Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az daha bekleyin acele etmeyin tecrübe konuşuyor SONY KDF-E50A11E 3LCD 2 sene önce 12 taksitle sehpa dahil 4150 YTL'ye almıştım.Sabreden muradına erer.
  • Nerede ve ne zaman gördün acaba?
    Ayrıca başka gören bilen varsa lütfen haber versin!
  • Arkadaşlar bende aranıza katılıp bir kds almak istiyorum artık.Paramı da biriktirdim ve beklemedeyim.Fakat bu söylenen fiyatlara cihaz bulamıyorum ne yazıkki.Lütfen bir yardımcı olun ey kds'ciler.beni de aranıza alın.3700 ytl bütcemi uzun bir süre sonunda biriktirdim.Tek dileğim bulduğunuz an bana pm atmanız.
    Teşekkürler.
  • Sony Market leri telefonla tek tek arayıp sormak lazım.Daha önce bu fiyatlara alan arkadaşlar bu şekilde bulmuşlardı diye hatırlıyorum.
  • nokta atışı yer vereyim ben alamayacağım bari siz faydalanın Adana tepe home de peşin fiyatti 3600(ama orası gene pazarlık yapıyo ben yapmıştım ) daha 1,5 hafta önce gördüm başka şehirden arasanızda tepe homedan alabilirsiniz heralde ama tepe home de teşhir ürünü olmamasına dikkat edin taksitli fiyatı da 4000 ytl idi heral
  • maslak taki tepe home da da var lakin 3000 saat calısmıs teshir urunu. 8 aydır teshirdeymis.
    ilgilenen varsa 3600 pesin veriyorlar.
    bana kapalisi lazim yardimci olacak herkese simdiden tesekkurler ...
  • Yanında bir de lambasını verseymişler.3000 saat kullandıktan sonra yarı ömrü gitmiş zaten.
    Mayıs ya da haziran aylarında 3000 ytl civarında bir fiyatla bu TVlerin alınabileceğini düşünüyorum.
    Haziran ayındaki avrupa futbol şampiyonası öncesi bütün panellerde çok ciddi indirimler göreceğimizi dzannediyorum.KDS 55 de bu furyada yukarıda bahsettiğim fiyata düşebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: BAHADIRXIHSAN

http://www.engadgethd.com/2007/12/19/sony-dumping-all-rear-projection-tvs-to-focus-on-lcds/

Üretimi duracakmış...
    Fıyatlar düşermi acaba?

Bu fiyata bu netlikte ve en önemlisi bu büyüklükte başka bir tv alternatifi olmadığı için açıkçası üzüldüm doğrusu.

• KDS-55A2000 kullanan arkadaşlardan TV'lerinin çalışma saatlerini öğrenmek isteyenler olabileceğini düşünerek bunu yapmanın yolunu yazayım dedim.

Öncelikle TV'nin servis menüsüne gireceğiz. Bunun için TV açıkken sırasıyla ve hızlı bir şekilde,

power off (sağ üstteki yeşil düğme)
    display (üzerinde i+ yazan düğme)
    5 (üzerinde 5 yazan düğme )
    volume up (ses açma düğmesi)
    power on (sağ üstteki yeşil düğme)

düğmelerine basacağız. İlk seferde beceremezseniz tekrar deneyin, çünkü tuşlara ara vermeden basmak gerekiyor.

Servis menüsü içinde kullanılan tuşlar şunlar:

1 ve 4 düğmeleri: Bir menü içindeki parametreleri kaydırmak için
    2 ve 5 düğmeleri: Menüleri kaydırmak için
    3 ve 6 düğmeleri: Parametrelerin değerlerini değiştirmek için
    Önceki kanal düğmesi (0 düğmesinin sağındaki düğme): Farklı 3 adet menü sistemi arasında gezmek için

Öncelikle belirteyim, bu tv'nin servis menüsü korkunç karışık (abartmıyorum, menüye girip içinde dolaşınca ne demek istediğimi anlayacaksınız). Benim size tavsiyem, eğer ne yaptığınızı bilmiyorsanız 3 ve 6 tuşlarından uzak durun. Eğer istemeden 3 ve 6 tuşlarına basarak bir parametrenin değerini değiştirirseniz hemen panik olmayın (ben olmuştum ). 0 ve enter tuşlarına basarak yaptığınız değişikliği eski haline alabilirsiniz. Yok ben illaki yaptığım değişiklikleri kaydedip dertsiz başıma dert alacağım diyorsanız mute (ses kapama) ve 0 tuşlarına sırasıyla basarak bu emelinizi de gerçekleştirebilirsiniz.

Bu genel bilgilerden sonra gelelim lamba çalışma saati konusuna.

1) Servis menüsüne girin.
    2) İlk gelen menü ekranında 2 defa önceki kanal düğmesine basın.
    3) 14 defa 5 düğmesine basın.
    4) Eğer yanlış birşey yapmadıysanız 21 numaralı Timer menüsüne gelmiş olmalısınız.
    5) Bu menü içinde 1 ve 4 düğmeleriyle dolaşarak
    0) Lambanın çalışma saatini,
    1) Lambanın kaç defa değiştirildiğini,
    2) TV'nin çalışma saatini görebilirsiniz.

Lambanın çalışma saati bende TV'nin çalışma saatinden 2 saat eksik görülüyor. Niye diye sormayın, ben de bilmiyorum.

Sizlerde tv'nizin çalışma saatini ve herhangibir görüntü kaybı olup olmadığını bizlerle paylaşırsanız sevinirim. İlk ben yazayım 96 saat.

Herkese dev ekranda bol seyirli günler dilerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: oxygene

maslak taki tepe home da da var lakin 3000 saat calısmıs teshir urunu. 8 aydır teshirdeymis.
    ilgilenen varsa 3600 pesin veriyorlar.
    bana kapalisi lazim yardimci olacak herkese simdiden tesekkurler ...

Demek artık en azından teşhir ürünü olduğunu söylüyorlar!!!

Aşağıdaki daha önce forumda yazdığım yazıyı okuduysanız o TV'yi bana yeni diye sattıklarını da biliyorsunuzdur. Ertesi gün iade etmiştim.

http://resim.donanimhaber.com/m_19717212/tm.htm

Kullanım süresi 3615 saat idi bana geldiğinde. Herhalde şu an daha da fazladır.

Sizin yerinizde olsam o mağazadan uzak dururdum.

Ben son dönemde sadece Media Maerkt'ta gördüm. O da teşhir ürünü idi ve fiyatta 5300 küsür gibi uçuk bir rakkamdı.

• Sonunda TV'yi bugün aldımmm...
    Ve gelir gelmez ilk baktığım servis menüsünden kullanım süresi oldu haliyle
    Bu seferki SIFIR
    Doğubankta bir çok yere sordum ve sonunda bir tane buldum. Başka da yok sanırım.
    Bu arada fiyatı 4100 YTL peşin
    Umarım diğer arkadaşların arayışları da benimki gibi mutlu sonla biter!!!

• Güle güle kullanın.çok iyi bir seçim ve çok iyi bir fiyat...İzlenimlerinizi bekleriz..
  • merhaba yanlış hatırlamıyosam pj nickli arkadaş ankaradan kds 55... almıştı nerden aldığını ve kaça aldığını yazarsan bende bugünlerde bu tvye yoğunlaştım.
    aslında bi aklım 55a3000 modelini bekle diyor ama gelişi 5000ytl olacak onun düşmesi 7-8ay bulacak zaten şubat ta ancak gelecek bildiğim kadarıyla okdr beklemek istemiyorum.
    a2000 modelinin aldığı övgüleri de okudum ankarada bulabileceğim bi yer bilen varsa şu sıralar almayı düşünüyorum.
    birde kullanıcılarına sormak istediğim bi soru var görüntüsü gerçekten lcd ve plazmalar kadar canlımı çünkü projeksiyon cihazı alacaktım ondan vazgeçmemin sebebi görüntünün canlı olmasını istemem.
    iyi akşamlar
  • Valla ben hala arayıştayım ama bulamadım henüz ne yazıkki :(
  • selamlar,
    yeni bi başlık bile açmıştım bu konu için ordada belirttiğim gibi bu tv yi buldum ve hemen aldım.
    ankara bilkent tepe home da kalan sonuncu tv yi aldım arkadaşlar kötü bi haber çünkü ankara il sınırında başka kalmadı
    tv teşhir ürünüydü lambasının yaklaşık 500 saatinin kullanılmış olabileceğini söylediler ama yinede sehpasıyla beraber 3999 ytl 8 taksit aldım zaten öyle bi gidişim vardıki tv taklalı çıksa yine alırdım çünkü burda okuduğum yorumlar 1080p 140 ekran sony kalitesi 5 sene güvencesi olması adeta deliye çevirdi beni
    şaka bi yana artık gelsin kuralım izlenimlerimi yazarım burda yorumunu yazan herkese teşekkürler,
    görüşmek üzere

• Beyler istanbulda olanlar için doğubank en alt katta gördüm bir tane ama fiyatını sormak fırsatım olmadı
  • Coyote dostum bu tv bende yaklasık bir yıldan beri var.. Zaten forumu takip ettiysen ilk alanlardanım.Ancak bu servıs menüsü olayında lambanın saati ve kaç kez değiştiği konusunda kafam karıştı..Burda o kadar çok harf ve sayı varki..14 defa 5 tuşuna bastıktan sonra 006..... MSP3 ve altıda 003....A2TH Karşısında 400 yazan bir sayfa çıktı karşıma. Bana hangi harflerın karşısındakinin lamba saati hangisinin kaç kez lamba değişimini hangisinin tv saati olduğunu yazarsan sevinirim...Sen bunu yazdıktan sonra malum bir merak sardı beni ..Şimdiden teşekkürler..

• birde bu lambadan bir tane alıp bir kenara koysak olacak galiba nerden buluruz bunu arkadaslar..ihtiyaç yok ama 55a2000 üretimden kalkacakmış diyorsunuz arkadaslar sonradan bulmak zor olmasın.....
  • baytar17, dostum dikkat et, menünün içinde yanlış bir yerlerdesin.

Servis menüsüne girince ilk gelen ekrandaki yazılar beyazdır. Burada 1 defa önceki kanal tuşuna yani 0'ın sağındaki tuşa bastığında sarı ve küçük harflerle yazılmış bir menü sistemi gelir. Burada, tekrar önceki kanal tuşuna basarsan sarı ve büyük boyutlu harflerle yazılmış bir menü sistemi gelir. İşte çalışma saatlerinin de bulunduğu menü bu. Bu menüdeyken 2 tuşuna birer birer 21 defa basarak 21 nolu timer menüsüne gelmen gerekiyor. Ben daha kısa olduğu için 14 defa 5 düğmesine basarak geri geri 21 nolu menüye ulaşın yazdım. İşte 21 nolu menü içinde 1 ve 4 tuşlarıyla dolaşarak aradığın bilgileri görebilirsin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Dediğim gibi, 3 ve 6 tuşlarından uzak dur.

Kolay gelsin.

Edit: Netten bulduğum resimler eklendi.

TV çalışma saati.

Lamba çalışma saati. (yeni lamba)

Her eve lazım, yedek lamba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote -- 28 Aralık 2007; 0:57:02 >

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.