Şimdi Ara

Bekçilik Mesleği Yapılır Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
19.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper iş kısa bir dönem (4 ay kadar) yapmıştım. Yurtdışında tabi

Burada durum çok kötü diyorlar, hakret, aşagılama ne ararsan varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: noapte

Merhaba,Hocam sizin mesleğiniz ne acaba ?

Alıntıları Göster
    Bir tesiste idari işler amiriyim
  • ön lisans ile ösym illere aldığı bekçiliğe başvur.
    2019 yılında bayağı başvuranları elediler çok seçiciler buda ister istemez torpil ile girebilirsin gibime geliyor.
    geceleri çalışıyorlar 6+1 izin şeklinde 12 saat görev yaptıklarımızın bazıları çok rahat bazıları çok sıkıntılı diyor sıkıntısı şu sabit gecedesin evli olanlar falan bundan bırakmak isteyenler falan çok oluyordu parası iyi devlet memurusun ön lisans mezunu isen polisliğe geçebilirsin ama bu işler her zaman zordur demiş olayım.
    tabi girebiliyorsan gir.
  • Yapılır tabi. Akşam boş boş sokakları gezersin.
  • Girebilirsen yaparsın :D
  • Maaşları çok düşük
    Sürekli gececisin adı üstünde bekçi gece olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 7 Ocak 2020; 22:40:10 >
  • Soğuk bir memlekette yapılmayacaksa yapılır. Bekçileri denetliyorum bazen işim gereği bulunduğum memleket çok soğuk gece acıyorum açıkcası. Ayrıca uzun süre bu şekilde çalışacaklarını düşünmüyorum farklı yerlerde değerlendirilirler.
  • torplin yoksa hiç uğraşma bile. bekçiliğe hiçbir referansı olmayan bir için açılan kadro %5 falandır
  • yapılır mı değil, beni bekçi yaparlar mı diye sor
  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    Din tüccarlarına biat etmeyenler, vasıfsız olmayanlar, torpilsizler memur olamıyor mu yani?
  • Tüm memurlar bekçi mi? Eskiden "hiçbir şey olamıyorsan polis olursun" derlerdi. Şimdi polis bile olamayanlardan, torpili olanları, bekçi yapıyorlar.
    Hepsi anlattığın gibi değil. Ayrıca polis olmak da zor. Sağlık, parkur falan sıkıntılıymış geçmek.
  • Ben şimdiye kadar bahsettiğim kriterlere uymayan bir bekçi görmedim, duymadım.a Birazcık olsun vasfı olan bir insan çöp toplama ya da temizlik görevlisi olabilir, hiç olmadı simit, limon satabilir. Bunlar gayet onurlu meslekler.
  • evet
  • Mezarlık bekçiliği ise bir dakka bile düşünme kabul et. En rahat bekçilik.
  • Yapacak başka bir işin yoksa yapılır
  • akepeden torpilin yoksa bekci olman imkansiz, onu da soyleyim de. Yapilir midan once yaparlar mi diye sorman lazim.
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Öğretmen, doktor, polis, bekçi gibi gruplardaki herkesi kontrol ettin herhalde.
    Bekçi değilim, tanıdığım falan da yok ama bu söylediğinle birlikte oradaki herkese onursuz, vasıfsız demek istiyorsun gibi geldi. Yalayanlar vardır ama herkes yalayarak gelmiyor. Öyle bir şey mantıken mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 8 Ocak 2020; 2:21:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.