Arkadaşlar HD uydu alıcılarından HUMAX satılmakta BURADA ama baya bi pahalı, diğer markalar ne zaman piyasaya çıkacak acaba...
SONY KDL-40S2010 modelini alıcam arkadaşlar ya bu gün gittim alıcaktım kurulum yarına kalır dediler almadım yarın gidip alıyorum serviside alıp eve getircem ama hala kararsızım sizce nasıl bir model bunun yerine aynı fiyat olarak daha üstün bir model varmı acaba görüntü kalitesi daha iyi olduğunu düşündünüz.. mavibilgisayardan alıcam 4.865ytl peşin fiyatına taksitle ne dersiniz.. lütfen birileri yardımcı olsun kararsızlık çok kötü emin olamiyorum alıcam üründen..
quote:
Orjinalden alıntı: sentanoo
SONY KDL-40S2010 modelini alıcam arkadaşlar ya bu gün gittim alıcaktım kurulum yarına kalır dediler almadım yarın gidip alıyorum serviside alıp eve getircem ama hala kararsızım sizce nasıl bir model bunun yerine aynı fiyat olarak daha üstün bir model varmı acaba görüntü kalitesi daha iyi olduğunu düşündünüz.. mavibilgisayardan alıcam 4.865ytl peşin fiyatına taksitle ne dersiniz.. lütfen birileri yardımcı olsun kararsızlık çok kötü emin olamiyorum alıcam üründen..
Kararsızsanız, biraz daha arastırmanızda fayda var. Sonucta 5000 YTL ye yakın para verıceksınız, hem bu TV yı hem de dıger marka modellerı de ıncelemelısınız.
quote:
Orjinalden alıntı: DubLanC
quote:
Orjinalden alıntı: sentanoo
Kararsızsanız, biraz daha arastırmanızda fayda var. Sonucta 5000 YTL ye yakın para verıceksınız, hem bu TV yı hem de dıger marka modellerı de ıncelemelısınız.
İnceliyorum fakat hepsini birden görmek incelemek mümkün olmuyor birde yüzeysel kalıyor genelde sadece özelliklerine bakabilyorum ve pek net bir izlenim vermiyor bilen varsa görüntü farkı olarak yada belirgin özellikler olarak yardımcı olsun hani philips düşünüyordum 7331 di sanırım ondan vazgeçtim şimdi sony düşünüyorum bundan daha iyi bir alternatif varsa sizce öenerebileceğiniz onuda incelemeye çalışırım kocaelide hepsini aynı anda görme şansım biraz düşük ondan dolayı bir kararsızlık var birde forumda okuyunce herkes faklı şeyler söylüyor insanın kafası karısıyo acıkcası..
"sentanoo" SXRD baslıgında bunları konusmamız dogru olmaz. Size PM attım.
ARkadaşım eğer sony 40s2010 düşündüysen vaz geç bence.Ben onu düşünüyordum 4300 ytl 15 taksit pazarlık yaptım problem çıktı gecikince iptal ettim.Bi baktım 40s2000-40s2010 ların bir üst seviyeleri gelmiş aynı fiyattan satılıyor.Kasa aynı,V serisindeki 1-2 özelliiği eklemişler 2510a.Onu incele hiç fena tv değil.Ben sxrd aldım çünki 140 ekran ve fiyat olarak cazip geldi.Sony bayiinde 40s2010 un bir üst modeli 40s2510 a taksitle 15 ay 4850 dediler bayiden almazsan garantili 4300-4400 e bulursun kannımca.
Bu arada unuttum sağolun arkadaşlar :)
arkadaslar benım calıstıgım ısyerı esenkent ın ıcındekı SUNFLOWER ALISVERIS MERKEZININ ıcınde bulunuyor kımler bana yakınsa beklerım hem sohbet eder hemde tv lerı yanyana ızlerız ozellıkle 102 106 lcd ve plazmaları yanyana gorebılırsınız
berquay hayırlı olsun gule gule kullan
akmerkezde ps3 e bağlı kds 55 var fiyatı 5500 ytl pazarlıkla biraz daha iner heralde ps3 fiyatı 970ytl yanlız görüntüyü gidin görün derim ayrıca garantili 70inç ekranına ister inanı ister inanmayın 9500 ytl diyor yakınsanız gidin görün görüntü süper
quote:
Orjinalden alıntı: sserhat1979
akmerkezde ps3 e bağlı kds 55 var fiyatı 5500 ytl pazarlıkla biraz daha iner heralde ps3 fiyatı 970ytl yanlız görüntüyü gidin görün derim ayrıca garantili 70inç ekranına ister inanı ister inanmayın 9500 ytl diyor yakınsanız gidin görün görüntü süper
KDS-70R2000'den mi bahsediyorsun? 12000'den aşağı fiyat duymamıştım...
evet 70 inç yarın yine gideceğim dükkanın ismini telefonunu buraya yazarım
170 ekran full hd 9500 ytl mi :S valla verilir ha 127 plazma alsan ii o kadar alırlar zaten
Ben de yarın Doğubank'ta olacağım, öğrendiğim son fiyatları yazarım...
humaxhdci2000 i buldum 400 euro yarin herhalde alacam yalniz hdvd ve bluray dvd leri hala bulamadim arayacagim
akmerkezden alınan fiyatlar garantisiz zaten onlar doğubankcı . geçenlerde bende gittim inceledim .satıcı garantisi var diyor .kısaca allah ile başbaşa .
Doğubank'ta 12000 YTL (6500 €) denen 70" için 9500 fiyat veriliyorsa ilginç...
arkadaslar humax hdcı2000 hd receıver ın goruntusunu ve performansını merak eden arkadaslar kadıkoydekı TEKNIK SAAT ELEKTRONIGE(aynı anda panasonıc 42pv60 a ve samsung le40 n71 e baglı) ve yesılkoy ıstasyon caddesındekı SAMSUNG SHOP ta(samsung le46 f71e baglı) gorebılırler
quote:
Orjinalden alıntı: sserhat1979
evet 70 inç yarın yine gideceğim dükkanın ismini telefonunu buraya yazarım
Serhat, ne oldu bakabildin mi? Gerçekten 70R2000 mi?
eross33 dun gece dubaiden geldim ancak gercekten kafam karıstı orada .......oncelikle humax 2000 ı aldım 400 dolar yanı 560 ytl.gumruk falanda yok.sonra koca dubaide bır tek srxd tv yok yok yok...yahu arkadaslar gormedıgım tv kalmadı ama 55 olsn 70 olsun hıcbırı yok .emırates mall da ortdogunun en buyuk sony magazasında bıle yok..bravıa nın envai cesıtı var...ama srxd yok. oranın tahtakalesi elnasır da bıle duymamıslar ..yahu arkadaslar bu tv yı sony sadece avrupa ıcın mı uretıyor????? sonra hd dvd player veya blu ray playerde bulamadım şaştım kaldım gezdıgım yerlerın buyuklugunu gorsenız burda olmaması benı sasırttı. ayrıca gıdecek arkadaslar olursa yardımcı olabılırım neyı nerden daha ucuza alabıleceklerı konusunda ...bu arada hdv veya bluraydvd de yok .canon hv10 kamera aldım buda hd kamera..merak edenlere natıonal bayıden 1200 dolara aldım..on dk sonra baska bır dukkanda1100 dolara verdıler herhalde bıraz pahalı oldu ama ıs ısten gecmıstı.ARKADASLAR BU BILGILERI VERIYORUM BELKI TOPIGIN KONUSUNDAN BIRAZ UZAKLSIYOR AMA İLGİLENENLER TOPIGIMIZDE COKTUR EMINIM..