Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

bu arada baytar17 hocam marmaris den ses seda yok ?? oda ince belli tv lerlemi aldatıyor bizi ne dersin ???

HAYIIIIIR!!! Reis yapma böyle, deme, nerden çıkartıyorsun sizi ve KDS yi aldattığımı olur mu öyle şey... tekrar merhaba hepinize, yeni KDS sahipleri de hepinize hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle iyi seyirler...

Arkadaşlar en son foruma "17 Eylül"de mesaj atmışım, teee o günden itibaren son mesaja kadar tek tek okudum, baya bi mesaj yazılmış, @burak reis sen de "yüzbaşı" olmuşsun msaj sayısı artmış tbrikler, neler olmuş neler; fiyatlar düşmüş, yeni fotolar gelmiş, yeni KDS sahipleri olmuş, yok KDS ler piyasadan gidiyormuş, bi de başka TV alıp bu alana yazanlar olmuş...

(bizce bu alan KDS almayı düşünenler ve sahipleri arasındaki bilgi paylaşımı için, her tv sahibi gelsin aldığı tv yi burada karşılaştırmasını yapsın diye değil, KDS yi merak eden gelsin baksın okusun, paylaşsın, diğerleri de aldıkları tv yi gitsin kendi alanında, o tv ye ait başlık altında olumlu ya da olumsuz yönlerini orada konuşsun, burada kds sahipleri hep kendi zevk ve bakış açılarına göre kds hakkındaki (övgü değil) memnuniyetlerini dile getirdi, herkes zevkine baksın...)

neyse;

valla arkadaşlar yoğun bi dönem içinde sıkılıp bu günü kendime ayırıp pervasızca net başında vakit geçireyim dedim, ve mesajları okudum, bi canlılık olmuş kaçırmışız... ama olsun yetiştim.. şimdi de bakalım fiyatlar ne olmuş, 3000 serisi için bakınayım, uzaklaşmayalım konudan...

• bu arada arkadaşlar topic imiz açılalı 1 yılı geçmiş, 1 yıldır tanışıyoruz yani , 45.700 görüntülenme olmuş ve 1003 mesaj yazmışız... nicelerine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

bu arada arkadaşlar topic imiz açılalı 1 yılı geçmiş, 1 yıldır tanışıyoruz yani , 45.700 görüntülenme olmuş ve 1003 mesaj yazmışız... nicelerine...

marmaris hoş geldin dostum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

bu arada arkadaşlar topic imiz açılalı 1 yılı geçmiş, 1 yıldır tanışıyoruz yani , 45.700 görüntülenme olmuş ve 1003 mesaj yazmışız... nicelerine...

marmaris hoş geldin dostum .

hoşbulduuk reis saolasın, inceleyelim, yazalım üstad bakalım neler olmuş, yanlız bişey diyecem, daha geçen hafta pazardı Ankara da ankamall de tv nin fiyatını hiçte böyle ucuz vermediler.

(bu arada sony bayisine sormak için girdiğimde, görevliye arkadan projeksiyonlu KDS'lerin fiyatı ne oldu dedim, arkadaş bana KDF yi gösterdi, ben de anlamamıştır diye yeniden üzerine basa basa KDS dedim, arkadaş bu sefer beni LCD lerin olduğu bölüme "KDL serine" götürdü ve bunlar var dedi , öyle olunca ben de çok fazla üzerine gitmeden aradığımın onlar deil farklı bi tv olduğunu söyleyip ayrıldım mağzadan )

hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaris -- 17 Kasım 2007; 23:14:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pj

Adonis; PS3 te otomatik ayarı seçtim ben sıkıntı yok;
    tahminimce sen direk 1080 seçmişsin. 720 oyunu 1080'e yükseltiyor....

saol hacı ama hallettim sorunu... 30 kaatlık uptech'i 110 kaatlık panasonic kablo ile değiştirince sorun morun kalmadı. demek ki neymiş, hdmi kablodan hdmi kabloya fark olurmuş.

marmaris kardeşim. misafirperverliğin göz kamaştırıcı. :)

KDS almaya gidip de neden almadığımı detaylarıyla yazınca bi tur bi bozulmuşsun anlaşılan. peki canım kardeşim öyle olsun. forumunuz size kalsın. ben kaçıyorum.
    yurdum insanı futbol takımı tutar gibi TV tutmaya başladı ya. helal olsun walla.

toz kondurmayın canım KDS'nize. iyi günlerde kullanın.

eywalla
  • Marmaris dostum haksız da değil Burakreis, nerelerdesin sen ????? biz herzaman olmasada genelde buralardaydık...kış geldi sende geldin... HOŞGELDİN
  • Arkadaşlar;
    KDS kullanıcılarından bir yardım bekliyorum 2 konuda.

1)Anolog yayında /Manuel system /System opsiyonuna girdiğimde sadece I görüyor; BG vesaire yapamıyorum.
    2)PAP (picture and picture) olayında ise; sadece Anolog giriş ve diğer girişler aynı anda! (Yani digitürk ve PS3 göremiyorum aynı anda)
    Sadece kablolu yayın ve diğer DVD, PS3, Digitürk var!

Bu noktalarda sizin Tv'lerde farklılık varmıdır acaba?
    Servisler bilmiyor konuyu (anlamıyorlar bile ne sorduğumu)
    KDS soruyorsun KDF gösteriyor adamların kendinden haberi yok.

Lütfen en azından bir kişi yardımcı olabilir mi?
  • Arkadaslar, 17 sayfa forumu yalayıp yuttuktan sonra kds almaya karar verdim Lakin istanbulda soylenen fiyatlara nereden alabileceğim konusunda bana yardımcı olacak birileri olursa cok sevinirim lakin istinye parkta sonyde gordum 4800 e satıyorlardı

yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler...
  • oxygene , bu senin mesajın :

quote:

Orjinalden alıntı: oxygene

Arkadaslar, 17 sayfa forumu yalayıp yuttuktan sonra kds almaya karar verdim Lakin istanbulda soylenen fiyatlara nereden alabileceğim konusunda bana yardımcı olacak birileri olursa cok sevinirim lakin istinye parkta sonyde gordum 4800 e satıyorlardı

yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler...

Buda bu sayfada birascık yukardaki benim mesajım.

quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

Olivium/Zeytinburnu'nda Sony Shop dan peşin 3.800 YTL ye aldım. 1 tane getirmişlerdi 4 gun once. Onuda ben aldım. Ama getirmenin sorun olmadığını ve aynı fiyata verebileceklerini söylediler. Taksitli fiyatida 4.299 ytl. Normalde aynı gun teslimat yapıyorlarmış. Bu arada garantiside 5 seneymiş. Forumlarda verilmişse kaçırmışım, yeni öğrendim.

Bu arada buradan almayı düşünen arkadaşlara peşin fiyatının 3.900 ytl oldugunu soylicekler büyük ihtimalle. "Tarabyalı arkadaşa 3.800 YTL demişsiniz" derseniz sorun çıkarmazlar

Burayı nerden buldun derseniz sırayla bütün sony shopları telefonla aradım. Gerçekten çok farklı fiyatlar var.

Bi yararı olmadı mı ?

• Bu kadar beklenen birşeymiydi gerçekten bu aletin gelmesi ?
  • sayın konu kurucusu marmaris arkadaşım,
    Aşağıda bu başlığın bir üst konu içindeki görünümü var. Artık birascık eskimiş bi konu başlığı olduğunu düşünerek alternatif konu başlıkları aklıma geldi. Değiştirmeyi düşünürmüsün ?

Sony KDS-55A2000 55'' BRAVIA SXRD ARKADAN PROJEKSİYONLU LCD TV Kankaları
    Sony KDS-55A2000 55" 140cm Full HD1080 SXRD LCD Projeksiyon TV kardeşliği
    Sony KDS-55A2000 55" LCD Projeksiyon TV severler derneği
    Sony KDS-55A2000 55" Projeksiyon TV hakkında herbişey

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

• Olivium/Zeytinburnu'nda Sony Shop u aradim lakin elerinde olmadıgını ve ne zaman gelecegini bilmediklerini soylemislerdi, 3-5 tane daha sony aradım hepsinden aynı yanıtı alınca size sormak istedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HUSAMET

Bu kadar beklenen birşeymiydi gerçekten bu aletin gelmesi ?

Evet beklenen bir şeydi.428 ler gibi.Bakma şu anda eski havasını kaybetti ama yine de cazip bence.
    3800 ytl/12 bir fiyata full HD ve 55 inch.
  • Dün ps3'ü de aldım sonunda. Ranteks'ten aldığım altın kaplama hdmi kablosuyla KDS'ye optik kablo ile de z-5500'e bağlantıyı yaptım. Tek birşey söyleyebilirim, bu üçlüden önce ben oyun filan oynamıyormuşum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pj

Arkadaşlar;
    KDS kullanıcılarından bir yardım bekliyorum 2 konuda.

1)Anolog yayında /Manuel system /System opsiyonuna girdiğimde sadece I görüyor; BG vesaire yapamıyorum.
    2)PAP (picture and picture) olayında ise; sadece Anolog giriş ve diğer girişler aynı anda! (Yani digitürk ve PS3 göremiyorum aynı anda)
    Sadece kablolu yayın ve diğer DVD, PS3, Digitürk var!

Bu noktalarda sizin Tv'lerde farklılık varmıdır acaba?
    Servisler bilmiyor konuyu (anlamıyorlar bile ne sorduğumu)
    KDS soruyorsun KDF gösteriyor adamların kendinden haberi yok.

Lütfen en azından bir kişi yardımcı olabilir mi?
  • Son fiyatı ne oldu bilgisi olan varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baytar17

Marmaris dostum haksız da değil Burakreis, nerelerdesin sen ????? biz herzaman olmasada genelde buralardaydık...kış geldi sende geldin... HOŞGELDİN

Hoşbulduk saolasın kardeş;

Valla bizim mesai 1 Eylül de başlıyor okullar açılınca ayrılıyoruz memleketten, ondan sonra tatil bitince geçebiliyoruz bilgisayar başına, ama bu sene biraz geç kaldım çünkü çok yoğun bi dönem geçiriyorum, iş ve okul bir arada zor oluyo, dersler sıkıştırınca takılamadım, ama ikinci dönem rahatlayacam galiba biraz.

bu arada arkadaşlar sevgili @forever79 arkadaşımızın bi önerisi var... görmüşsünüzdür...

quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

sayın konu kurucusu marmaris arkadaşım,
    Aşağıda bu başlığın bir üst konu içindeki görünümü var. Artık birascık eskimiş bi konu başlığı olduğunu düşünerek alternatif konu başlıkları aklıma geldi. Değiştirmeyi düşünürmüsün ?

Sony KDS-55A2000 55'' BRAVIA SXRD ARKADAN PROJEKSİYONLU LCD TV Kankaları
    Sony KDS-55A2000 55" 140cm Full HD1080 SXRD LCD Projeksiyon TV kardeşliği
    Sony KDS-55A2000 55" LCD Projeksiyon TV severler derneği
    Sony KDS-55A2000 55" Projeksiyon TV hakkında herbişey

ne yapalım konu ismini, değiştirebiliyor muyuz bu arada...

Bir de ben kesinlikle takım tutar gibi TV falan tutmuyorum, ki ben daha KDS sahibi deilim daha... evet daha yurda girişi olmadan takip etmeye başladım, çok hoşuma gitti, sevdim, planlarımın ve hayellerimin arasında bu tv ye ya da bu teknoloji (SXRD) üzerinden geliştirilecek yeni modellere sahip olma var ama bütün bu paylaşımdan takım tutar gibi tv tutma manası çıkmasın arkadaşlar...

• KDS'yi sehpası ile birlikte 3.800'e alan arkadaşlar daha iyi bilir, Sony'in bu ara yaptığı eski TV'yi getir, yeniyi götür kampanyası ile mi bu tv'nin fiyatı düştü, yoksa kampanyadan bağımsız olarak mı indirdiler? Eğer kampanya dolayısıyla indirim yapıldıysa, yakında fiyatı eski seviyesine gelecek demektir. buda benim gibi KDS alma hayali kuranlar için pek iyi bir hayal olmayabilir..
  • Sony nin eskisini getir kampanyası maalesef SXRD yi kapsamıyor.3800 ytl lik fiyat bazı bayilerin kendi inisiyatifleriyle oluşturdukları bir fiyat.Şu anda böyle bir fiyat yok bildiğim kadarıyla.En uygun fiyat MORFARE de o da 5278 ytl sehpa hediyeli..
  • Valla bende en ucuz 3600 ytl ye gördüm ama değer bir tv bende kdf var ben ondan bile bu kadar memnunken KDS daha güzel tabi ama benim gözüm 70 inç olanında onun fiyaatı düştümü acep 12000 e görmüştüm en son(başlığıda hortlatayım)
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.