Şimdi Ara

Beko 37 Ekran Tv S Bandı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beko 37 Ekran M337R Televizyonumla ilgili bir sorun yaşıyorum. Sorun muhtemelen Kablo TV analog yayınlarından kaynaklı olabilir. (Bana sanki Türksat dijital yayına geçişe zorlamak için en çok izlenen bu kanalları bilerek bu şekilde bozuk yayınlıyormuş gibi geliyor) Maalesef televizyonun menüsünde ince ayar olmadığı için, Kablo Tv S07, S08, S09, S10 bantlarından yayın yapan Atv, Show Tv, Kanal D ve Star Tv yayınlarını alamıyorum. Bu kanallarda görüntü gölgeli olarak belirsiz bir şekilde ve ses de anlaşılmayacak kadar hışırtılı. Normal televizyonu dijital Teledünya yayınları ile izliyorum, ancak bu Tv mutfakta duruyor ve eşim zamanınn önemli bölümünü mutfakta geçirdiği için bu süredebu televizyonu kullanıyor. İnce ayan menüsü olduğu için sorun çıkarmayan önceki Tv arızalandığı için servise götürmüştüm, arızanın tamiri zaman alacağı için az bir fark ödeyip bu tv yi almıştım. Sorunun ince ayar ile çözülebileceğini düşünüyorum, ancak Beko 37 Ekran M337R Tv'min kumandasında ince ayar yapabileceğim bir menü yok, kanalları maalesef otomatik arama yapınca da yine aynı şekilde gölgeli olarak buluyor.
    Umarım sorun çözülebilir niteliktedir.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Not: Tv kumandası orjinal olmadığından ince ayar tuşu yokmuş. Akıllı kumanda ile tanıtıp ince ayara girdim, ama maalesef ince ayarla S bandı ayarlanamıyor. Sanırım Televizyonun belirttiğim S07, S08, S09, S10 bantlarında bir problem var. Buna bir çözüm var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidivar -- 7 Mayıs 2012; 3:26:02 >

• Lütfen yardımcı olur musunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.