ARKADASLAR DVD PLAYER ALACAM AMA BAKTIM LARIM ARASINDA BEKO DAHA CAZİP GELDİ İŞTE OZELLİKLERİ ÖZELLİKLERDVD, DivX (MPEG4) , CD, CD-R, CD-RW, MP3, JPEG, WMA Çalabilme/Oynatabilme özelliğiMaksimum 8 adet konuşma dili (AUDIO) ve 32 adet altyazı dili (SUBTITLE) seçebilme özelliği (DVD’nin özelliğine bağlı olarak)OSD dil seçeneği4:3 ve 16:9 Görüntü Oranı DesteğiZoom Özelliği (x2, x3, x4)Tekrar - Repeat Özelliği (Konu, Bölüm/Parça, A-B)Adım Adım İlerleme özelliği (PAUSE/STEP)Resume Oynatma özelliğiDahili Dolby Dijital (AC-3) DekoderKolay kullanım sağlayan Grafik menülerAçı seçme özelliği (ANGLE)Filmin, diskin oynanan/kalan süresini görebilme özelliği (DISPLAY)NTSC/PAL sistem desteğiGörüntü dondurma özelliği (PAUSE/STEP)Aile kilidi (Parental)Ekran koruyucu (Screen Saver)Otomatik kapanma özelliğiİleri / geri hızlı oynatma (x2, x4, x8, x16 hızda)Yavaş ileri / geri oynatma (1/2, 1/4, 1/8, 1/16 hızda)5.1 Kanal Analog çıkışlar (ön sağ/sol, arka sağ/sol, merkez, subwoofer çıkışı)Koaksiyel ve Optik Dijital çıkışlardan DTS ve Dolby Dijital ses sistemlerinin desteğiScart çıkışı (RGB Destekli)S-video çıkışıRCA Kompozit Video çıkışı
arkadaslar yardımlarınız için sağolun premier dvd divx xvid formatlı dvd player aldım simdiye kadar tum filmleri sorunsuz actı(teflon cdlere yazılmıs olanlar haric)tavsiye ederim
sakın ola bekko almakardeşim geçenlerde dvd nin birini resmen yuttu yuvasına koyduktan sonra açıp içinden almak zorunda kaldık. biraz cizik dvd leri bile göstermiyor