Şimdi Ara

Bekleyin Müthiş Kampanyalar ve Tarifeler Geliyor... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
8.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adresin aynı olması bir problem teşkil etmez.
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    Gece 12 itibarıyla geçişim yapılmış. İlk hız testi sonuçlarını da aldım. İyi oldu gerçekten de .

Darısı başınıza.

Teşekkürler.

Bekleyin Müthiş Kampanyalar ve Tarifeler Geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chinuk -- 2 Temmuz 2013; 2:43:05 >

• Chinuk kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın arkadaşım şu an sizin upload hızınız benim download hızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 2 Temmuz 2013; 2:45:00 >
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun arkadaşım. Evet, gördüm. Benim upload, sizin download.

Ama, eminim ki siz de geçeceksiniz en kısa zamanda inşallah.

Bu mutluluğa erişmenizi dilerim.

Saygılar.
  • Chinuk kullanıcısına yanıt
    Amin kardeşim inşaallah.. hayırlı geceler, gerçi siz şimdi bu hızla sabahı edersiniz neyse tekrar hayırlı geceler dilerim...
  • Kazık çakıcam sınırsız tarifeye, alayına isyan..
  • 100mbit'e geçen var mı? hız değerleri nasıl? ben 15mbps sınırsız kullanıyorum taahhüt vermiştim ilk 3 ay geçemez diyor başka tarifeye çaresiz bekliyorum :)
  • Ben 5 mbps sınırsızda devam edeceğim internette dolaşırken zaten 5 olsun 10 mbps olsun farkı pek anlaşılmaz ama download olayı işin içine girince aradak fark anlaşılır. ben bu kotaları 2 günde dolduracağım için hiç bulaşmıyorum ama en azından 200 gb olsaydı belki bir ihtimal düşüne bilirdim neyse geçenlere hayırlı olsun diyelim geçmeyi düşünenlerede bir kere daha düşünsünler derim tabi bu mbps kullananlar için diyorum 1 mbps ve 3 mbps kullananlara yaradı bu tarife
  • Şimdi 10mbps 100 GB olan tarifenin taahhüt ile değişen bir fiyatı var mı?
  • Ark. 20 gb hıza geçince verilen docsic3 modemlerin çekim gücü nasıl.Bilgilendirirseniz sevinirim.Normal modemle 2 oda yanda çekmiyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Ark. 20 gb hıza geçince verilen docsic3 modemlerin çekim gücü nasıl.Bilgilendirirseniz sevinirim.Normal modemle 2 oda yanda çekmiyor çünkü.

Çok zayıf o yüzden kablosuz router takmak zorunda kalıyorsun...
  • hocam acaba CBW-384Z4 ile ilgili bilginiz var mı kablosuz çekim gücüyle alakalı. kötüyse Motorola SB6120E + Linksys E900 yapacağım.
  • Vay anasına 1 hafta önce herşey onla güzel kampanyasına üye olmuştum,modem bedava teledünya cihaz bedava,5 mb sınırsız Aknsiz tarifeye üye oldum 24 ay tahahütle ayda 81 tl 3 ayda herşey bedava iyiki de olmuşum,bu tarifelerde gördüğüm sınırsızları kaldırmışlar adamlar,en küçük paket aylık 100 TL TTnet buraya da el atmış,bu memlekette rekabet falan olmaz fiat da ucuzlamaz TTnet tekel olmuş arkadaş piyasa fiyatlarını belirliyor istediği gibi,diğer firmalar da üç aşağı beş yukarı fiyatlar aynı ,Bana 20 mb hız verse ne olacak 200 gb kota koyuyor devir dijital devri youtube izlerken bile 1080 p video izleyemiyoruz 10 tane BR film indirsen zaten 100 gb geçer 2 yıl sözleşmem var bitsin bakacaz başımızın çaresine ,memlekette sınırsız internet kullandırmayacak bunlar arkadaşlar.

Modem Net master docsis 3.0 bu arada bağantı çok iyi ve stabil 6mb dow. görüyor.Upload kötü.

http://i.imgur.com/hUHy3nU.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorb -- 2 Temmuz 2013; 19:41:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Miguél

hocam acaba CBW-384Z4 ile ilgili bilginiz var mı kablosuz çekim gücüyle alakalı. kötüyse Motorola SB6120E + Linksys E900 yapacağım.

Evet o modemin kablosuzu çok zayıftır yan odadan zor çekersin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Ark. 20 gb hıza geçince verilen docsic3 modemlerin çekim gücü nasıl.Bilgilendirirseniz sevinirim.Normal modemle 2 oda yanda çekmiyor çünkü.

Çok zayıf o yüzden kablosuz router takmak zorunda kalıyorsun...

2.0 dan kötümü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

hocam acaba CBW-384Z4 ile ilgili bilginiz var mı kablosuz çekim gücüyle alakalı. kötüyse Motorola SB6120E + Linksys E900 yapacağım.

CBW-700 ile karşılaştırmak gerekirse ?
  • quote:

quote:

quote:

CBW-700 ile karşılaştırmak gerekirse ?

Evet iki modemi de kullandım... CBW-384Z4 modemin wireless' ı kadar rezil bir kablosuz daha yoktur sanırım...
  • Şimdi Bu Tarife 01.07.2013 tarihinden itibaren uygulanmaya başlandı benim 2013 haziranında 2 yıllık vermiş olduğum taahhüt bitti.
    Bu kampanyadan yararlanmam için bir kaç yorumda şuan kullandığım interneti ve kablo tv hizmetini iptal ettirdikten sonra geçebileceğimi okumuştum benim iyice kafam karıştı.
    Şuan taahhütüm yok 1mb limitsiz ve kablo TV kullanıyorum bu kampanyadan nasıl yararlanacağım ben anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 2 Temmuz 2013; 21:50:43 >
  • 3 MBPS taahütlü 12 ay mağduruyum geçemiyorum ekoya sonradan geçiş imkanı var mı?Alıntılayarak cevaplarsınız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

3 MBPS taahütlü 12 ay mağduruyum geçemiyorum ekoya sonradan geçiş imkanı var mı?Alıntılayarak cevaplarsınız sevinirim

taahhütü ne zaman verdiniz? ben 4 gün önce vermiştim, onu bozup ekosınırsız geçişe taahhüt verdim, ilk faturada göreceğim sorun var mı diye. iki kere damga vergisi ödemiş olacağım ama 110 lira indirim olacak toplamda.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.