Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Razorback

eros33,
    arkadaşım bu verdiğin modeller kaç ytl aralığında?? nakit parayla alıcam...

www.morfare.com vewww.avrupatr.com sitelerinden fikir vermesi açısından Sony TV ler için peşin ve vadeli fiyatları bulabılırsınız.
    Teknosa nın sitesinden Sharp XD1E serisi TV lerin fiyatlarını bulabılırsınız. Suan stokta gozukmuyor ama magazaların da bulunabılır duruma geldıklerınde, nakıt yada kredi kartı tek cekım de %10 indirimli alabilirsin. 42XD1E 5400 YTL, 46XD1E 6750 YTL oluyor bu indirim ile. Ben kampanya dahilinde Sonorous sehpa ıle birlikte 5515 YTL ye 42XD1E yi Metrocity Teknosa dan almıstım.
    Philips in 1920*1080 panelli TV lerinde 1080p desteği yok diye biliyorum.www.philips.com.tr sitesinde de teknik özelliklerde maksımum 1080i goruntuyu destekledıklerını gormustum.

Philips 42PF9731D/10 için siteden alıntı,

Panel çözünürlüğü : 1920x1080p
    Desteklenen Ekran Çözünürlüğü
    Bilgisayar formatları : 640 x 480, 60Hz, 800 x 600, 60Hz, 1024 x 768, 60Hz
    Video Formatları : 640 x 480i - 1Fh, 640 x 480p - 2Fh, 720 x 576i - 1Fh, 720 x 576p - 2Fh, 1280 x 720p - 3Fh, 1920 x 1080i - 2Fh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 18 Ocak 2007; 11:22:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ersen79

Evet dogru sonucu cikarmissin,
    UP scaleing ozelligi 1080p
    bendeki tum cihazlar 1080p uyumlu hepsini hdmi kablodan bagladim digiturk haric.

Bendeki AVR YAMAHA RX-V 2700 Liste fiyati 1905 Eurodur.

1080p upscale playerınız hayırlı olsun. TV nize gelen video sinyallerinin tazeleme oranlarını da görebiliyorsanız ve upscaler DVD niz 1080i/50&60hz yapabılırken aynı zamanda 1080p/24&25hz de yapabiliyorsa, goruntu kalitesi arasında çok buyuk farklılık var mı ? Aslında bu farkı anlamak ıcın HD DVD yada Bluray gerekıyor ama yine de sormak istedim

• quote:

Orjinalden alıntı: DubLanC

1080p upscale playerınız hayırlı olsun. TV nize gelen video sinyallerinin tazeleme oranlarını da görebiliyorsanız ve upscaler DVD niz 1080i/50&60hz yapabılırken aynı zamanda 1080p/24&25hz de yapabiliyorsa, goruntu kalitesi arasında çok buyuk farklılık var mı ? Aslında bu farkı anlamak ıcın HD DVD yada Bluray gerekıyor ama yine de sormak istedim

yaw benim 1080i(nterlace) ve 1080p(rogressive) taramalardan anladığım şu..
    İnterlace yatay 50-60hz. satır frekans taraması..resimi satırlar halinde vermesi
    Progressive ise saniyede 24-25fps resim gösteriyor olması dır..(frame per second).
    yani bu durumda Progressive tarama daha kaliteli bir görüntü verebilmekte ki birçok cihaz progressive desteği vermektedir.Birçok kişinin de kabul ettiği fakat inatçı ingilizlerin hala interlace kullandığı da ayrı bir olay..
    Mesela 1080i bir görüntüyü PC de açınca makine kasıldığında görüntüde yatay çizgiler bariz belli oluyor. 1080p de sadece donma oluyor..
    neyse yani söylemek istediğim Progressive de 24-25hz. frekans değil fps diye biliyorum.. zaten usa da kablo tv de dijital görüntü mpeg2 sıkıştırmada progressive olarak yayın yapılıyor.
    yanlışmıyım..

• Yurtdısında bununla ılgılı tartısmalar mevcut. Teorık olarak 1080i/60hz goruntu 1080p/30hz ıle esdeger, yanı 2 sıde 30fps oluyor. Kımısı bunun goruntude fark edılmeyecegını kalıtenın aynı olacagını, kımısı ıse bunun tam tersı olacagını soyluyor. Tartısmalarda bu sekılde uzayıp gıdıyor.
  • güle güle kullan
  • EROS33 dostum 2 sbatta dubai ye gıdıyorum .hazır gıtmışken kds55200 ne baglanacak cıhazlar (dogrusu tam ne işe yaradıklarınıda bilmiyorum ama) avr ,humax falan bunlardan ne gerekli ise bır yazsan turkıyedekı fıyatlarınıda tabıkı bende uygunsa ordan alsam ne ıyı olur daha tv almadık ama enınde sonunda alacagız.
  • dostum bakacagın tek cıhaz humax hdcı200 olacaktır buradakı fıatı 500euro bırde senden rıcam bana bulabılırsen ucretı neyse takdım ederım 1 veya 2 adet hd dvd fılm alabılırmısın mumkunse actıon olsun ultravıolet yada underworld2 gıbı bırde ne zaman doneceksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros33

dostum bakacagın tek cıhaz humax hdcı200 olacaktır buradakı fıatı 500euro bırde senden rıcam bana bulabılırsen ucretı neyse takdım ederım 1 veya 2 adet hd dvd fılm alabılırmısın mumkunse actıon olsun ultravıolet yada underworld2 gıbı bırde ne zaman doneceksın

Ayrıca biz de sipariş verebiliyormuyuz ?
  • bu humax hdci200 bizde alalim, nerde satilir bu
  • Bu topiğin 7 sayfasını da baştan sona okudum fakat sxrd tv ile ilgili 1 tane bile fotoğraf yok. Kullanan arkadaşlardan rica etsek ne kullanıyorlarsa (uydu, kablolu, digiturk) birkaç foto koymaları mümkün mü ? Hatta ps 2 olursa tam süper olacak
  • arkadaşlar merhaba;
    2 gündür Ank. daydım, tabi doğal olarak değişmez mekana bi girdim çıktım, KDS ellerinde yoktu, fiyat olarak peşinde 5.700 ytl bi fiyat verdiler, bilginize..
  • eros33 dostum bu HUMAX HDCI 2000 e-bay de satılıyor 434 $ , sanki fiyatı iyi gibi, ne diyosun istesek gönderirler mi acaba
  • valla marmarıs dostum burada 500euro fıatı uygun acaba getırırken bır problem olurmu ustelık cıhaz dıgıturk un kartıyla sorunsuz calısıyor ve hdmı ıle baglarsan scart yada component e gore %10-%20 daha net goruntu saglıyormus
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ersen79

Evet yanlisimi duzelttigin icin tesekkur ederim.
    Yanlis yonlendirme olmasin. full hd dvd playerim yok.
    1080p uyumlu dvd playerim var.

Hocam sen niye duruyorsun daha? Git hemen al bir PS3 yanınada bir Pearl Harbor felan 1080p'de bak keyfine. HD için techizatın fazlasıyla hazır. 576p'lik DVD upscaleleri için üsteki süper yorumları yapmışsın native 1080p filmlerde artık komple bayram eder gözlerin, başka boyuta geçersin

Ben yabancı forumdan birkaç resim koyuyım, Tv XBR3 1080p lcd. Filmler blu-ray, oynatıcı PS3.

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

• quote:

Orjinalden alıntı: eros33

valla marmarıs dostum burada 500euro fıatı uygun acaba getırırken bır problem olurmu ustelık cıhaz dıgıturk un kartıyla sorunsuz calısıyor ve hdmı ıle baglarsan scart yada component e gore %10-%20 daha net goruntu saglıyormus

üstadım valla artık şu tv yi aldıktan sonra bi de ona girişiriz, bu 500 € fiyat bi şekilde çekilecek aşağıya mecburen, ya da daha önceden de konuşuldu ya bu next firması da bikaç model hazırlığı içinde olmadı onların fiyatı düşük olacak olmasa bile HUMAX çekecek fiyatı, piyası takip edecez artık..
    bi de yukarıdaki @Neutral arkadaşın gönderdiği resimlerden sonra ilk iş tv yi almak...
  • dostum kesın olarak 9subatta gıdyorum 12 subatta donecegım.hdv fılmın problem olacagını zannetmıyorum ancak dıger her elk esyada bır limit var ben su anda zaten pek cok sey kendime alacagım basta hd kamera olmak uzere vs....ve pek cok ta arkadasımın sıparısleri var. o yuzden forumdakı arkadaslara ancak gelınce fıyat bılgısı konusunda yardımcı olabılırım
  • dostlar penta elektronıge 1 partı sony kds55a2000 gelmıs almayı dusunen varsa benım ısmımı soylesın fıatı 2850euro

bu arada dun ızınlıydım kadıkoy tepe home a gıttım sony nın 52x2000 ı ve 55a2000 yanyana baglıydı ınanın hıcbır fark goremedım taksıtlı fıatı bana makul geldı soylekı 6520ytl ye 10 taksıt yapıyorlar yanlız ılk 4ay odeme yapmıyorsunuz ıkıncı secenekte gene 6520ytl ye vade farksız 18taksıt yapıyorlar kart olarakta axess bonus veya maxımum kart gecerlı bılgınız olsun

baytar dostum getırebılırsen 1adet hd dvd 1adette blue ray fılm getırebılırsen cok sevınırım saygılar
  • @eros33 penta; bayi mi? öyleyse iyi yoksa 2 ay önce ben zaten ank da bayide 5750 ytl fiat almıştım.hafta sonu tekrar ank ya gidip fiat alıcam,herkesi haberdar ederim.sony nin fiatı düşmezse sharp 42xd1e ye kayacak gibiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

@eros33 penta; bayi mi? öyleyse iyi yoksa 2 ay önce ben zaten ank da bayide 5750 ytl fiat almıştım.hafta sonu tekrar ank ya gidip fiat alıcam,herkesi haberdar ederim.sony nin fiatı düşmezse sharp 42xd1e ye kayacak gibiyim

hayır dostum penta sony bayıı degıl dıyorumya ılk etapta fıatı yuksek geldı genede arada 700ytl fark var almak ısteyen olabılır dıye yazdım bu arada senın xd1e fıkrını bende dusunuyorum
    bu arada penta phılıpsın yenı lcd sı 42pf9641 ambılıght lı modelını getırmıs phılıpste fıatı 7000ytl pentada 5200ytl haberınız olsun bu tv de 1920x1080 ama 1080p degıl

• 42PF9641D/10 LCD YENİ 106 cm, LCD Full HD Panel (1920x1080p), HD Ready, PIXEL PLUS 2 HD, AMBILIGHT 2, DVB-T Tuner, DNM, Tam Aktif Kontrol, TXT Çift Ekran, USB ve Hafıza Kart Yuvası, 2 x HDMI Girişi 6,899.0 627.18 6,899.0
    bu tv benim de dikkatimi çekmişti.Maximuma 11 taksit yapıyorlar.Burada 1080p yazıyor ama bilemem
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.