Şimdi Ara

Bekleyin Müthiş Kampanyalar ve Tarifeler Geliyor... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
8.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • docsis 2.0 modemle 20 mbps hız aldığını ve 40 mbps'ye kadar sorun olmayacağını yazan iddia eden yazılar okudum.

http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=687997#.UdRk7vmeNAc

Bekleyin Müthiş Kampanyalar ve Tarifeler Geliyor...

• 5 Mbps sınırsız + Teledünya HD abonesiyim. Aylık 82 TL fatura ödüyorum. "Herşey dahil yaz fırsatı" kampanyası bana cazip geliyor: 20 Mbps Eko Sınırsız + Teledünya HD ayda 49 TL. Yani internet hızımı 4 kat arttırırken aylık faturamı ise neredeyse yarı yarıya düşürmüş olacağım (AKN sorun değil, aylık download'um zaten 50 GB'yi geçmiyor).

Peki kampanya kapsamında verdikleri ücretsiz modemi eski abonelere de veriyorlar mı acaba?

Kampanya detayı:http://www.turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar-detay.aspx?id=211
  • __BadblooD__ kullanıcısına yanıt
    Geçebiliyor.Online işlemlerde değiştirdim tarifemi. 10 mbps 50gb akn olana geçtim aynı fiyat. Yapacak hiçbirşey yok. 50gb sonra bildiğim hıza döneceğim nasılsa. ttnet e gitsem hem pahalı hem taahhüt istiyor. Bunda en azından taahhüt yok.Olanı da 49 değil 39 lira. Mahkum ettiler resmen bizi bu saçmalığa.Türksatta akn yok dedik alasını yaptı sağolsun.
  • Dün gece itibariyle docsis 2.0 ile 20mbit 200gb interneti temiz şekilde kullamaya başladım, Online işlem merkezin'den gerçekleştirdim işlemi. Taahhüd vermek istemiyorum, 5mbit'e 69tl ödüyordum buna 79tl öderim denerim 1 ay boyunca beğenmezsem iptal ederim (: . 12-24 ay taahhüd vermeden önce böyle bir şansınız var ise denemenizi tavsiye ederim.

• Taahüt bitene kadar 10 mb geçeceğim bir ceza ödemiyorum dimi arkadaşlar birde diyelim fatura kesimdrn 15 gün sonra geçtim.faturada ne olarak gözükücek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada AKK'yi geçen var mı ? Belki sorun vardır, hız düşmüyordur falan :)
  • akk'yi upload etkiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

docsis 2.0 modemle 20 mbps hız aldığını ve 40 mbps'ye kadar sorun olmayacağını yazan iddia eden yazılar okudum.

http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=687997#.UdRk7vmeNAc

fark 15 mbps, iyi deger aslinda.

20 mbps 200 gb kota 79 lira iken 50 mbps 200 gb kota 89 lira. modem degisimi bana 100 liraya patlar.

burada verilecek karar 15 mbps kazanc ve 2 mbps ekstra upload hizi icin 10 lira fazla vereyim mi yoksa, 10 lira fazla verip 15 mbps zarar mi edeyim?

gerci bir nokta da var benim icin onemli olan. benim router wifi hizi n kategorisinde oldugunda zaten verebilecegi maksimim seviye saniyede 2.5 3 mb civarinda. ethernet girisim bile yok bilgisayarimda.

sanirim 50 mbps'e gecmemi saglayacak tek etmen esktra 2 mbps upload hizi.

tesekkurler bilgi icin.

• quote:

* Ekosınırsız tarifesi, kapsamında Adil kullanım uygulaması uygulanacaktır. Ekosınırsız tarifesi kapsamında; tarife bazında farklı adil kullanım noktaları uygulanmaktadır. Ay içinde adil kullanım noktasına ulaşıldığında müşterilerin bağlantı hızları ilgili ayın sonuna kadar 3 Mbps’e kadar düşürülecektir. Hız düşürme ilgili ayın sonuna kadar uygulanır. İlgili ay sona erdikten sonra, bir sonraki ay geldiğinde abonenin hızı mevcut tarifesine yükseltilecektir. Bulunulan ay içinde adil kullanım noktasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Adil kullanım uygulamasına upload (yükleme) kullanımları dahil değildir. Sadece download (indirme) kullanımları dahildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

quote:

* Ekosınırsız tarifesi, kapsamında Adil kullanım uygulaması uygulanacaktır. Ekosınırsız tarifesi kapsamında; tarife bazında farklı adil kullanım noktaları uygulanmaktadır. Ay içinde adil kullanım noktasına ulaşıldığında müşterilerin bağlantı hızları ilgili ayın sonuna kadar 3 Mbps’e kadar düşürülecektir. Hız düşürme ilgili ayın sonuna kadar uygulanır. İlgili ay sona erdikten sonra, bir sonraki ay geldiğinde abonenin hızı mevcut tarifesine yükseltilecektir. Bulunulan ay içinde adil kullanım noktasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Adil kullanım uygulamasına upload (yükleme) kullanımları dahil değildir. Sadece download (indirme) kullanımları dahildir.

supermis o zaman. tesekkurler.

• arkadaşlar benim şimdi kafama bir ton soru taktırdınız :)

ben şimdi ttnet 16mbit kullanıyorum yanındada tivibu var toplamda 73 tl ödüyorum haliyle 20 tl de ev telefonuna ödüyorum toplamda ödediğimm para 93 tl oluyor.

uydunetin bu 49 tl lik kampanyası acayip hoşuma gitti zaten ttnette de 3 mbite düşüyordu. o yüzden akk yi sorun etmiyorum.

kafama takılan bir kaç soru var.

1. 20 mbit seçeceğim için docsis 3.0 modemmi yoksa 2.0 modem mi verilecek ?
    2. herkes verilen docsis 3.0 modemden şikayetçi durumda . bu cihaz bu kadar kötü mü mesela wireless performansı çok mu kötü ? şuan airties 5450v3 modemi kullanıyorum bu modeme göre nasıldır ? kıyaslama olursa ?
    3. bursa dikkaldırımda ikamet ediyorum bu bölge çekim sorunu yaşayan varmı ?
  • şu anda 1 mbps sınırsız kullanıyorum. tahhattütüm kasımda bitiyor. ben 10 mbps 50 gb kotalı 49 Tl değil de 39 Tl olan kampanyaya geçebilir miyim? aşağıdaki resimden seçersem kampanyalıyı mı seçmiş oluyorum yoksa 49 Tl lik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

şu anda 1 mbps sınırsız kullanıyorum. tahhattütüm kasımda bitiyor. ben 10 mbps 50 gb kotalı 49 Tl değil de 39 Tl olan kampanyaya geçebilir miyim? aşağıdaki resimden seçersem kampanyalıyı mı seçmiş oluyorum yoksa 49 Tl lik mi?

Ordan olmaz dostum. Musteri hizmetlerini aramalisin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

akk'yi upload etkiliyor mu?

Hayir, etkilemiyor.

• basima gelenleri yazayim

persembe gunu gunduz benim 10 mbps sinirsinizi 50 mbps 200 gb akk liya cevirmek icin turksat internet hizmetinden musterimi numarami ve sifremi girerek talimati verdim.

o gun spora gittigim icin yorgunluktan direk yattim 9 gibi. buyuk ihtimalle gece 12 den sonra guncellenmistir benim tarife.

sabah 5 gibi kalktim baktim ki modem IP alamiyor. modem Scientific Atlanta Model EPC2003. 10 mbps sorunsuzce goruyordum. internetten yaptigim ve buraya da yazdigim mesajlarda 35 mbps a kadar destek alacagimi ogrenmistim.

hemen aradim turksati ve problemi sordum. dediler ki sizin modem bu hizi desteklemiyor. en azindan maksimum destekledigi kadar verir diye hesaplarken hic online olamiyor modem. hatta dediler bu tarifiye degistiren arkadasin size bunu bildirmis olmasi gerekiyordu dedi. ben de internetten yaptigimi belirttim. neyse eski tarifeye dondurduler beni. 3-5 saat icinde problem giderilir dedi.

saatler gecti problem duzelmedi. herhalde 12 den sonra tarifeler guncellendiginden duzelir diye geceye kadar ses cikarmadim. ama gene olmadi.

ertesi gun aradim bu sefer evet modeminiz online olamiyor bir yerde takiliyor dediler eve teknik destek yollayalim o zaman dediler okey dedim. sonrasinda bekledim cumartesi gunu oglene kadar gelmedil. terkar aradim bu sefer de megersem benim sistemdeki adres eski oldugundan gelmisler ama bulamamislar(ayni adreste olmama ragmen cadde adi, sokak adi, apartman numarasi degismisti bundan 2 sene once). tekrar guncelledim adresi bir kac saate gelirler dediler.

4 gibi geldiler cumartesi gunu. sonrasinda iste modem reset filan yok cihaz online olamiyor. zaten bunlari ben de yapmistim. sonunda karar kilindi ki modem arizali.

ozetle bu hiz arttirimi benim modemi bozmus oldu. her ne kadar bizle alakasi yok deseler hizdan olmaz deseler de bu yuzden oldu iste.

gerci modem biraz eskiydi degisme zamani gelmisti o yuzden pek ustelemedim.

simdi de 3.0 bir modem siparisi verdim internetten. o da bu:

http://www.hepsiburada.com/liste/netmaster-cbc-382d1-docsis-30-uydunet-modem-320-mbps-8-kanal-birlestirme/productDetails.aspx?productId=bd100489&categoryId=3009802&navq=categoryid%3d3009802%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd100489%26fh_lister_pos%3d9%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013122%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013122_45%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013122_45_3009802%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dlister

bu sefer sanirim 50mbps a gecebilecegim. bunlari neden anlattim derseniz siz de bu hataya dusmeyin diye. modeminiz elinizde kalabiliyor.

bir de cok merak ediyorum. fatura kac gelecek bu ay. tarife 2 defa degisti kesin fazladan fatura bindirecekler buna eminim. bir de onlar ile ugrasacagiz maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 7 Temmuz 2013; 21:50:42 >

• Yıl 2013,

Halen AKK pazarlamaya çalışıyorlar... Şu 10mb sınırsızı 99TL değil de 59TL yapsanız ne olurdu..
  • 49 luk tarifeye başvurdum ...

59 gb yetmicek kesin ama fark etmez ttnettede 3 e düşüyordu zaten son 10 gün kala o yüzden sorun etmiyorum.

yarın kurulumu yapıcaklar...

1 hafta sözleşmeyi fesetme hakkım var. o yğüzden ilk hafta denicem eğer olmaz ise kapattırırım.
  • Ozn.Onl kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İnş. memnun kalırsınız.
  • selamlar

upload akn'den yiyormu acaba bunda ?
  • şimdi bizde uydunet 1 mbit var 18 eylülde tahattüt bitiyor.

Ben şimdi 20 mbit+teledünya 50 gb akk olana geçebilir miyim? Yoksa tahattüdün bitmesini mi bekleyeceğim?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.