Şimdi Ara

Bekleyin Müthiş Kampanyalar ve Tarifeler Geliyor... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
8.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Miguél

hocam acaba CBW-384Z4 ile ilgili bilginiz var mı kablosuz çekim gücüyle alakalı. kötüyse Motorola SB6120E + Linksys E900 yapacağım.

Bu modem 49 liralık kampanyada verilen modem mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

3 MBPS taahütlü 12 ay mağduruyum geçemiyorum ekoya sonradan geçiş imkanı var mı?Alıntılayarak cevaplarsınız sevinirim

taahhütü ne zaman verdiniz? ben 4 gün önce vermiştim, onu bozup ekosınırsız geçişe taahhüt verdim, ilk faturada göreceğim sorun var mı diye. iki kere damga vergisi ödemiş olacağım ama 110 lira indirim olacak toplamda.

hocam ilk çıktığında geçmişti abim ben kullanıcıyım oda şimdi askerde kaldık böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Orijinalden alıntı: Miguél

hocam acaba CBW-384Z4 ile ilgili bilginiz var mı kablosuz çekim gücüyle alakalı. kötüyse Motorola SB6120E + Linksys E900 yapacağım.

Bu modem 49 liralık kampanyada verilen modem mi?

evet o
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

Şimdi Bu Tarife 01.07.2013 tarihinden itibaren uygulanmaya başlandı benim 2013 haziranında 2 yıllık vermiş olduğum taahhüt bitti.
    Bu kampanyadan yararlanmam için bir kaç yorumda şuan kullandığım interneti ve kablo tv hizmetini iptal ettirdikten sonra geçebileceğimi okumuştum benim iyice kafam karıştı.
    Şuan taahhütüm yok 1mb limitsiz ve kablo TV kullanıyorum bu kampanyadan nasıl yararlanacağım ben anlamadım.

taahütünüz bitmiş,istediğiniz kampanyadan faydalanabilirsiniz,hizmet iptali yapmanız gerekmez,çağrı merkezini arayıp hangi kampanyadan faydalanmak istediğinizi belirtmeniz yeterli.Bu arada ilerleyen dönemlerde yeni kampanyalar,tarifeler olabilir,bir konu hakkında yazdığım mesaja müşteri hizmetlerinden verilen cevap;

İlerleyen dönemlerde uygulanması amaçlı farklı çalışmalarımız bulunmaktadır. Çalışmalarımız tamamlandığında web sitemizde duyurusu yapılacaktır. Gelişmeleri web sitemizden takip edebilirsiniz

• Ekosınırsız sabit değil mi beyler?

Edit:Az önce gördüm değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 2 Temmuz 2013; 23:40:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasanmt20

Uydunet ve Teledünya hizmetleri için mükemmel kampanyalar ve yeni tarifeler geliyor.

Ayrıntılı bilgileri aktaracağım. Ufak tefek ipucu olsun :

1- 1,3,5 Mbit tarifelerine yeni abone alınmayacak. En düşük tarife 10 Mbit olacak.
    2- 10 Mbit Sınırsız tarife 49 TL olacak. 50 GB AKN var ve hız 3 Mbit'e düşüyor.

Kampanyanın en dolusu geliyor. Türksat daha önce böyle bir kampanya yapmadı.

Ufak detayları ise :

1- 20 MBit limtisiz 50 GB AKN
    2- Teledünya Temel Paket
    3- Herşey ücretsiz, kurulumlar, aktivasyonlar falan..
    4- İlk 3 ay Sinema bedava, ilk ay üst paket bedava hatta üst paket ile abonelikler alınırsa herşey dahil 56 TL'den abone olunabiliyor.

Şimdilik bu kadar daha çoook kampanya geliyor.

10 Mbit 5 GB kota tarifeside vardı. 23 TL olabilir. Geniş bilgileri ayrıca eklemeye çalışacağım....

Genel olarak yorumlara baktığımda AKN li tarifelerden bazıları çok memnun olmuş. Sınırsız olsun çamurdan olsun diyenlerde AKN li tarifeleri beğenmemiş. Sonuç olarak insanları memnun etmek çok zor anlaşılan :)

• Arkadaşlar merhaba,
    Ben superonline'ı bırakıp (taahhütü biten mağdurlardanım) 49tl hd yaz kampanyasına geçmek için başvuruyu yapacağım birazdan. dikkat etmek gereken herhangi bir şey var mı? özellikle modem hakkında çok yazı var forumda, uydunet hiç kullanmadığım için çok detay anlayamadım.
    Teşekkürler.
  • Modem beş para etmez, ikinci el bir modem alıp üzerine router al, tüm ağ trafiği onun üzerinden gitsin.
  • 10 mbitin yukarısı için maalesef rastgele modem alınmaz. Docsis 3.0 olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Modem beş para etmez, ikinci el bir modem alıp üzerine router al, tüm ağ trafiği onun üzerinden gitsin.

acaba doğru mu anladım teyit edebilir misiniz?

aşağıdaki linkteki ürenler gibi docsis 3.0 destekleyen bir modem almamı tavsiye ediyorsunuz.http://www.hepsiburada.com/liste/uydunet-modemler/department.aspx?categoryId=3009802

turksat'ın verdiği modemin sıkıntısı sadece wireless çekim kalitesi midir? eğer öyle ise bunu tolere edebilirim gibi, 1 oda biraz uzak ve arada duvar vs var ama oraya da network kablosu zaten çekilmiş durumda.

• dün akşam 50 mbit 200gb kotalı aldım. Yanlız bu hızla kotayı birkaç saatte doldururum gibi görünüyor...
    modem olarakta bunu aldım. En uygun fiyatlı bu görünüyor. Gayette güzel...
    http://www.gold.com.tr/netmaster-cbc-382d1-docsis-3-0-1-port-kablo-modem_u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 3 Temmuz 2013; 11:52:56 >
  • akn belası buraya da bulaştı demek sonunda. ttnet tekeli tabi buraya da el atmasa olmaz. 5 mbit sınırsız kullanıyorum ama şu 3 gündeki download miktarım 65 gb. bilgisayar kapanmadı 2 gündür. sürekli netten bi şeyler indirenlere yarayan pek tarife yok gibi. o bile az olurdu ama keşke 10 mbite başka akn limitleri daha koysalardı. neyse 5mbit sınırsıza devam o zaman bu durumda. umarım biz 5 mbit sınırsız kullananlara de akn çıkarmazlar gün gelir de.
  • Sen altyapıya yatırım yapma aman kullanmasınlar diye de AKN koy... Ancak bizde olur böyle takoz düşünce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cursata

quote:

Modem beş para etmez, ikinci el bir modem alıp üzerine router al, tüm ağ trafiği onun üzerinden gitsin.

aşağıdaki linkteki ürenler gibi docsis 3.0 destekleyen bir modem almamı tavsiye ediyorsunuz.http://www.hepsiburada.com/liste/uydunet-modemler/department.aspx?categoryId=3009802

turksat'ın verdiği modemin sıkıntısı sadece wireless çekim kalitesi midir? eğer öyle ise bunu tolere edebilirim gibi, 1 oda biraz uzak ve arada duvar vs var ama oraya da network kablosu zaten çekilmiş durumda.

http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-sb6120-docsis-30-uydunet-modemtp-link-tl-wr740n-access-point/productDetails.aspx?productId=bd20153&categoryId=3009802&navq=categoryid%3d3009802%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd20153%26fh_lister_pos%3d8%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013122%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013122_45%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013122_45_3009802%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dlister

Böyle birşey alabilirsin yada tek başına bir Docsis 3.0 modem alabilirsin.

Modemin sıkıntısı tek wireless değil, üzerindeki yazılım artık nasıl birşey ise torrent kullanımını da engelliyor. Torrent programını açtığın anda internet bağlantın kesilip tüm sayfalar DNS hatası vermeye başlıyor. Ben netmaster kablosuz modemin önüne Linksys WRT110 router koydum ondan sonra bağlantım düzeldi. Bu arada yaptığım onlarca MH araması ve dört kere değişen modemi saymıyorum.

• 3mbit kullanıyorum sınırsız sanırım şu anki aboneler geçemiyor yok geçebiliyor mu ? Bu olaya hangi tarife uygundur bana var mı kullanan tavsiye veren
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cursata

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-sb6120-docsis-30-uydunet-modemtp-link-tl-wr740n-access-point/productDetails.aspx?productId=bd20153&categoryId=3009802&navq=categoryid%3d3009802%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd20153%26fh_lister_pos%3d8%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013122%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013122_45%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013122_45_3009802%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dlister

Böyle birşey alabilirsin yada tek başına bir Docsis 3.0 modem alabilirsin.

Modemin sıkıntısı tek wireless değil, üzerindeki yazılım artık nasıl birşey ise torrent kullanımını da engelliyor. Torrent programını açtığın anda internet bağlantın kesilip tüm sayfalar DNS hatası vermeye başlıyor. Ben netmaster kablosuz modemin önüne Linksys WRT110 router koydum ondan sonra bağlantım düzeldi. Bu arada yaptığım onlarca MH araması ve dört kere değişen modemi saymıyorum.

bu durumda 2 yıl için düşünürsem aylık 10tl civarı bir para da modem için vermem gerekecek.
    modem parası değil de böyle bir hizmet sunan bir firmadan hizmet almak doğru olur mu o takıldı şimdi kafama. modemi herkes alıyorsa turksat sorunu biliyordur, çözmüyorsa işin içinde başka iş var demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre544

akn belası buraya da bulaştı demek sonunda. ttnet tekeli tabi buraya da el atmasa olmaz. 5 mbit sınırsız kullanıyorum ama şu 3 gündeki download miktarım 65 gb. bilgisayar kapanmadı 2 gündür. sürekli netten bi şeyler indirenlere yarayan pek tarife yok gibi. o bile az olurdu ama keşke 10 mbite başka akn limitleri daha koysalardı. neyse 5mbit sınırsıza devam o zaman bu durumda. umarım biz 5 mbit sınırsız kullananlara de akn çıkarmazlar gün gelir de.

Aynen 5 mbps ye devam bizim gibi 5 mbps kullananlar için hiç iyi bir tarife değil yaptığın sözleşme olduğu için sen istemeden kimse senin tarifeni değiştiremez. Mesela ev telefonunda ben eski üye olduğum için standart hat tarifesindeyim yıllardır arıyorlar yok ev 300 filan geçirelim diyorlar ben istemediğim için mecbur aynı tarifede devam ettiriyorlar

• Benim gibi 3 Mb kullananların işine yaradı bu tarifeler diye düşünüyorum. 5Mb kullananlar ise sıkıntıda çünkü zaten limitsiz 5 kullanıyorsunuz.
    Şimdi 10 veya diğer hızlara geçseniz, kota aşımından sonra hız 3 e düşeceğinden işe yaramaz hale geliyor.

Ben 5Mb tarifesi kullansaydım yine aynı şekilde devam ederdim. Nasılsa, otomatik geçiş yok. İsteyen eski tarifesinde kalabiliyor. Ayrıca 1Mb kullanan arkadaşlarda bana bu hız ve fiyat uygun düyorlarsa, boşuna tarife değişikliğine gitmesinler. Çünkü geriye de dökülemiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5mb sınırsız tarifeme ait son aylardaki kota durumuma baktığımda ortalama 150 gb kullanımım gözüküyor. Ben de 10 TL fark vererek 20mb 200gb 79 TL olan pakete geçmeye karar verdim. Herhangi kota aşımında ay sonuna kadar 3mb kullanmak çok da dert olmayacaktır benim için. En azından hızım ayın hemen hemen tamamında 4 katına çıkmış olacak
  • pratikte dotsis 2.0 max kac mbps goruyor? 50 mb'a 200 gb akk ya gecmeyi planliyorum ama yazk olacak aradaki hiza. 2. el bir modem arayisina gireyim diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.