Şimdi Ara

Beko BK 20 HP LCD kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
13.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yerden ısıtmalı, 90 metrekarelik eve bir kombi alacağım. Bir kaç yere sordum, Vaillant yan ürünü Protherm kombi için montaj dahil 1.800 istediler, Demirdöküm Atron için 1.500 lira istediler. Aslında Atron'a karar vermiştim ama Beko'da montaj dahil bir kampanya var. BK 20 HP LCD her şey dahil 1.150 lira. Kullanan var mıdır? Atron'a tercih edilir mi?

Özellikleri şu şekildeymiş:

3 yıldız enerji verimliliği sınıfı
    • Hermetik baca sistemi
    • Elektronik ateşleme ve alev modulasyonu
    • LCD ekran
    • Arıza uyarı sistemi
    • Pirinç hidroblok grubu
    • Aluminyum silikon kaplı bakır ana eşanjör
    • Paslanmaz çelik kullanım suyu eşanjörü
    • Low enerji sirkülasyon pompası
    • Akış sensörü ile yüksek konforlu sıcak su
    • Baca tıkanmasına karşı emniyet sistemi
    • Aşırı ısınma emniyet sistemi
    • Alev kontrol emniyet sistemi
    • Dogalgaz yada LPG ile kullanma imkanı
    • 3 Yıl Garantili

• beko BK 20 HP LCD kombisini baymak üretiyor. cihaz, baymak luna 5 ile aynı cihazdır.malzeme kalitesi iyidir.ama cihaz donanımsız özelliksizdir.cihazın minimum ısıl gücü yüksek dolayısıyla modülasyon aralığı dardır,ayrıca protherm serisinin hiçbir cihazını önermem.lynx,leopard çok sorunlu cihazlardır
    http://www.baymak.com.tr/UserFiles/AttachmentFiles/Kombi/ID_4020_tr_TR/3.CE%20Belgesi.pdf

aynı şekilde dd atron'da benzer özelliklerdedir.atron'da minimum ısıl gücü yüksek ve modülasyon aralığı dardır.özelliksiz donanımsız bir cihaz
    yerinizde olsaydım yerden ısıtmalı evinizde premix yoğuşmalı kombi kullanırdım.yerden ısıtmalı sistemlerde premix yoğ cihazlar daha uygun.premix yoğ kombilerde fiyatlar 1400liradan başlar

konvansiyonel kombi alacaksanız:ferroli domitech,dd nitron öneririm

• blackwinterday kullanıcısına yanıt
    Özellikle evde sürekli birileri olmayacaksa, günlük ve haftalık programlama yapabilen Demirdöküm Nitron'u tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

beko BK 20 HP LCD kombisini baymak üretiyor. cihaz, baymak luna 5 ile aynı cihazdır.malzeme kalitesi iyidir.ama cihaz donanımsız özelliksizdir.cihazın minimum ısıl gücü yüksek dolayısıyla modülasyon aralığı dardır,ayrıca protherm serisinin hiçbir cihazını önermem.lynx,leopard çok sorunlu cihazlardır
    http://www.baymak.com.tr/UserFiles/AttachmentFiles/Kombi/ID_4020_tr_TR/3.CE%20Belgesi.pdf

aynı şekilde dd atron'da benzer özelliklerdedir.atron'da minimum ısıl gücü yüksek ve modülasyon aralığı dardır.özelliksiz donanımsız bir cihaz
    yerinizde olsaydım yerden ısıtmalı evinizde premix yoğuşmalı kombi kullanırdım.yerden ısıtmalı sistemlerde premix yoğ cihazlar daha uygun.premix yoğ kombilerde fiyatlar 1400liradan başlar

Peki 20 hk ile hp arasında ne fark vardır? Bayinin elinde hk modeli var, fiyatı da daha ucuz.

Premiks yoğuşmalı kombiler pahalı geliyor şu anda, montajla birlikte 2000 tl'ye gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwinterday
    Peki 20 hk ile hp arasında ne fark vardır? Bayinin elinde hk modeli var, fiyatı da daha ucuz.

Premiks yoğuşmalı kombiler pahalı geliyor şu anda, montajla birlikte 2000 tl'ye gelecek.

Teknik özellikleri neredeyse birebir aynı:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

beko BK 20 HP LCD kombisini baymak üretiyor. cihaz, baymak luna 5 ile aynı cihazdır.malzeme kalitesi iyidir.ama cihaz donanımsız özelliksizdir.cihazın minimum ısıl gücü yüksek dolayısıyla modülasyon aralığı dardır,ayrıca protherm serisinin hiçbir cihazını önermem.lynx,leopard çok sorunlu cihazlardır

beko hk 20 modeli baymak'tan baymak eco 5 ile aynı cihazdır.bir önceki mesajda yazdığım gibi baymak luna 5 serisi ile hemen hemen aynı teknik özelliklerde
    malzeme kalitesi iyi ama: donanımsız+özelliksiz+minimum ısıl gücü yüksek+modülasyon aralığı dar
    bu cihazların iyi tarafı piyasada baymak logosuyla çok satılıyor.uzun vadede yedek parça sıkıntısı yaşanmaz.yedek parçaları ucuzdur.her usta bu cihazlardan anlar.piyasaya çok yaygın satılan cihazlardır

http://www.baymak.com.tr/UserFiles/AttachmentFiles/Kombi/ID_3971_tr_TR/2.Montaj%20ve%20Kullanma%20K%C4%B1lavuzu.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Teknik özellikleri neredeyse birebir aynı:

baymak eco 5 ve baymak luna 5 (beko hk 20 ve hp 20) teknik özellikleri birbirine yakın
    beko hk 20 ve baymak eco 5 %100 aynı kombi...

http://www.baymak.com.tr/UserFiles/AttachmentFiles/Kombi/ID_3971_tr_TR/4.CE%20Belgesi.pdf

Beko BK 20 HP LCD kullanan? Beko BK 20 HP LCD kullanan?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beko alacaktım ama adamlar proje istedi. Proje olmadan yapamazlarmış. Müteahhite gittim onlar da biz dairenin içindeki projeye karışmayız, kombi aldığınız firmaya yaptıracaksınız dedi. Viessman tanıdığı varmış, onlar da standart kombiye 2.100 lira çekti. Yine en iyisi demirdöküm galiba.

• quote:

Beko alacaktım ama adamlar proje istedi. Proje olmadan yapamazlarmış. Müteahhite gittim onlar da biz dairenin içindeki projeye karışmayız, kombi aldığınız firmaya yaptıracaksınız dedi. Viessman tanıdığı varmış, onlar da standart kombiye 2.100 lira çekti. Yine en iyisi demirdöküm galiba.

viessmann vitopend alınmayacak bir kombi.verimsiz,pahalı ve sorunlu

bu şartlar altında en iyisi dd nitron
  • Demirdöküm bayisi bana atron ile nitron arasında tek fark nitronun otomatik programlama özelliği dedi. Doğru mu?

• quote:

Demirdöküm bayisi bana atron ile nitron arasında tek fark nitronun otomatik programlama özelliği dedi. Doğru mu?

yanlış
    nitron'da fan modülasyon özelliği var atronda yok, nitron daha sessiz çalışıyor
    atron'un minimum ısıl gücü yüksek 9,2kw nitron 7,7 kw
    atron'un modülasyon aralığı daha dar: %39 - %100
    nitron'un modülasyon aralığı daha geniş %33 - %100
    nitron'da ilave özellik olarak programlama timer özelliği var
  • blackwinterday kullanıcısına yanıt
    Doğru değildir, Nitron daha geniş modulasyona sahiptir, sıcak su konforu daha iyidir.

Nitron:

Atron:

• Sanırım ben bunlardan vazgeçip yoğuşmalı bir kombi alacağım. Ev yerden ısıtmalı. Yoğuşmalı kombilerden daha fazla verim alınabilir diye düşünüyorum. Sonuçta ısıtılması gereken ya da suyun dolaşacağı alan oldukça geniş olacak.

Fiyatı en ucuz olanlara baktım. Baymak Falke Master 24 ya da 31 olabilir, 1.400 lira civarında bu modeller. Montajla birlikte 1800'e falan gelirse çok iyi olur. Bu fiyata bir de Bosch'un Condense modeli var. Ne dersiniz?
  • quote:

Sanırım ben bunlardan vazgeçip yoğuşmalı bir kombi alacağım. Ev yerden ısıtmalı. Yoğuşmalı kombilerden daha fazla verim alınabilir diye düşünüyorum. Sonuçta ısıtılması gereken ya da suyun dolaşacağı alan oldukça geniş olacak.

Fiyatı en ucuz olanlara baktım. Baymak Falke Master 24 ya da 31 olabilir, 1.400 lira civarında bu modeller. Montajla birlikte 1800'e falan gelirse çok iyi olur. Bu fiyata bir de Bosch'un Condense modeli var. Ne dersiniz?

İlk mesajda size yazmıştım yerden ısıtmalı sistemlerde en uygun cihaz premix yoğ. Kombi
    Bütçeniz az ise ariston egis premium veya termoteknik logic gibi fiyatı uygun premix yoğ. Kombileri düşünebilirsiniz
    Veya bütçeyi biraz daha yukarı çekebilirseniz 1500liraya baymak falke condense öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• adam bekoyu sormuş siz bir sürü saçma sapan marka modeller yazmışsınız.

bekonun BEKO BK 20 Y HP LCD KOMBİ modelini kullanan var mı yorum alalım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.