Bildirim
Bekleyin Müthiş Kampanyalar ve Tarifeler Geliyor... (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
10 Mbps'e kadar : 100 GB AKN 59 TL / Ay bu tarifenin linki varmı? 3mb den geçmeyi düşünüyorumda.Sakata gelmeyelim sonra -
hangi işlemi yapamadınız? ben 4 gün önce katıldığım kampanyayı iptal edip yenisine geçtim 10 megabit 39 lira olana. 15 dakika sürdü telefonda işlem, sistemde yoğunluktan yavaşlama varmış bir de yarın deneyin. -
nihayet yapıldı.gecis gerceklesti yalnız akşam 12 den sonra aktif olacakmış 10 mb.bakalim gerçekten 10 mb mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10mbps limitsiz, hattınızda satürasyon yoksa hemen hemen böyle değerler alırsınız,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 1 Temmuz 2013; 20:58:59 > -
inşallah benim de böyle gelir :) -
Bana bugün 3 mbit e taahhüdüm olduğundan değişiklik yapamayacağımı, ısrarla yeni kampanyalar açıklandığı tarihte böyle bir talebin kabul edilemeyeceğini söylediler. Ben de iyi o zaman teledünya uydunet kablotv tüm aboneliklerimi sonlandırın dedim kapattılar yarın 40 küsür lira tuttuğunu söyledikleri taahhüt bozma bedelini yatırıp, şimdi yeni abonelik yaptırmak istiyorum 24 ay taahütlü kampanyadan faydalanmak istiyorum diyeceğim bakalım ne olacak. Olmadı Ttnet in kampanyasından faydalanırım. Ancak birinci tercihim uydunet olur. 4 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ancak 20 Mbit hızı görünce gözümü kararttım girdik bakalım böyle bir işe hayırlısı...
Sadece 40 tl ile kurtulabiliyorsaniz iyi yapmissiniz.
Bu rakamı size kim söyledi.
Efendim, 1-3-5 Mbps tarifeleri kaldırılmış; ne anladım 10-20 Mbps'ten adil kullanıma takılınca... Hele ki TTNET 75 GB AKN veriyorken...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecen yil bu zamanlarda 3 mbit sinirsiz taahhutlu almistim sonradan 5 mbit sinirsiza 69 liraya suan uyeyim.
10 mbite e kadar EKOSINIRSIZ istiyorum fakat tarife degisikligi sayfasinda eko tarifeler gorunmuyor ?
-
http://www.turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar-detay.aspx?ID=211 herşey dahil yaz fırsatı kampanyasına girmek istiyorsanız linkte ki maddeleri iyi okuyun,kampanya ya almıyorlar,teledünya ve uydunet aboneleri yeni kampanya başlangıç tarihinden sonra aboneliklerini iptal ettirirlerse bu kampanyadan faydalanamıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: tosoon
Bana bugün 3 mbit e taahhüdüm olduğundan değişiklik yapamayacağımı, ısrarla yeni kampanyalar açıklandığı tarihte böyle bir talebin kabul edilemeyeceğini söylediler. Ben de iyi o zaman teledünya uydunet kablotv tüm aboneliklerimi sonlandırın dedim kapattılar yarın 40 küsür lira tuttuğunu söyledikleri taahhüt bozma bedelini yatırıp, şimdi yeni abonelik yaptırmak istiyorum 24 ay taahütlü kampanyadan faydalanmak istiyorum diyeceğim bakalım ne olacak. Olmadı Ttnet in kampanyasından faydalanırım. Ancak birinci tercihim uydunet olur. 4 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ancak 20 Mbit hızı görünce gözümü kararttım girdik bakalım böyle bir işe hayırlısı...
bende 3 mb sınırsız taahhütlü 39 tl olandan kullaniyordum ve bugün aradım o paketi iptal ettirip 10 mb 50 gb taahhütlü 39 tl li tarifeye geçtim.bence siz tekrardan arayin cunku telefondaki kişi bilgisiz bence.ben bugün en az 5 kez aradım sistemde hata var diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
taahhüt istendiğinden görünmüyordur büyük ihtimalle. -
Adsl ve Uydunet sistemleri farklı çalışır. Modemler de farklıdır. Bu yüzden de Türksat' a abone olacaksanız modem temin etmek zorundasınız.
Gireceğiniz kampanyaya göre bunu Türksat' tan da sağlayabilirsiniz.
http://www.turksatkablo.com.tr/int-cihazlar.aspx (Türksat' ın vermiş olduğu Uydunet Docsis 2.0 ve 3.0 modemler)
http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=uydunet (Piyasada ki Uydunet modemlere örnek)
Docsis 2.0 modemlerle 10Mb e kadar hızlar alınabiliyor. Aslında, Net Master da 43Mb e kadar destekler diyor ama Türksat izin vermiyor.
Docsis 3.0 modemlerle ise 10Mb üstü hızları almak mümkün müş.
Ben, 2008 e kadar TT Net abonesiydim ve sonra Uydunet' e geçtim. O zaman böyle kampanyalar olmadığı için kendim, Netmaster CXC-150 1 Port Ethernet modem aldım. Hala da kullanıyorum ama, daha sonra ise TP-Link TL-WR 743ND dağıtıcı alarak, kablo modemim kablosuza çevirdim.
Şu an için kullanıyorum ve bir sıkıntı yok.
Tabii siz, alacağınız net aboneliği haricinde Teledünya' ya abone olmazsanız yalnız Kablo Tv için de ayda 9 TL ücret vereceksniz. Bunu da belirtmek isterim.
Saygılar.
-
Telefondan geçişte sıkıntı var. Ben de geçmek istedim ama olmadı. Online işlemlerden de olmuyor.
Yahu ben sizi anlamıyorum. Arkadaşlar tamam download istiyorsunuz ama ne kaybınız oldu ?
5 Mbps hariç tutuyorum. O tarife iyiydi. Yerine gelecek tarife yok onun.
Yani 1 Mbps'i çöpe atıyorum.
3 Mbps zaten hepsinde öyle.
5 Mbps konusu ayrı.
10 Mbps zaten aynı fiyat
20 Mbps de aynı fiyat
Neden sinir oluyorsunuz ? TTNet gibi mi yaptı bu adamlar ? Hayır ! Download yapacaksan, parayı basacaksın olay budur. Bu ülkede böyle bu. Yapacak bir şey yok.
TT'de 8 mbps limitsiz (alırsan) 120 tl iken bu adamlarda 10 mbps 99 tl.
AKK'ye ben de sıcak bakmıyorum o ayrı ama yine de bu kadar isyan gereksiz. -
AKK Kaçınılmassa zevk almaya bakacaksın diyorsun yani... -
quote:
Orijinalden alıntı: plcmn
Sadece 40 tl ile kurtulabiliyorsaniz iyi yapmissiniz.
Bu rakamı size kim söyledi.
Müşteri hizmetlerinden söylediler. Ben 3 ay önce taahhüt vermiştim. Her ay için 10 TL fark diğer 10 TL nerden geliyor anlamadım. Toplam ödeyeceğim miktar 90 TL miş. 50 TL si zaten Haziran faturam.
quote:
Orijinalden alıntı: talatcaner
http://www.turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar-detay.aspx?ID=211 herşey dahil yaz fırsatı kampanyasına girmek istiyorsanız linkte ki maddeleri iyi okuyun,kampanya ya almıyorlar,teledünya ve uydunet aboneleri yeni kampanya başlangıç tarihinden sonra aboneliklerini iptal ettirirlerse bu kampanyadan faydalanamıyor.
Eşimin adına başvuru yapmayı düşünüyorum. Adres aynı , kampanyadan faydalanamazsınız demezler heralde.
O zaman durum değişir elbette
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X