Şimdi Ara

Bekçilik Mesleği Yapılır Mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
19.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekçi, şişik polis kadrosunu daha da şişirmeden efendilerin asayiş işlerini yaptıracakları eleman demektir. Bu açıdan baktığında problem kalmaz.
  • Tayyipistanda her şey mümkün.
  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    Sevmemen çok normal. Ben de beğenmiyorum ama bu durum gözünü köreltmeye götürmüş seni. %100'üne bu suçlamayı yapmak...
  • Bekçilik şehirleşmenin olmadığı çağlarda eski Türkiye'de kalmış, günümüzde boş ve gereksiz bir meslek. Böylesine boş bi meslek için nerdeyse Harvard Diploması gerekiyor diyeceksiniz.
  • Hocam siz de biliyorsunuz hükümet e yakınsanız veya tanıdığınız varsa daha kolay iş sahibi oluyorsunuz bu tip meslek gruplarında. Önceden de bu böyle idi. Atanamadığı için intihar eden öğretmenler de buna bir örnek. Dereceye değil enişteye göre alırlarsa olacağı bu
  • Kolluk kuvvetleri zor meslektir. Bir daha düşün derim. Ha kolay iş var mı elbette yok ama insanlarla uğraşmak daha zordur. Her meslek kutsaldır. Sen yeter ki çalışmak iste. Yapılmayan iş yoktur.
  • Bir şey söylediğim yok. Sadece forumdakiler abartmayı seviyor. Zaten buranın genel profili belli. Sosyal hayatta karşılaşılması güç kronik vakalar konu dışına, ülke ve dünya gündemine toplanmış. Hakaret ettiği insanlardan hiçbir farkı olmayan tipler. Herhalde ergenlikten kaynaklanıyor. Çünkü sorsan 30 yaşında 10 k maaşlı, elit bireyim, diyorlar. Gerçek hayatta karşısına çıksan muhtemelen max. 20 yaşında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 8 Ocak 2020; 13:16:5 >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Evet, böyle durumlar var. KPSS puanı 72 olup mülakatı 85 olarak MEB'e atanan da gördüm. Yüz yüze değil ama verilerden bulmuşlardı, ben de meraktan dosyayı indirip bizzat bakmıştım. (Yaklaşık 2 yıl önce)
  • Bekçiliği mi kazandın
  • Kpss de yetmiyor yüksek yerlerde dayınız oldu mu kapılar ardına kadar açılıyor Size.. Diyecek birşey yok maalesef bu düzen böyle gider
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Haklı olduğunuz noktalar var. Torpil olan yerler maalesef ki var. Her meslek grubunda can sıkıcı bir durum bu.
  • 2020 alımlarına başvurucam o yüzden sordum, bilgisi olanlar varmı diye ama herkes karamsar ve durmadan torpil muhabbeti yapıyorlar bunu bende biliyorum tek derdim bilgisi olan insanlardan bilgi almaktı.
  • Sevgili dost.

Hiyerarşiyle aran nasıl ? Mesela polis sana emir verecek sivil gelicek şunu yap dicek sürekli emir alıcaksın.

Bakma yazması kolay ama işler sahaya indiğinde zor.

Ben ilk sınava girmeyi düşündüm o zamanlar herşey basitti beşiktaştan başvuru sayısıda azdı mevcut bekçiler gece beni sokakta görse muhtemelen çekinirler :) o derece bu tipler birde bizi koruyavak yani neyse.

O zaman torpil vs pek olmadı zaten Beşiktaş veya bu bölgelerde torpil ne bileyim çok işlemez.

Mevzuya o zaman kaymakamlık karar veriyordu yani seçimi onlar yapıyor egm ise onaylıyordu.

Bekçilere bakıyorum genelde 4-8 kişi birleşip oturuyorlar bazende tur atıyorlar silahlı olması avantaj yoksa gerçekten ciddiyete alınacak tipler ne bileyim nadir.

Şimdi askerlik yaptın mı bilmiyorum ama 8-10 saat ayakta kalmak uzun devriyeler yeri gelecek olaylara müdahale ediceksin zor ama.

POLİS, ASKER, HUKUK bu birimlerde çalışan insanlar para için bu işi yapmamalı bu işi ülkesini seven bu uğurda can verebilecek insanlar olmalı üzerine alınma.

• Büyükşehirlerde yapılmaz da küçük şehirlerde yapılır.
  • Alımlar ne zaman baslayacak ustat
  • Haklısın bu iş severek yapılmalı, vatan bayrak sevgisine sahip bir insanım, en azından öyle düşünüyor öyle hissediyorum, benim derdim adam akıllı bir işim olsun, olur olmaz şansımı denicem.
  • Tek bildiğim bu senede alım olacağı, başvurular ne zaman açılır bilmiyorum, nisandan beri süreci devam eden arkadaşlarım var
  • Yas 30 31 e giricem 8 agustosta yani 31 e gun almadim 89 doğum luyum bu sene bende girmeyi düşünüyorum insallah ağustosa kadar alim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

en kral bekçilik mezarlık bekçiliğidir. dirilerle değil,ölülerle muhattab olursun
    Muhatap olursan sıkıntı
  • Yaşlanıp mecbur yapılan iş, parası az saatleri uzun ve tatil yok, gençsen meslek öğren onda kendini geliştir hakkını ver verdiğin zamanın hakkını al
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.