Şimdi Ara

Bekleyin Müthiş Kampanyalar ve Tarifeler Geliyor... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
8.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: arezzo

selamlar

upload akn'den yiyormu acaba bunda ?

Yemiyor...
  • Merhaba Arkadaşlar SUperonline üyesiyim ama bu yaptıkları saçma fiyat artışları nedeniyle bu kampanyaya geçmeyi düşünüyorum;

Teledünya + Uydunet 20 mb 50 gb AKK 49 tl.

Hali hazırda teledünyam var. burdan geçmeyi düşünüyorum. Peki kalite farkı yaşar mıyız yani dalgalanmalar kesintiler oluyor mu superonline kalitesine ulaşabilir mi ?
  • Arkadaşlar konuyu başından sonuna kadar okudum ama aklımdaki soruya tam cevap alamadım. Ben yarın 10 Ekosınırsıza Geçiş Kampayasına baş vursam 12 ay boyunca Teledünya+İnternet=39TL mi ödeyeceğm? yoksa 39+9TL mi ödeyeceğim? Bana kalsa kablolu tv istemiyorum. Böyle bir seçenek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmbrbr

Arkadaşlar konuyu başından sonuna kadar okudum ama aklımdaki soruya tam cevap alamadım. Ben yarın 10 Ekosınırsıza Geçiş Kampayasına baş vursam 12 ay boyunca Teledünya+İnternet=39TL mi ödeyeceğm? yoksa 39+9TL mi ödeyeceğim? Bana kalsa kablolu tv istemiyorum. Böyle bir seçenek varmı?

http://www.turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar-detay.aspx?id=208

kardeş, kampanyanın en son satırını okursan 39+9TL ödeyeceğini görürsün. Ayrıca bildiğim kadarıyla uydunetin bağlanabilmesi için evinde kablo tv nin en düşük paketi de olsa bulunması gerekiyor. Yani ekstradan en az 9 tl de alırlar. Ama daha detaylı bilgiyi müşteri hizmetlerinden de alabilirsin.

• cmbrbr kullanıcısına yanıt
    12 ay taahhütle 39+9= 48 tl ödeyeceksiniz ayrıca uydunet uyumlu modem almanız gerekecek,bunun yerinehttp://www.turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar-detay.aspx?id=211 herşey dahil kampanyasına girin 24 ay taahhüt sorun olmayacaksa,herşey dahil 49 tl.
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Süperonline ile uydu net arasında gidip gelmekteyim. Sabahtan beri fiyat araştırmasındayım ama istediğim fiyatlara yakın sadece 1mb sınırsız uydunet var. Burdada modem sorun ve uzaktan eğitimde hızından dolayı sorun çıkarmasından şüphe ediyorum. Askere gideceğim için şimdiden tahahüt altına girmek istemiyorum çünkü evde benden başka internet kullanan yok. Öyle yada böyle bir net pakedi seçecem artık.
    1 mb sınırsız yok bir daha bakınhttp://turksatkablo.com.tr/int-tarifeler.aspx
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Sayfanın sol tarafında var ama ben mi yanlış biliyorum.http://www.uydunetabone.org/uydunet/uydunet-abonelik.html
    lütfen şu sitelere girmeyin ve bilgilerinizi onlarla paylaşmayın.. tek resmi site http://turksatkablo.com.tr dir!!
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Uyardığınız için teşekkürler. Tarifelere bakıyordum. Herhnagi bir başvuruda bulunmadım.
  • Beyler sorum olacak şöyleki ben taahhütlü hd kutu bizden kampanyasındayım 5 ay var bitmesine sorum şu benim internet 1 mbit fakat bende otomatik olarak mı geçiyorum 10 mbits e yoksa illa başvuru vs taahhüt bitmesi mi gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Beyler sorum olacak şöyleki ben taahhütlü hd kutu bizden kampanyasındayım 5 ay var bitmesine sorum şu benim internet 1 mbit fakat bende otomatik olarak mı geçiyorum 10 mbits e yoksa illa başvuru vs taahhüt bitmesi mi gerek

Siz 1 mbit internetinize devam ediyorsunuz.Eğer 5 ay sonra değiştirmek isterseniz ancak o zaman değiştirebilirsiniz ya da para ödeyerek taahhütü bozacaksınız.
  • arkadaşlar 1megabit sinirsz 6 sı kampanayasından yararlanmaktayım 05.08 de tahhütüm bitiyor bu 20 megabit yeni 49 tl kampanya cazip acaba eski abone lerin artsı varmı yani eski aboneliğimi kapatıp mı geçsem yoksa etmedenmi çûnkü yeni abone olanlara modem hd cihaz veriyorlar bizim modem cw700 20 megabit kaldırırmı bilen varsa cevaplarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigsıze

arkadaşlar 1megabit sinirsz 6 sı kampanayasından yararlanmaktayım 05.08 de tahhütüm bitiyor bu 20 megabit yeni 49 tl kampanya cazip acaba eski abone lerin artsı varmı yani eski aboneliğimi kapatıp mı geçsem yoksa etmedenmi çûnkü yeni abone olanlara modem hd cihaz veriyorlar bizim modem cw700 20 megabit kaldırırmı bilen varsa cevaplarsa sevinirim

Sözleşmenin bittiği ertesi gün gidip başvuru yapıyorsun.Gelip yeni cihazları takıp kampanyaya katılıyorsun.Benimde 12.08de bitiyor ve 13 de gidip başvuru yapıp yeni cihazlala yola dewam edecem.
  • ben uzun bir süre 512kb direnişçilerindendim şimdi beni hergün arıyorlar kapatıyorum yüzlerine; 3 mb sınırsız tahüttüm Eylül ayında dolacak okulda bitti evde fazla olmayacağım inşallah ama ayda en azından 40gb veri indiriyorum trafik böyle ayda 48 lira ödüyorum bunu nasıl azaltırım diye düşünürken hoop yeni tarifeler ile yüksek miktarda veri indirmeyenlere bir geçirme yapmış Uydunet! zaten bulunduğum yerden 1 sene içinde taşınma durumum var gittiği yerde de uydunet olmayabilir velhasıl Yahu kaç defa mail attım bari bu televizyonun parasını ödemeyelim diye her ay 60 - 80tl ödemekten bıktık artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

3 MBPS taahütlü 12 ay mağduruyum geçemiyorum ekoya sonradan geçiş imkanı var mı?Alıntılayarak cevaplarsınız sevinirim

taahhütü ne zaman verdiniz? ben 4 gün önce vermiştim, onu bozup ekosınırsız geçişe taahhüt verdim, ilk faturada göreceğim sorun var mı diye. iki kere damga vergisi ödemiş olacağım ama 110 lira indirim olacak toplamda.

hocam ilk çıktığında geçmişti abim ben kullanıcıyım oda şimdi askerde kaldık böyle

ben de ilk çıktığında 12 ay taahhüt vermiştim faturamda yazıyor taahhüt başlangıç tarihi, sizinki de büyük ihtimalle eylüldür. 2 ay daha sabretcez...

• 5 mbit sınırsız kullananlar için daha iyi bir seçenek yok galiba. Neyse başka pakete geçirmedikleri sürece 5 mbit sınırsıza devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

quote:

Orijinalden alıntı: bigsıze

arkadaşlar 1megabit sinirsz 6 sı kampanayasından yararlanmaktayım 05.08 de tahhütüm bitiyor bu 20 megabit yeni 49 tl kampanya cazip acaba eski abone lerin artsı varmı yani eski aboneliğimi kapatıp mı geçsem yoksa etmedenmi çûnkü yeni abone olanlara modem hd cihaz veriyorlar bizim modem cw700 20 megabit kaldırırmı bilen varsa cevaplarsa sevinirim

Sözleşmenin bittiği ertesi gün gidip başvuru yapıyorsun.Gelip yeni cihazları takıp kampanyaya katılıyorsun.Benimde 12.08de bitiyor ve 13 de gidip başvuru yapıp yeni cihazlala yola dewam edecem.

teşekkürler cevabın için yani modemi ve hd cihazı yeniden vericekler ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.