Şimdi Ara

BEKO DVD PLAYER 7200 MODELİ SİZCE NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR DVD PLAYER ALACAM AMA BAKTIM LARIM ARASINDA BEKO DAHA CAZİP GELDİ İŞTE OZELLİKLERİ
    ÖZELLİKLERDVD, DivX (MPEG4) , CD, CD-R, CD-RW, MP3, JPEG, WMA Çalabilme/Oynatabilme özelliğiMaksimum 8 adet konuşma dili (AUDIO) ve 32 adet altyazı dili (SUBTITLE) seçebilme özelliği (DVD’nin özelliğine bağlı olarak)OSD dil seçeneği4:3 ve 16:9 Görüntü Oranı DesteğiZoom Özelliği (x2, x3, x4)Tekrar - Repeat Özelliği (Konu, Bölüm/Parça, A-B)Adım Adım İlerleme özelliği (PAUSE/STEP)Resume Oynatma özelliğiDahili Dolby Dijital (AC-3) DekoderKolay kullanım sağlayan Grafik menülerAçı seçme özelliği (ANGLE)Filmin, diskin oynanan/kalan süresini görebilme özelliği (DISPLAY)NTSC/PAL sistem desteğiGörüntü dondurma özelliği (PAUSE/STEP)Aile kilidi (Parental)Ekran koruyucu (Screen Saver)Otomatik kapanma özelliğiİleri / geri hızlı oynatma (x2, x4, x8, x16 hızda)Yavaş ileri / geri oynatma (1/2, 1/4, 1/8, 1/16 hızda)5.1 Kanal Analog çıkışlar (ön sağ/sol, arka sağ/sol, merkez, subwoofer çıkışı)Koaksiyel ve Optik Dijital çıkışlardan DTS ve Dolby Dijital ses sistemlerinin desteğiScart çıkışı (RGB Destekli)S-video çıkışıRCA Kompozit Video çıkışı

• arkadaslar yardımlarınız için sağolun premier dvd divx xvid formatlı dvd player aldım simdiye kadar tum filmleri sorunsuz actı(teflon cdlere yazılmıs olanlar haric)tavsiye ederim
  • sakın ola bekko almakardeşim geçenlerde dvd nin birini resmen yuttu yuvasına koyduktan sonra açıp içinden almak zorunda kaldık. biraz cizik dvd leri bile göstermiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.