Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: agrimo

quote:

Orjinalden alıntı: muratdoktor

arkadslar bu kds 55a2000 ayarları baya bi karısık sansui uydu alıcım veSONY DAV DZ 810 5 ART 1 SES SİSTEMİM VAR.görüntü ayrları tvde yaptıgım zaman DVD İZLEME AYARI bozuldu tv yayını iyi dvd kötü su anda daha önce DVD COK İYİYDİ karıstırdım wallla.ACIK Bİ SEKILDE DVD VE TV AYARLARINI YAZAR MISINIZ.

Sanırım KDS'nin her giriş için (DVD Player, Sat, Kablo, vb) ayrı ayrı ayarlanabildiğini bilmiyorsunuz. Bu sebeple biri düzelirken diğerinin bozulması gibi birşey olmasına gerek yok.

Yapmanız gereken, ayarları yaparken menüden "genel" yerine hangi girişin (AV1,AV2 gibi) ayarı yapılıyorsa onu seçmek gerekiyor.

söylediğiniz ayrı ayrı ayarları biliyorum .sizlerden RİCAM KALİTELİ GÜZEL DVD AYARLARI ve uydu ayarlarını ayrıntılı olarak yazmanız mümkün mü.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pred4toR

üretime son vermesi üzücü. 70'' olanı 7.500 ytl 12 taksit 5 yıl garantili alıyordum istanbul kozyatagı carrefoursadan ama ankaradan ödeme yapamadıgım için alamadım. sehpa hediyesi yoktu ama morfarede var sehpa 750ye kadar iniyorlar. kargo ücreti fazlalıgı ve vitrin malı olması dezavantajlarıydı hem... gerçekten görüntü kalitesini çok merak ediyordum nasip olmadı.

valla benimde gözüm o tvde kaldı 7.500 ytl iyi fiyat ben nette 12ye görmüştüm :S

baytar17 arkadaşım bir malın üretimi dursa da yedek parçalarının üretiminin belli bir yıla kadar devam etmesi zorunluydu galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: @coyote

Ben yeni nesil işlemci kullandığı için ve dolayısıyla daha az ısınıp daha az enerji tükettiği için tercihimi 40 gb ps3'den yana kullanmıştım. Bu sebeple ps2 oyunlarını ps3'de oynayamıyorum.

Benim ps2 rgb kablo ile tv'ye bağlı. Elbette görüntünün ps3 gibi olması beklenemez ama piksellenmeden de eser yok. Ps2'nin kendi menüsünden av çıkışını rgb olarak ayarladım, ayrıca tv menüsünden de ps2'nin bağlı olduğu girişi rgb olarak ayarladım. Sonuç kesinlikle olabileceğin en iyisi.

aldığım gün ps2 de turnuva yaptık çok piksellenme oldu ps2de rgb yi seçtim gri kablo kullanıyorum ama tv de rgb seçmeyi bulamadım onu anlatırmısın nasıl oluyo sırf onu bulamadım diye piksel piksel oynadık

• ayrıca bi sorum daha var bu 55a2000 de xbox360 componentten bağladık diyelim konsol settingsden 1080p seçince görüntü çıkmadı bende karıncalı bişey çıktı.
    component temi 1080p olmuyo benim kablomu sorunlu konsolmu tvmi neden olur bu
  • component 720p/1080i destekler
  • blue knıght kardes iyide üretim devam etsede ithal edenler bu kadar az sirküle edilen bir malı ıthal etmez diye düşündüm ..malum burası türkiye..
  • orasında haklısın tabi ama bitmeden alıp bi lamba köşeye atalım en iyisi yok ya sony gibi bir firma duracak istediğimiz zaman bayilerin getirtmesi lazım
  • vallahi benim niyetim almak alan olursa bilgi verirse sevinirim...
  • Arkadaşlar KDS55A2000 için lamba konusunda bir gelişme varmı aceba. Bu lambadan almak istiyorum yurtdışında,özellikle Amerikada online satılan mağazalardan buldum fakat Türkiye yen kargoları yok. E-bay dada baktım oradada Türkiyeye kargo bulamadım.

Şu lamba işini bir an önce çözmek gerekir,2-3 tane alıp yedeklemek iyi olur,kafamız takılmaz diye düşünüyorum.

Bu alamba konusu hariç televizyondan inanılmaz memnunum.
  • sony servisleri sipariş üzerine getiriyor diye biliyorum. fiyatını onlara sorabilirsiniz. ama böyle 2-3 tane filan almanıza gerek olacağını hiç sanmıyorum . eğer evde kullanıyorsanız tv nin ampulunu ve fanını 1-2 senede bir temizlerseniz oldukça uzun bir süre dayanacaktır. belki 5 yada 6. yaşında değiştirmeniz gerekebilir.

quote:

Orjinalden alıntı: umit34

Arkadaşlar KDS55A2000 için lamba konusunda bir gelişme varmı aceba. Bu lambadan almak istiyorum yurtdışında,özellikle Amerikada online satılan mağazalardan buldum fakat Türkiye yen kargoları yok. E-bay dada baktım oradada Türkiyeye kargo bulamadım.

Şu lamba işini bir an önce çözmek gerekir,2-3 tane alıp yedeklemek iyi olur,kafamız takılmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigmaster077 -- 7 Ocak 2008; 16:45:09 >

• Ayrıca her firma sattığı ürünün yedek parçasını 10 yıl boyunca tedarik etmek zorunda. Kanunen böyle. O nedenle bu konuda endişeye kapılmaya gerek yok bence. tek sıkıntı bu parçanın istendiğinde anda bulunamamsı gibi bir sorun.

Mesela ben burada Sony teknik servisi arayıp lambayı sordum,ellerinde olmadığını ama eğer talep olursa getirttiklerini söylediler. Süre olarakta 15 gün dediler. yani bugün sony Türkiyeden bu lambayı istesek yaklaşık 15 gün içinde anca temin ediyorlar.

bu bilgiden sonra fiyatınıda sormadım açıkcası,bir şekilde yurtdışından alırız diye düşündüm.

Toplu alım konusunda bir birleşme söz konusu olursa benide katabilirsiniz.
  • Buradaki yazılarda gösteriilen şekilde servis menüsünden girdiğimde 4 bin saati geçmiş olduğumu gördüm. Ve televizyon ilk kullandığımdan biraz daha karanlık olmaya başladı,eski parlaklığı yok yani. kaldıki bütün ayarlarınıda açtığım halde hemde. Televizyonu evde kullanıyorum evet ve malesef günlük kullanım süresi epey fazla. Ampul ve fan temizliği ile görüntüde bir iyileşme olabileceğini ilk kez duyuyorum.

Gerçekten varmı böyle bir durum,yani temizlik ile görüntüde iyileşme söz konusumu?

quote:

Orjinalden alıntı: bigmaster077

sony servisleri sipariş üzerine getiriyor diye biliyorum. fiyatını onlara sorabilirsiniz. ama böyle 2-3 tane filan almanıza gerek olacağını hiç sanmıyorum . eğer evde kullanıyorsanız tv nin ampulunu ve fanını 1-2 senede bir temizlerseniz oldukça uzun bir süre dayanacaktır. belki 5 yada 6. yaşında değiştirmeniz gerekebilir.

quote:

Arkadaşlar KDS55A2000 için lamba konusunda bir gelişme varmı aceba. Bu lambadan almak istiyorum yurtdışında,özellikle Amerikada online satılan mağazalardan buldum fakat Türkiye yen kargoları yok. E-bay dada baktım oradada Türkiyeye kargo bulamadım.

• burada ampulun fazla tozlanmaması ve is yapmaması önemli. çok kirlenmiş olan bir ampul üzerindeki toz ve islerden dolayı ısıyı atamayıp, (yani soğuyamadığı için) patlayabilir. ayrıca belirttiğiniz gibi kirlenmiş bir ampul temizlendiğinde ışık seviyesinde de bir nebze artış olacaktır.
    quote:

Buradaki yazılarda gösteriilen şekilde servis menüsünden girdiğimde 4 bin saati geçmiş olduğumu gördüm. Ve televizyon ilk kullandığımdan biraz daha karanlık olmaya başladı,eski parlaklığı yok yani. kaldıki bütün ayarlarınıda açtığım halde hemde. Televizyonu evde kullanıyorum evet ve malesef günlük kullanım süresi epey fazla. Ampul ve fan temizliği ile görüntüde bir iyileşme olabileceğini ilk kez duyuyorum.

Gerçekten varmı böyle bir durum,yani temizlik ile görüntüde iyileşme söz konusumu?

quote:

Orjinalden alıntı: bigmaster077

sony servisleri sipariş üzerine getiriyor diye biliyorum. fiyatını onlara sorabilirsiniz. ama böyle 2-3 tane filan almanıza gerek olacağını hiç sanmıyorum . eğer evde kullanıyorsanız tv nin ampulunu ve fanını 1-2 senede bir temizlerseniz oldukça uzun bir süre dayanacaktır. belki 5 yada 6. yaşında değiştirmeniz gerekebilir.

quote:

• lamba işini bende araştırıyorum. bir kaç yere haber verdim gelişme olursa paylaşırım. bu arada boş geçmek olmaz bir ss attırayım

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...
  • Buarada bende birkaç resim koyayım.

Salonda özel yaptırdığım full sistem.

• Buda ikincisi

• Buda sonuncusu

• lamba işine benide katın ben subatta ıtalyada da bu konuya eğileceğim ancak bulamayabilirim
  • umit34 , şık bir oda yapmışın. Gülegüle kullan. Tv unitesini özel yaptırmışın. Ne kadara mal olduğunu söyleyebilirmisin ? Hazır alsan çok fark edermiydi ?

quote:

Buda ikincisi

• Arkadaşım ben yerime göre büyüklükte,aynı çlçülerde hazır bulamadım. Onun içinde bir mobilyacı arkadaşa sipariş ile yaptırdım.

Masif kaplama olarak yapıldığı için fiyatı biraz pahalıdır,bu modül yaklaşık 4 bin yTL kadar tuttu. Bununmasif değilde mdf olanı yapılırsa yarıyarıya daha ucuz olabilir. Ben salona komple yemek takımı ile beraber yaptırdığım için hepsini masif yapmak zorunda kaldım.

Boydan boya 4.50 cm genişliğindedir modül. çok çokta memnunun.

quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

umit34 , şık bir oda yapmışın. Gülegüle kullan. Tv unitesini özel yaptırmışın. Ne kadara mal olduğunu söyleyebilirmisin ? Hazır alsan çok fark edermiydi ?

quote:

Buda ikincisi

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.