< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
beklenmedik mezun senesi? özgüven problemleri? sosyofobi? yardım. (4. sayfa)
-
-
Hepsini okumadım ama gençler sağlığınız yerindeyse hepsini boş koyun olduğu kadar diyip geçin, bu kadar takılmayın detaylara kaygılarla boğulmayın. Sağlık olduğu sürece herşeyi başarmak için şansınız vardır kendinizi geliştirmeye bakın bu kadar dert etmeyin kendinizi paralamayın. Özgüven problemi dediğin nedir hocam daha yaşın genç başla spora vücut geliştirmeye hem sorumluluk sahibi yapar hemde güzel vakit geçirirsin 2 sene sonra senden özgüvenlisi olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turtle Punch -- 29 Haziran 2021; 6:22:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam imkan varsa en kötü ihtimalde Bilkent %50 falan deneyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kaca cektiniz hocam lys'yle birlikte
imkan bir şekilde kurtarır hocam çok şükür. ama bir sene mezuna bırakmak konusunda kesin karar kıldım, kabataslak planlamalarım da hazır. olur da seneye de kötü gelirse dediğinizi düşünürüm sanırım. sağ olun tavsiyeniz için. türkiye 1 sene fazla yaşadığım için sevineceğim ya da 1 senemi boşa verdiğim için kendimi yırtacağım kadar iyi bir yer değil. yaşamayı da, ülkenin sunduğu şartları da bunları düşünecek kadar sevmiyorum. kısa süre yaşamayı uzun süre yaşamaya tercih ederim, hayata yüklediğim anlam tamamen manevi. ben en azından 1 senemi içime sinecek şekilde vereyim -vermezsem dört yıl sonra içimde ah kalacak belki- olursa olur olmazsa takdiriilahi artık, Allah büyüktür.
-
Doğru hocam. Bende sizinle aynı düşünceyle bir kere daha deneyeyim dedim. İleriki zamanlarda içimde ukte kalırdı. Deneyin ama olmasa bile sizden önemli değil bunu hiç unutmayın. Birsürü arkadaşımız maalesef bunalıma giriyor. Sağlıktan öte bir şey yok. Umarım gönlünüzdeki yeri tutturursunuz :)
Hocam mezuna kalmanız soylemlerinizden kesin gibi duruyor. Dersi, forumu ya da ders adına ne varsa hayatınızdan çıkarın. 1 ay kafa tatili yapın. Kendiniz de diyorsunuz tüm konular neredeyse bitmiş, ne yapacaksınız şimdi başlayıp 1 yıl boyunca deneme mi abancaksiniz? Gerek yok. Artık anlamışsınızdır ki sınav sadece çalışarak olmuyor, psikoloji yönetimi çok önemli. Önümüzdeki 1 ay boşlukta özgüvenle alakalı birşeyler yapabilirsiniz, spor olur, gitar olur vs. Kafa dağıtın hocam takmayın bu kadar, demesi kolay tabi :)
Aynen dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum hocam. Temmuz ayında biraz hayata dönmeye çalışacağım, ağustosta da muhtemelen ucundan kıyısından start veririm. Psikoloji gerçekten her şey... Teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lys iyidi dha yüksektim ama geçen sene tercih yapıp okula gitmediğim için 76 bin 86 bin arası sıralamam vardı o zaman mf. 1-2-3-4 diye ayrı olduğu için böyle aralıklı sıralama verdim
Ygs ile ayni 3 asagi 5 yukarı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X