Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence adamlar satıcı olarak ele alırsak,lamba saatini daha az gidiyor diye söyleyip alıcıyı bir an önce yedek lambasını almak için psikolojik baskı uygulardı.Demek ki lambam beni en az bi 4 sene götürecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: berquay

bence adamlar satıcı olarak ele alırsak,lamba saatini daha az gidiyor diye söyleyip alıcıyı bir an önce yedek lambasını almak için psikolojik baskı uygulardı.Demek ki lambam beni en az bi 4 sene götürecek

evet haklı olabilirsin, satıcıların öyle bi politikası da olabilir... bu arada tv niz nasıl, memnun musunuz, hani verdiğiniz parayı hakeden bi performans aldınız mı?
  • arkadaslar benım nıyetım bu tv yı almak ancak bu dedıgımız arkadasın bana tv satmak gıbı bır nıyetı de yok ...sadece dedıgı yazılan bılglerle gercegın aynı olmadıgı....zaten daha kds yı degıl 8000 daha 2000 saat izleyen bıle olamaz zaten ...yanı ben 5-6 mılyar verıp 2.senenın sonunda kararmıs goruntulu bır tv ızlemek ıstemıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytar17 -- 18 Şubat 2007; 1:25:11 >
  • arkadaşlar daha alışamadan şu LCD, PLASMA, 3LCD olayına yeni teknolojilerden bahseden bi başlık açılmış forumda, belki karşılaşmışınızdır ama ben yine de yazayım dedim; okudum çok ilginç,

LASER TVhttp://forum.donanimhaber.com/m_12347736/tm.htm
  • hiç yeni gelişme yok galiba arkadaşlar, KDS lerini alanlar kenara çekilip izlemekteler, eros33 te ortalıkta yok, demek ki yeni bi gelişme olmamış, bekliyoruz bakalım nereye varacak, baytar17 arkadaşım neye karar verdin ya da verebildin mi
  • lamba ömrü,birtürlü düşmeyen fiat ve shard xd1e serisi bizi etkiliyor
  • @raifkokten, tebrikler, içinde bulunduğum durumu öyle güzel özetlemişsiniz ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

hiç yeni gelişme yok galiba arkadaşlar, KDS lerini alanlar kenara çekilip izlemekteler, eros33 te ortalıkta yok, demek ki yeni bi gelişme olmamış, bekliyoruz bakalım nereye varacak, baytar17 arkadaşım neye karar verdin ya da verebildin mi

marmarıs dostum ben herzaman buradayım pazartesı ve persembe gunlerı oglen 12 ye kadar sırkecıdeyım pıyasa arastırması yapıyorum ama sxrd ıle ılgılı tekrar gelme yada fıat dusmesı ıle ılgılı bır gelısme yok sxrd yı buraya getıren fırmanın sahıbının dedıgı dogruymus demekkı daha evvel yazmıstım soyle demıstı sxrd nın fıatının 4500ytl sevıyesıne dusmesı ıcın nısan mayısı beklemenız lazım cunku yenı modelı cıkarsa bu modelın fıatı ancak o zaman duser demıstı

• arkadaşlar KDS-55A2000 morfare'de 6.238,19 YTL. fiyat uygunluğu açısından, 50'' versiyonu var mı yoksa fiyatı yakın zamanda düşecek mi?

değilse KDF-50E2010 almak zorunda kalacağım ya... arada kağıt üzerinde dağlar var da acaba pratikte de öyle midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komagene -- 25 Şubat 2007; 12:36:44 >
  • Geçen hafta 50E2000 aldım.
    50E2010 ile 50E2000 arasında sadece kasa rengi farkı var, 2000 bizim eve daha uygundu.
    Kesinlikle tavsiye ederim gidip 5 inch fark için iki katı para vermeyin bence.
    Vereceğiniz farkı kenara koyun, ileride yeni bir tv alırsınız :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: picotronics

Geçen hafta 50E2000 aldım.
    50E2010 ile 50E2000 arasında sadece kasa rengi farkı var, 2000 bizim eve daha uygundu.
    Kesinlikle tavsiye ederim gidip 5 inch fark için iki katı para vermeyin bence.
    Vereceğiniz farkı kenara koyun, ileride yeni bir tv alırsınız :)

tek fark 5'' olsa keşke. benim asıl takıldığım sxrd olayı o kadar da değiştiriyor mu? tabii bunun yanında 1080p desteği var. şahsen ben en geç gelecek seneye sinanpaşa pasajından kopya hddvd alıp evimde keyif yapacağımı düşünüyorum.

bu arada bugün cevahir'deki sony bayisine gittim. artık nasıl bir bağlantı yapmışlarsa kds55a2010'un görüntüsü inanılmaz kötü, renkler cansızdı. konustum hdmi bağlantı yapcaklar bir ara ben de performansına bakacağım. kdf50a2010 ise ondan da kötüydü. umarım bağlantıdandır da tv'nin performansı burda methiyeler düzüldüğü kadar vardır.

şimdi forumu 50E2010'un fotoğraflarını bir kullanıcı yayınlamış mı diye bir araştırayım. zamanım var nasıl olsa

• Keşke sadece fark 5 in olsa picotronics, ozaman SXRD hayali kuran benim gibi bir sürü arkadaşlar da hiç düşünmeden 50E serisini alırdık zaten SXRD fiyatları düşmezse elimizde başka seçenek te yok gibi gözüküyor, ekran büyüküğü baz alındığında tabi..
  • Uzun zamandır geziniyorum bayilerde televizyonlar için. Sony bayinde 55a2000 vitrinde pc den hd görüntü yayınlıyorlar. Aynı yerde 50e 2010 da var. lcd w ve x serisi de. SXRD de ki pc bağlantısını 50e2000 de de seyrettim. Full HD kesinlikle farkediyor zaten hemen hemen herkes full hd nin 42 in tv lerden daha büyük tvlerde fark edilebildiğini söylüyordu. 2010 da ps2 de formula da oynadım. Çok fazla pixelleşme yok ama yine de içime sinmedi şahsen. Kendi götürdüğüm birkaç filmi component ve hdmi bağlantıyla da izledim ilginçtir ki component bağlantıda daha iyiydi. (Sony ns 76 sh dvd.)
  • Şimdi soru şu, ki SXRD hayali kuran arkadaşlar da eminim ki bu soruyu kendilerine soruyorlardır:

1. Seçenek 5750 nakit SXRD alıp 'oh be demek,( Tabi sehpa olayı soru işareti!)
    2. Seçenek kdf 50e 4.150 ytl sehpa dahil ve martta 1000 ytl civarında piyasaya gireceğini tahmin ettiğim ps3 ve 1000 ytl civarı humax hd reciever almak.

2. Seçeneğin toplamı neredeyse 55A2000 fiyatıyla aynı, dolayısıyla şu anda 2. Seçenek daha mantıklı görünüyor sanki, ama yine de şahsen ben kendimi göre hd tv nin top seviyesi olan SXRD yi hayal etmeden de duramıyorum...
  • Selam Arkadaşlar,

Ben ve şirketten bir arkadaş beraber KDS-55A2000 siparişi vermeye karar verdik. Ersen79 arkadaşımızın yanıtları da çok etkili oldu. Ersen79'a tekrar teşekkürler.

Arkadaşlar dört döndüm İstanbul doğu bankta en son 5100 ytl indiler nakit ve firma garantili. Tabi bu işime pek gelmedi. En sonunda Ankara'da bir bayiden 1001 pazarlk sonrası 6300 YTL / 15 oldu Word'a. Bilginiz olsun dedim. Tabi burada 2 tane aynı anda almanın da yararı oldu.

Ben de 3lcd 50 inç vardı onunla karşlaştırıp yorumlarımı sizinle paylaşırım. İnşallah 28 şubat akşamı evde olacak. Böylece hem 3lcd hem de sxrd düşünenlere yardımı olur inşallah.
  • YA DOSTLAR HERÇESE SELAM.BENDE PLAZMA VE LCD .KONUSUNDA ACEYİP KARARSIZDIM.BUNU DİGER Bİ KONU BAŞLIGINA YAZDIMDA.SONY NİN NEDEN PLAZMA ÜRETMEDİGİ GERÇEKTEN BENİ ÇOK DÜŞÜNDÜRÜO.SEBEBİNİ ÇOK MERAK EDİOROM SIRF SONY YE KAFAYI TAKTIM İÇİN LCD.YE DÖNİCEM GALİBA SİZ NE DERSİNİZ.GEÇEN AYLARDA DOGU BANKDAN GNV 111 MÜZİKSETİ ALDM AMA KAFAMDA HİÇ TV.YOKTU.O YÜZDEN HİÇ FİYATLARINA FALAN BAKMADIM.ORALARDAKİ FİYATLARI BİLEN VARSA ARTI NE GİBİ ÖZELLİKLERİ ARAMAM GEREKİO YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.100EKRANA YAKIN BİŞİLER DÜŞÜNÜORM.EVİME ALIORM.BAZI MAGAZLARDA GÖRÜORM ADAM BİDE VİTRİNE KOYDUGU TV.DEKİ GÖRÜNTÜ BULANIK BULANIK.SONY E GÜVENİOROM AMA YİNDE FİKİRLERİNİZİ TECRÜBELERİNİZİ SABIRSIZLIKLA BEKLİORM.ŞİMDİDEN TEŞKÜR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcukrettttttt -- 25 Şubat 2007; 22:24:55 >
  • Arkadaşlar
    SONY KDF-50E2000 50" 127 cm 3LCD Projeksiyon TV 2400 YTL + KDV
    Stoklarda bu urunu gordum. Farkı nedir Fiyatı cok uygun gibi geldi.. Degerlendirirseniz sevinirim
  • Arkadaşlar alırken şunları da gözönünde bulundurun :

- 50E2000 bile showroomda çok büyük gözükmese de, evde salona hatta oldukça büyük sayılabilecek bir salona koyduğumda gerçekten çok büyük durdu.

- 1080p görüntüyü orjinal çıkacak dvdler dışında tvden falan alamayacağız, hd yayın 720p olacak.

- 6000 ytlye bu tvyi alıp yatırım yapmayı dusunmektense, 3000e 50e2000 alıp, kalan 3000u kenara koyarsanız, 1-2 sene sonra yine iyi bir tv parası olur :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9332578/tm.htm Burada bu cihazı kullanan arkadaşların görüşlerini okuyabilirsiniz.

Bugün cevahire gittim, biraz da kds ye bakmak için vitrinde çalıştırıyorlardı, 4-5 metre uzaktan görüntü züpper, üstelik başka bir tv den komponentle aktarılan görüntü ile. Kesin alıcı olsam filmlerimle gidip deneyecem ama kesin kararımı veremedim bir türlü :(

Aklıma sıkça takılan günlük kullanımda cnet yorumlarında da bahsi geçen sd yayın performansı sorusuna bir cevap buldum sanırım; up scale yapabilen dvd-hdd recorderler bu işin altından kalkar gibi. Şu anda panasonic ve phillips'in almanya fiyatları 400 € civarında, 1500 € luk avr receiver almaktan daha ucuz ve fonksiyonel bir cihaza sahip oluyorsunuz.

İncelemeye ve beklemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teme -- 25 Şubat 2007; 23:22:56 >

• marmaris dostum bende burdayım da ne yapacagıma karar vermeye calısıyorum en kotu karar kararsızlıktan ıyıdir deyıp alacagım ama iste aması var
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.