Şimdi Ara

Bekleyin Müthiş Kampanyalar ve Tarifeler Geliyor... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
8.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    39 lira sadece internet ücretidir. kablo tv ayrıca ödeyeceksiniz.
  • Bekliyoruz o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarifeler güncellenmiş arkadaşlar, buyurun inceleyin.

http://www.turksatkablo.com.tr/int-tarifeler.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chinuk

Tarifeler güncellenmiş arkadaşlar, buyurun inceleyin.

Of of, p*ç kaldık iyi mi Hani nerde bize kıyak türksat ???

• quote:

Orijinalden alıntı: PoWeRLoGY

quote:

yeni kampanyalar neden beğenilmiyor, anlayamıyorum..

• 50/4 200GB AKN tam benlik olmuş, Temmuz ayında taahhütüm bitiyor. yeni modem alır geçerim direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: perp

quote:

Orijinalden alıntı: PoWeRLoGY

quote:

yeni kampanyalar neden beğenilmiyor, anlayamıyorum..

GB başı data fiyatları yıl geçtikçe düşmesine rağmen, Türkiye'de bu kullanıcıya yansımıyor, tüm kızgınlığımız ona kardeşim.Malesef fiyat düşmesi ve hız artması gerekirken, gelen adil kota sınırlamaları, yüksek fiyat çileden çıkarıyor.

Ben şahsen internet gibi bir veri iletişimine ayda 99 lira vermek istemem.Bir de ekosınırsız diye fahiş fiyatlara internet satıyorlar :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoWeRLoGY -- 1 Temmuz 2013; 1:51:25 >

• Biz şuan 41 tl ödüyoruz 1 ay sonra taahüt bityor 10 mb geçersem 51 tl mi geliyor bilginiz varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Mbps'e kadar : 100 GB AKN 59 TL / Ay

Ben de bu kampanyayı beğendim az önce bakınca. Kasım ayında bitiyor taahhüdüm ama bozsam mı acaba diye de düşünmüyor değilim hani.

70-80 TL arası bir ceza ödeyip çıkmam gerekecek sanırım, tam emin değilim. Türksat ofisine gitmek gerekecek.

Bıktım artık senelerdir bu hızlardan inanın. En yüksek hız olarak 3Mb i gördüm şimdiye dek.

Herkes gücü nispetinde kullanıyor maalesef. Yüksek hız kullanan arkadaşlara imrenmiyor değilim hani.

Bu arada, konuyu açan arkadaşımızın da yazdığı gibi, süresi biten tarifeleri de görmek mümkün. Aslında, hiç bir şey indirmeyip neti sadece mail, gazete ve forumlar için kullananlar açısından bu tarife kalmalıydı diye düşünüyorum. Büyük çoğunluk da bu tarifede zaten. Gerçi mevcut tarifelerde olanlar devam ediyorlar ama, yeni abone alınmıyor. İşte o biraz zorlar insanları...

http://www.turksatkablo.com.tr/~temp/tarifeler/suresi-gecen-int-tarifeler.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chinuk -- 1 Temmuz 2013; 1:57:12 >

• PoWeRLoGY kullanıcısına yanıt
    anlıyorum seni dostum.. ben de 1mbit sınırsız kullanıyorum.. 29 TL + 9 TL (kablo tv) ödüyorum..
    yeni kampanya ile uydunet bana diyo ki; her zaman ödediğinden 10 TL daha fazla ver, hızını arttırayım... (10 mbit olan kampanya )
    bana bu mantıklı geliyor.

hee evet ama genel olarak internet çok pahalı..
  • Şimdi 1-3mbit mevcut aboneler ne olacak? Hızları otomatik artacak mı yoksa kendi istemedikleri sürece mevcut hızlarında mı devam edecekler? AKK gerçekten sıkıntı ama 3Mbit kullanıcısı olarak yeni tarifeye göre, 50GB`da olsa 10mbit hız almak fena olmaz.
  • perp P kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım aslında Uydunet için genel şikayet 1 mbit yetmiyor şikayetiydi. Zannedesem rekabet kurulu gereği akn olan tarifeler ile hız yükseltildi fiyatlar eskiye göre indirime gidildi. Bu tairfeleri gerçekten adam akıllı inceleyen herkes farketmesi lazım. Bunun aksine yapılan yorumlarda bence ttarsız kalıyor. Gönül daha yüksek hızları daha uygun fiyata kullanmak iser ama rekabet kurumununda denetiminden geçen bir fiyat politikası ile anca işlem yapılabiliyor. Bence bunuda unutmamak gerekir.
  • Chinuk kullanıcısına yanıt
    Kibarlığınızdan dolayı asıl ben teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar konu başlığına takılarak akn uygulaması anca bu kadar tanıtılabilirdi diye bir yorum yazmışlar. Benim amacım bilgilendirmekti. Yeni abone olacakların dikkatini çekmek istedim. Abone olmadan önce yeni kampanyaları daha mantıklı bulduğum için uyarmak istedim.
  • KovenanT kullanıcısına yanıt
    Kalkan tarifeleri eğer değiştirmediğiniz müddetçe aynen kulanmaya devam edebileceksiniz. Fakat yeni tarifeler daha akıllıca duruyor. Hele birdehttp://www.kablonet.com.tr/kampanya-on-eko 10 EkoSınırsıza geçiş yapıp 12 ay taahhütle indirimlide kullanabilirsin.
  • 5mbps sinirsiz kullanicilar disnda memnun olmayacak bir kitle yok gozukuyor.

ben simdi 10mbps sinirsizci olarak acaba 50mbps 200gb a gecsem mi diye dusunmuyor degilim. asli da 500gb yapsalar sunun kotasini cok iyi olacakti ya.

upload da artacak hem. peki bu upload akk etkiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Mbps'e kadar 50 GB 49 TL / Ay
    şu tarife ttnetin yarı fiyatına .ben olsam bir dk. düşünmem geçerim uydunete.
  • kötü olmuş sınırsızcılar için.. ben aylık 200gb den fazla download yaptığım için 10mb 99TL ödemeye devam edeceğim.. çok moralim bozuldu :( ama TTnet çok müşteri kaybeder bu tarifelerle.. açıkcası 20 Mbps'e kadar : 2 Mbps upload 100 GB kota 69 TL / Ay

TTnetin 68TL 16mb 75gb kotalı tarifesinden kat ve kat daha iyi
  • Ya bu kampanyalar bir sey indirmeyen kisiler icin çok iyi ama full hd film indiren adama 200 gb kotada yetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hergün full hd film ve bol bol dizi indiriyorum kesinlikle 200 gb yetmez 100 Mbps'e kadar : 4 Mbps 500 GB tarife eklemişler bu 500 gb diğer tarifelerede ekleseler çok güzel olurdu. ben 5 mbps kullanıyorum herhalde aynen devam edeceğim.
  • Lanet olsun yahu hepinizin tek derdi hız hız hız hız. Arkadaş tamam 1 mbit sınırsızdan ben de memnun değildim ama sırf ayda 29 tl ücreti var diye katlanıyordum. Şimdi adamlar en düşük sınırsız kullanım ücretini yeni aboneler için 29 liradan 49 liraya çıkarmış siz de buna seviniyorsunuz.

Eski aboneler de hattını kapatıp tekrar açmak istese bir daha 29 liralık tarifeye geçemeyecek, en düşük 49 tl ödemek zorunda kalacak.

Yapılması gereken 1 mbit hızları otomatik olarak 3 mbit'e çıkartıp fiyatları 29 tl'da sabit tutmaktı ama yememiş sanırım bir tarafları.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.