Şimdi Ara

Bekleyin Müthiş Kampanyalar ve Tarifeler Geliyor... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
8.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haklysynyz, dü?ük hyz kullanycylary hep ma?dur.
  • 5 Mb Kullanyrken aylyk ortalama kotam 200-250 arasyydy genelde hd film indirirdim.01.01.2013 den sonra çok fazla film indirme yapmady?ymdan dolayy 3mb dü?ürdüm ve kotam 60-90gb arasyydy.Yine çok fazla film indirmemde ps3 de psn plus olayyna girece?im.100gb mi 200 gb kotalyyymy seçsem bilemedim.Yoksa onlara reddedemeyece?i bir teklifmi yapsam.
  • EKONET 20 Mbps'e kadar : 2 Mbps 50 GB AKN 59 TL / Ay

* 20 Mbps ve üzeri hızlar Docsis 3.0. standartlarına uygun olan modemler ile karşılanabilecektir. Docsis 3.0. standartlarına uygun modem kullanmayan abonelerin tercih ettikleri hızda internet bağlantısı yapamamalarından Türksat A.Ş. sorumlu değildir.
    Modemim ZYXEL P-660W-T1 v3 bi sorun çıkarmı 20 mbpsde ?

Kablo TV hizmeti nedir?

ve son olarak bu tarife için bi hat gereklimi yani fiber internet için ttnet altyapısı olan yerleri gibi?
  • 10 Mbps 50 AKN
    EkoSınırsız Uydunet 39 TL 12 ay taahhütlü

20 Mbps 50 AKN 54 TL 12 ay taahhütlü
    EkoSınırsız Uydunet

20 Mbps 50 AKN EkoSınırsız Uydunet + HD Teledünya temel paket + HD kutu ve modem ücretsiz + aktivsyon ve kurulum bedelleri alınmıyor + lk üç ay sinema tv altın paket ücretsiz + Teledünya üst paket bir ay ücretsiz vs.

Hepsi için 24 ay taahhütle 49 tl. 50 gb'tan sonra hız 3 mbps'ye düşüyor. Şimdi bu tarifeye bakınca üstte yazılan iki tarife anlamsız geldi bana,büyük ihtimalle uydunet kullanıcılarının çoğunun '' Her şey dahil yaz fırsatı kampanyası'' na geçmesi hedefleniyor.

Ben 1 mbps sınırsız kullanıyorum ve aylık kotam 50gb ile en fazla 100 gb arasında seyrediyor

1mbps 29TL + kablo tv 9 TL = 38 TL toplam,yukarıda yazılan tarifeye girip kotayı aşsam dahi hız en düşük 3mbps olacak,en mantıklı tarife yaz fırsatı olarak görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

10 Mbps 50 AKN
    EkoSınırsız Uydunet 39 TL 12 ay taahhütlü

20 Mbps 50 AKN 54 TL 12 ay taahhütlü
    EkoSınırsız Uydunet

20 Mbps 50 AKN EkoSınırsız Uydunet + HD Teledünya temel paket + HD kutu ve modem ücretsiz + aktivsyon ve kurulum bedelleri alınmıyor + lk üç ay sinema tv altın paket ücretsiz + Teledünya üst paket bir ay ücretsiz vs.

Hepsi için 24 ay taahhütle 49 tl. 50 gb'tan sonra hız 3 mbps'ye düşüyor. Şimdi bu tarifeye bakınca üstte yazılan iki tarife anlamsız geldi bana,büyük ihtimalle uydunet kullanıcılarının çoğunun '' Her şey dahil yaz fırsatı kampanyası'' na geçmesi hedefleniyor.

Ben 1 mbps sınırsız kullanıyorum ve aylık kotam 50gb ile en fazla 100 gb arasında seyrediyor

1mbps 29TL + kablo tv 9 TL = 38 TL toplam,yukarıda yazılan tarifeye girip kotayı aşsam dahi hız en düşük 3mbps olacak,en mantıklı tarife yaz fırsatı olarak görünüyor.

İyi düşünün derim. Bir daha hiç bir şekilde 29 liralık tarifeye geçemeyeceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 1 Temmuz 2013; 13:48:09 >

• Düşünüyorum zaten tarifem 29 lira değil tv ile birlikte 38 lira, 11 lira daha verdim mi kablosuz modem,hd box-teledünya temel paket,20 mbps hız almış olacağım.Eski tarifemde kablo tv dahil 29 lira ödüyordum,sonrasında kampanya bittiği için kablo tv ücreti eklediler.Beni düşündüren 24 ay taahhüt istemeleri ve şu maddelere takılmam;

• Türksat tarifelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Tarifelerde oluşacak değişiklikler tüm müşterilere yansıtılır.

• Türksat belirlenen süreden önce kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Benim gibi sınırsız 3 mbps kulanıp sürekli download yapanlar için 10 mbps 50 AKN, şuan ki internet ortamı içerisindeki en mantıklı paketlerden. 20 mbps'nin download yapanlar için bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Sonuçta aynı 50 AKN oranı var ve aradaki 15 tl fiyat farkına değmez. Keşke AKN oranları 100'den aşağı olmasaydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mArio4BJK

Benim gibi sınırsız 3 mbps kulanıp sürekli download yapanlar için 10 mbps 50 AKN, şuan ki internet ortamı içerisindeki en mantıklı paketlerden. 20 mbps'nin download yapanlar için bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Sonuçta aynı 50 AKN oranı var ve aradaki 15 tl fiyat farkına değmez. Keşke AKN oranları 100'den aşağı olmasaydı..

10 Mb 100gb kotalı tarife var.Bende kararsızım.
  • Katılıyorum ayrıca bu paketlerde +kablo tv ücreti dahil fiyatlar olmalıydı.
  • en iyisi 15 tlye komşunet e devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Lanet olsun yahu hepinizin tek derdi hız hız hız hız. Arkadaş tamam 1 mbit sınırsızdan ben de memnun değildim ama sırf ayda 29 tl ücreti var diye katlanıyordum. Şimdi adamlar en düşük sınırsız kullanım ücretini yeni aboneler için 29 liradan 49 liraya çıkarmış siz de buna seviniyorsunuz.

Eski aboneler de hattını kapatıp tekrar açmak istese bir daha 29 liralık tarifeye geçemeyecek, en düşük 49 tl ödemek zorunda kalacak.

Yapılması gereken 1 mbit hızları otomatik olarak 3 mbit'e çıkartıp fiyatları 29 tl'da sabit tutmaktı ama yememiş sanırım bir tarafları.

Aynen katılıyorum. Bir de gözden kaçan bir konu daha var. Eskiden düşük hız ve düşük kota ile işini görebilecekler için 12 liraya 1 mbit 1 GB kotalı tarife vardı. Şimdi o tarife kalkmış yerine 10 mbit hızında 1 GB kotalı 19 liralık tarife gelmiş. Yani artık en ucuz internet 19 lira oldu.

• Çağrı merkezini aradım ve geçen kasım ayında yapmış olduğum 3Mb 39 TL kampanya taahhüdünü bozarsam ne kadar ödeyeceğimi sordum.
    Toplam da 66,77 TL ceza ödeyeceğimi söylediler. Taahhüdü sona erdirdim ve az önce de, online işlem merkezi üzerinden yeni tarifeme geçiş yaptım.

10Mb 100GB AKN 59 TL

Benim için, şu ana dek görebileceğim en iyi hız bu olsa gerek. Gerçi 20Mb 50GB kotalı da 59 TL ama, Docsis 2.0 modemlerle alınamaz ve abonelik yapılmaz yazıyor online işlemlerde.

Umarım sizler için de en iyisi olur.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chinuk

Çağrı merkezini aradım ve geçen kasım ayında yapmış olduğum 3Mb 39 TL kampanya taahhüdünü bozarsam ne kadar ödeyeceğimi sordum.
    Toplam da 66,77 TL ceza ödeyeceğimi söylediler. Taahhüdü sona erdirdim ve az önce de, online işlem merkezi üzerinden yeni tarifeme geçiş yaptım.

10Mb 100GB AKN 59 TL

Benim için, şu ana dek görebileceğim en iyi hız bu olsa gerek. Gerçi 20Mb 50GB kotalı da 59 TL ama, Docsis 2.0 modemlerle alınamaz ve abonelik yapılmaz yazıyor online işlemlerde.

Umarım sizler için de en iyisi olur.

Saygılar.

Hocam bu Docsis 3.0 modem nedir modemim ZYXEL P-660W-T1 v3 uygun mudur buna ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assising -- 1 Temmuz 2013; 17:53:39 >

• ttnet in verdiği modemi o yoksa bu model in uydunet e uygun olanımi çıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süperonline Bölgesel Fiber kampanyasından yararlanıyorum. 2 yıl taahhüt verdik, ayda 29 liraya 20 Mbit 10 GB AKK, sonrasında 3 Mbit Sınırsız... 3 Mbit bana her türlü yetiyor zaten. Nedir arkadaş bu indirme sevdası ayda 1-2 TB...
  • 10mbps 50 gb akk ki alınır mı 5"gb az mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 3 mb sınırsız kampanyasına üye olmuştum 1 ay olmuştu.1,5 saat önce aradım iptal edip 10 mb 50 gb kotalıya başvurdum sistem kabul etmedi dediler.45 dakika önce aradım yine olmadı.forumda geçenleri duyunca benim işlemi neden yapmıyorlar diye sinir oldum yine arıcam.yapana kadar arattıracaklar sanırım
  • Chinuk kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun peki yeni hıza geçişiniz yapıldı mı şu anda nasıl bişey 10 mbps :) biz 1 mbps lik garibanlara anlatın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 1 Temmuz 2013; 19:11:10 >
  • arkadaşlar beni uydunet engellemiş inanamıyorum ya.3 defa aradım üçünde de sesiniz gelmiyor beyefendi dediler şaşırdım şaka gibi.deneme amaçlı abimi aradım sesim gayet net gidiyordu.şaka gibi yaa.kampanyaya geçmek için 3 mb sınırsız kampanyamı iptal ettirdim bu seferde 10 mb 50 gb kotalıya geçireceklerdi sistemde sorun var dediler yarım kaldı.komedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

arkadaşlar beni uydunet engellemiş inanamıyorum ya.3 defa aradım üçünde de sesiniz gelmiyor beyefendi dediler şaşırdım şaka gibi.deneme amaçlı abimi aradım sesim gayet net gidiyordu.şaka gibi yaa.kampanyaya geçmek için 3 mb sınırsız kampanyamı iptal ettirdim bu seferde 10 mb 50 gb kotalıya geçireceklerdi sistemde sorun var dediler yarım kaldı.komedi

adamlarda abone bol tabi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.