Şimdi Ara

Bel fıtığı olanlar , Atlatanlar biraz moral verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar , Body yaparken saçma bir hareketten bel fıtığı çıkarttım . Daha MR çekilmedim ama %90 bel fıtığı 10 aydır bacak topuk vs sürekli bazen az bazen fazla kasılma ağrılar oluyor.

Yaşım 18 olduğundan bu çok moralimi bozuyor sporla bir daha uğraşamamak yaşlı insanlar gibi hissediyorum kendimi.

Neler bilirsiniz bu hastalıkla ilgili ? Mikrocerrahiyle yeni bir ameliyat geliştirilmiş uyutmadan yapııyormuş sanırım bilginiz var mı?

• bel fıstığı okudum
  • up
  • Bende de dejenarasyon var. Fıtığın oluşmasına zemin hazırmış diyor doktor. Spor yapamıyorum bende
  • doktorunu iyi ayarlaman lazım .eniştemi yurt dışından gelen dr. ameliyat etti platin koymuş omura o kadar ciddi.enişte şimdi inşaatta çalışıyo.
  • Bel fıtığı var bendede Deadliftin babasını giriyorum. Ne kadar ağır çalışırsam bel kaslarımı kuvvetlendirirsem okadar ağrılarım azalıyor kendimi iyi hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

Bel fıtığı var bendede Deadliftin babasını giriyorum. Ne kadar ağır çalışırsam bel kaslarımı kuvvetlendirirsem okadar ağrılarım azalıyor kendimi iyi hissediyorum

Hocam nasıl ya Ağır birşey kaldırmak bile yasakken :S ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi bir beyin cerrahı bulman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espartaco

Arkadaşlar merhabalar , Body yaparken saçma bir hareketten bel fıtığı çıkarttım . Daha MR çekilmedim ama %90 bel fıtığı 10 aydır bacak topuk vs sürekli bazen az bazen fazla kasılma ağrılar oluyor.

Yaşım 18 olduğundan bu çok moralimi bozuyor sporla bir daha uğraşamamak yaşlı insanlar gibi hissediyorum kendimi.

Neler bilirsiniz bu hastalıkla ilgili ? Mikrocerrahiyle yeni bir ameliyat geliştirilmiş uyutmadan yapııyormuş sanırım bilginiz var mı?

annemde var amelıyatlıktı kıme gıtsek amelıyat dıyodu, 7-8 doktora gıttık sadece 2 tanesi amelıyat olmadan belkı geçer dıyordu. 2 sene once iyice ağırdı akapunktur yaptırdık bıseyı kalmadı ama yınede dıkkat edıyordu hareketlerıne falan, sonra bıraz kılo aldı ve omurgaya baskı arttı ağrılar tekrar başladı yıne kotu oldu yaklaşık bi 3 ay falan. sonra bağcılarda bı adam vardı ona götürdük 3 fıtık vardı üçünüde yerine oturttu yamuk yumuk gırdiği odadan dumduz cıktı. ılk bi doktora git bakalım mr falan çekılsın sonuçlar ne ona göre bişeler düşün yardımcı olabilirim

• Bel fıtığı
    05332567854
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadecefatih

quote:

Arkadaşlar merhabalar , Body yaparken saçma bir hareketten bel fıtığı çıkarttım . Daha MR çekilmedim ama %90 bel fıtığı 10 aydır bacak topuk vs sürekli bazen az bazen fazla kasılma ağrılar oluyor.

annemde var amelıyatlıktı kıme gıtsek amelıyat dıyodu, 7-8 doktora gıttık sadece 2 tanesi amelıyat olmadan belkı geçer dıyordu. 2 sene once iyice ağırdı akapunktur yaptırdık bıseyı kalmadı ama yınede dıkkat edıyordu hareketlerıne falan, sonra bıraz kılo aldı ve omurgaya baskı arttı ağrılar tekrar başladı yıne kotu oldu yaklaşık bi 3 ay falan. sonra bağcılarda bı adam vardı ona götürdük 3 fıtık vardı üçünüde yerine oturttu yamuk yumuk gırdiği odadan dumduz cıktı. ılk bi doktora git bakalım mr falan çekılsın sonuçlar ne ona göre bişeler düşün yardımcı olabilirim

Hocam çok şanslıymış anneniz gerçekten kurtulmuş bu büyük sorundan . Ama ben birazcık korkarım çünki Allah korusun doğru yapılmazsa felçe kadar yolu var

• Ağır birşey kaldırmak yasak değil yanlış şekilde kaldırmak yasak belini iyi öne doğru esneterek kaldıracaksın hafif ağırlıkla başlayıp arttırcaksın ama tabi sakatlık yeni olduysa kas gevşetici kullan 1-2 hafta sonra geçer hafif hafif başlarsın antrenmanlara. Örneğin bana ilk olduğunda sandalyede otururken bilgisayarın kasasına işlemci takmaya çalışıyordum yerdeki o şekilde eğilmek bele %90 yük bindiriyor 2 hafta ağrıdan duramamıştım sonra geçti tekrardan oturduğum yerden ayakkabımı bağlarken oldu. Normal zamanda sızlamalar oluyo sadece biraz. Mr çektirdiğimde Tanıdık bir beyin cerrahi var ona sormuştum fıtık demişti bana ama bir zararını görmüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadecefatih

quote:

Hocam çok şanslıymış anneniz gerçekten kurtulmuş bu büyük sorundan . Ama ben birazcık korkarım çünki Allah korusun doğru yapılmazsa felçe kadar yolu var

aynen katılıyorum bu çok önemli bişe yanlış bi müdehalede felce kadar yolu var hiç bi şekilde sizi iyi yada kötü etkilemek istemem, annemde yaklaşık 2-3 hafta düşündü bunu ameliyat mı yoksa dıştan müdehale mı dıye. sonunda oyle bı karara vardı gittik götürdük adam kolonya sürdü dirseğiyle beline bastırdı fıtıkların yerini buldu 3 tane fıtık vardı dırsegıyle ustunden gectıkce tık tık ses geldı şu parmak çıtlatınca gelen seslerden. her seste fıtığın biri kayboldu resmen şimdi iyi allaha şükür

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem bel fıtığı hem boyun fıtığı oldum ameliyat dediler.biri thermacure masaj yatakları var git oraya ücretsiz dediler gititm 15 gün yattım ağrılar geçti tekrar film çektirdim doktora götürdüm ağzı açık ne yaptında geçti.ağrın yok mu?dedi.
    tavsiye ederim.
    şuan o yatağı satın aldım evimde.inan her derde deva.yok böyle bir mucize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

hem bel fıtığı hem boyun fıtığı oldum ameliyat dediler.biri thermacure masaj yatakları var git oraya ücretsiz dediler gititm 15 gün yattım ağrılar geçti tekrar film çektirdim doktora götürdüm ağzı açık ne yaptında geçti.ağrın yok mu?dedi.
    tavsiye ederim.
    şuan o yatağı satın aldım evimde.inan her derde deva.yok böyle bir mucize...

Hocam o ne acabilir misiniz biraz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.