Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada sehpa hazır, humaxı aldım ıs sadece kds552000 e kaldı cok yakında onuda alıcam . hd kameramla cektıgım goruntulerı sxrd tv de ızlemekte mukemmel olacak sanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: baytar17

bu arada sehpa hazır, humaxı aldım ıs sadece kds552000 e kaldı cok yakında onuda alıcam . hd kameramla cektıgım goruntulerı sxrd tv de ızlemekte mukemmel olacak sanıyorum

Hayırlı olsun baytar17 arkadaşım iyi günlerde kullan... artık performansını ve görüntülerini aktarırsınız foruma, bekliyoruz..

• baytar 17 hayırlı olsun fılmler ıcın uzulme canın sagolsun bakman arastırman teter en kısa surede sxrd almanı temennı edıyorum selamlar
  • Baytar 17, HD kamera ve HUMAX receiver ı güle güle kullan. Özellikle HUMAX çok iyi tercih.Ben de ALMANYA dan yıllardır orada ikamet eden yeğenim aracılığıyla getirtmek istiyorum.Acaba gümrük mevzuatı varmı?Yoksa senin getirdiğin gibi gümrüksüz getirebilir mi?Bu konuda bilgilerini paylaşırsan sevinirim.
  • ufak bir rahatsızlığımdan dolayı gidemedim ama inşallah bu hafta sonu gideceğimbu arada arkadaşım dogubanktaymış kds 55 için 5.250 fiyat almış pazarlıksız haberiniz olsun arkadaşlar
  • arkadasım gumruk mevzuatı dıye bırsey yok bavulun ıcınde hersey gecer. gumruk zaten bavula sıgmayacak kadar buyuk olursa problem olur.ben dubaıden 2 buyuk 1kucuk bavul dolusu elektronık esya getırdım. gumrukte memur bavulları actı. gumruge tabı esya varmı dedı yok dedım gec dedı..bu kadar....problem herhalde bır urunden 4-5 tane yanı tıcaretını yapıyormus gıbı olursa cıkıyormus....benım pasoportta en az 10 shengen vızesı var yanı hele avrupadan gelırken hıc problem yok..bunu bılıyorum...en sıkı dubaıden donus cunku herkes bavulları dolu donuyor..yanı alısverıse gıdıyor...tabı gumruktekıler de bunu bılıyor...ama sabıha gokcen havaalanında gece yarısı 2de gumruk kontrolude tabıkı bu kadar olur...

• Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.imkanı olan bence yurt dışından getirtmeli.Garanti konusunda bir sıkıntı olur mu?bilmiyorum.Mesela sizin aldığınız HUMAX receiver veya HD KAMERA garanti sertifikalımıdır?
    Yoksa, şansıma deyip kaderine razımı olacaksın?
    Ben Yamaha AVR almayı düşündüm fakat çok pahalı.Almanyada yarı fiyatına satılıyor.O zaman insan dışarıdan getirtmenin yollarını aramaya başlıyor.
    Bu arada KDS-55 fiyatı yavaş yavaş düşmeye başlamış görünüyor.5000 YTL nin altına gelirse sanırım benim için de alınabilir bir rakama ulaşmış olacak.Beklemeye devam diyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: baytar17

eross33 dun gece dubaiden geldim ancak gercekten kafam karıstı orada .......oncelikle humax 2000 ı aldım 400 dolar yanı 560 ytl.gumruk falanda yok.sonra koca dubaide bır tek srxd tv yok yok yok...yahu arkadaslar gormedıgım tv kalmadı ama 55 olsn 70 olsun hıcbırı yok .emırates mall da ortdogunun en buyuk sony magazasında bıle yok..bravıa nın envai cesıtı var...ama srxd yok. oranın tahtakalesi elnasır da bıle duymamıslar ..yahu arkadaslar bu tv yı sony sadece avrupa ıcın mı uretıyor????? sonra hd dvd player veya blu ray playerde bulamadım şaştım kaldım gezdıgım yerlerın buyuklugunu gorsenız burda olmaması benı sasırttı. ayrıca gıdecek arkadaslar olursa yardımcı olabılırım neyı nerden daha ucuza alabıleceklerı konusunda ...bu arada hdv veya bluraydvd de yok .canon hv10 kamera aldım buda hd kamera..merak edenlere natıonal bayıden 1200 dolara aldım..on dk sonra baska bır dukkanda1100 dolara verdıler herhalde bıraz pahalı oldu ama ıs ısten gecmıstı.ARKADASLAR BU BILGILERI VERIYORUM BELKI TOPIGIN KONUSUNDAN BIRAZ UZAKLSIYOR AMA İLGİLENENLER TOPIGIMIZDE COKTUR EMINIM..

Walla ben sxrd yi ilk defa malezyada görmüştüm, hayatım bir daha asla eskisi gibi olmadı

Bu arada kds sahipleri ve meraklıları için Servis manuali : http://www.docs.sony.com/release/KDS60A2000_sm.pdf (avs forumdan alıntıdır)

• kaderıne razı olacaksın....hıc elektronık esya ıle ılgılı servıse ısınız dustu mu bılmıyorum ama zaten tr dezaten servısler sadece kanunı zorunluluktan baska bırsey degıl hersey kullanıcı hatası oluyor sonra eger ugrasıp uluslararası olarak sıkayet edersenız bırseylere ulasabılıyorsunuz bunada cok emek ve zaman lazım bu ıs sans

• merhaba arkadaşlar;

biz uğraşa duralım bi ksd-55 için, adamlar yeni bişiiler yapıp salsınlar ortaya.. şimdi de başımıza SXRD with Laser Engine diye bişii çıktı.. bu ne ya...

hepimize hayırlı olsuuuun.

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaris -- 14 Şubat 2007; 23:54:09 >

• marmarıs dostum tam kds552000 e alısmısken kafamızı karıstırma sımdı bu neymıs??? tr den degıl herhalde bu goruntu..... sımdı bırde bunu mu bekleyecegız....neymıs kı ozelligi??????????
  • valla üstad bekler miyiz beklemez miyiz bilmiyorum ama dün gece rastladım bu habere moralim bozuldu.. gerçi bekle bekle nereye kadar. bir de evet Türkiye'de deil, CES 2007 de tanıtılmış... bi forumda da prototip falan yazmışlardı heralde anlayabildiğim kadarıyla.. bi de geç bi saatti fazla araştırmadım... ama forumlarda tartışılmaya başlanan bi tv...
  • arkadaşlar bu başlığın 5. sayfasında vermiştim FULL HD 1080p tv si olanlar için birkaç HD film fragman/tanıtım linki, bunlarda yenileri, ilgilenen vardır belki...

BLACK BOOK

RESCUE DAWN

SUNSHINE

THE INVISIBLE

THE HOAX

ANGEL-A

THE KINGDOM

THE VALET

THE REAPING

HOT FUZZ

SHOOTER

PRIDE

TRADE

THE ABANDONED

NANCY DREW

GRAY MATTERS

OCEANS 13

HANIBAL RISING

DEAD SILENCE

SPIDER MAN 3

BALLS OF FURY

I THINK I LOVE MY WIFE

MR. BROOKS

KNOCKED UP

STARTER FOR 10

eğer explorer üzerinden izlemek istemezseniz, çıkan linkleri flash get tarzı download manager programlarına kopyala yapıştırla bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaris -- 15 Şubat 2007; 9:22:52 >

• biz fiyatın düşeceğini beklerken bu ay biraz arttı bu tv nin fiyatı, haberi olan var mı arkadaşlar.. geçen ayki sony nin kendi fiyat kataloğunda 6.600 gözükürken bu ay 6.990 lara çıktı, e haliyle geçen ay 5.750 aldığım nakit fiyatı bu ay 6.000 ytl olarak verdiler.. halbuki artık almaya karar vermiş pazarlığı yapmaya gitmiştim... yine direkten döndük , o fiyat hazır deildi nakitte.. bakalım hayırlısı...
  • EROS33 ve MARMARİS dostlarım dün aksam balıkesıre bır ıs toplantısına gımıstım .yemekten once cay ıcmeye bır kafeye gıttık. kafe gayet buyuk ve ıcınde projeksıyon tv ler plasmalar lcd ler vardı.sahıbı ıse arkadasımın tanıdıgı ımıs ve benım kds552000 alacagımı arkadas soylemıs .oda yanımıza geldı ve bana projeksıyn tv lerde lamba omrünün denılenın nerdeyse 3 te 1 i oldugunu alacagın tv de projeksıyon bu sebeble lamba almaya bıkarsın dedı ve bana eskı 7 tane lamba gosterdı.yaklasık lamba omru 2000 saat dedı .kafamda hesap yaptımbu yaklasık gunde 10 saatten 200 gun yapar bu cok kısa bır sure...arkadaslar lutfen bu konuyu bır daha acarmısınız kafam karıstı..ve bana kalıtelı bır lcd al rahatına bak dedı ve onume phılps ın katologunu atıverdı....bu durumun gercegı nedır arkadaslar..arkadasın dedıgı 2000 saaten sonra goruntu kaybı baslıyor ve hızla artıyormus

• dostum ben kds nın lambasının omrunun 6000saat oldugunu bır ınternet sıtesınden okumustum ona gore hesabını yap karar senın
  • dostum valla bilmem ki, şimdiye kadar hiç 2000 saat diye okumadım, eğer öyleyse gerçekten düşündürücü ama eros33 ün de söylediği gibi ben de 6000 saat okumuştum.. hatta bi sitede 6000 saatte performansının düşmeye başladığını, 8000 saate kadar kullanılabildiğinden bahsetmişlerdi. bir de 6000 saatte başlıyorsa performans düşüklüğü o andan itibaren hemen kapanıp gitmez heralde.. bi de o cafe de kds var mıydı ki, aslında keşke baksaydın lambaların modeline, biliyosun kds nin lambasının modeli XL-5200, acaba o lambalar kds ye mi aitti ki
  • bu arada SONY KDS'nin kasasını siyaha boyayıp yeni bir ürün koduyla satışa sunmuş arkadaşlar;

Bu model Mart 2007 de piyasada olacakmış,

55" Grand WEGA™ SXRD™ Rear Projection HDTV KDS-55A2020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaris -- 17 Şubat 2007; 16:10:39 >

• Arkadaşlar ben bildiğim kadarıyla lamba ömrüne bir açıklık getireyim.Banada söylenilen 8000 saat ömürdü yanlız adam şunu belirtti ; "Kesinlikle eski projeksiyon tv lerle ve eski 3lcd lerle karşılaştırmayın,Çünkü onlarda görüntüde kararma yaşanıyor bunda yaşamayacaksınız.Tüp bittiğinde televizyon kendini kapatıyor ama bundan önce tüp bitti uyarısı yapıyor." Ayrıca bitmeden öncede şu kadar kaldı vs dye de uyarıyomuş.Bende 3 lambalı projeksiyon tv vardı ki ondada hiç problem yaşamadım.Sene 95 te almıştım tüpü 3 ay önce bitti yani lambaları dediğinden daha uzun da gidebiliyor.Ama onda görüntü tamamen karardı.Belirtmek isterim ki sabah 10 dan gece 9 a kadar her güün açık tv.Babannem sağolsun :).Bu arada Marmaris ; Eğer almayı düşünüyorsan tv'yi sana aldığım yerden uygun fiyat alabileceğimi düşünüyorum çünkü bana pazarlıksız taksitle 6350 fiyat verdi ki adam nakitte bana da 5750 diyodu pazarlıksız.Fiyatı kesin aşağıya çeker.PM den devam edelim.

• Sony Projection TV Replacement Lamp Price: $249

The Sony XL-5200 replacement lamp is designed to replace the original lamp of your . Lamp life rated at 8,000 hours, approximately 5 1/2 years of normal TV viewing. (Sony XL-5200 yedek parça lambası, Sony Projection TV nizin lambasını yenizi ile değiştirmeniz için yapıldı. Lamba ömrü normal tv izlemeyle kabaca yaklaşık 5,5 yıl, 8000 saat değerlerindedir.)

bir de; amazon.com'dan bir incelemede: Reviews Written by Frank R. Simon demiş ki;

The KDS-55A2000 is a projection TV so there will come a time when the lamp will have to be replaced. The lamp's life is approximately 8,000 hours, and the owner's manual provides detailed instruction for replacing it. (KDS-55A2000 projeksiyon tv nizin lambasını değiştirmek zorunda kalacağınız zaman gelecek. Lamba ömrü yaklaşık 8000 saat ve kullanıcı kitapçığında lambayı değiştirmeyle ilgili detaylı bilgi mevcuttur.)

heralde ilk olan satıcı olduğu için abartmıştır belki ama Amazo'nun ürün inceleme yazarı herlade yalan söylemez..

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.