Merhabalar aynı dertten muzdarip dostlarım. Ben önce kendimden bahsedeyim, geçen yazın başında bel ağrılarım olup geçiyordu takmıyordum bi ara çok ağrıdı belim ve doktora gittim mr bile çekilmeden bel fıtığı yok dedi mutlu mesut evime gittim takmadım kas gevşeticileri sürdüm devam ettim belim arada ağrıyordu neyse hayatıma devam ettim hatta bi ara halı saha macı yaptım ve 3 gün sonra uyurken bacağımda ağrı ile dönemediğimi fark ettim doktora gittim yine bel fıtığı yoktur ama bi mr çekilelim dedi sonuç bel fıtığı hem de l3 l4 te ekstrüde bir fıtık tabi l4 l5 i takmadım bile bulging protüzyon hikaye l3 l4 mr görünüsü bile kötü. ve bu durumu yenmek bir hastalık gibi geçirmek için eski haline döndürmek için elimden geleni yapmaya başladım dolandırıcı çok olmasa çözümü çabuk olacak bir sağlıksal problem bence :D ( bu arada ağrım artık belimde yoktu sol bacak arkası geriye doğru eğildiğimde artan bir ağrı birde kalktığımda iki ayakta uyuşma bazen bir ayakta bazen kavalda iğrenç hisler yani yürütmüyor iki bacağa farklı ağrı uyuşukluklar kalçamı takmıyorum bile yaşım da 22 insan ağlıyor benim psikolojim bozuldu deprosyon filan ) neyse manuel terapi daha kötü yaptı kesinlikle gitmeyin fizik tedavi çok ta bi işe yaramadı rahatlamak dışında yüzme işe yarardı söylentilere göre ama ben sevmiyorum ve dayanamadım 1 - 2 hafta gittim ama ağrı da var bacakta insan istemiyor barfiks çek dediler ya barfiks çekerken daha çok ağrı oluyor belin altından bacaklara siniri anlıyorsun bırakınca beter oluyorsun ağrılar artıyor acıya dayandım bi 10 gün de egzersiz ve ters asılma aparatı ile ters asıldım ( ters asılıyken de egzersiz yaptım bu arada bence yapılması gereken bir aktivite ) kısaca bu yaptıklarım hiç bir işe yaramadı dokorla görüştüm amilyat dedi fizik tedavici olma dedi gençsin filan bende ozon tedavisi proloterapi araştırdım cacık çıktı artık bir hayat meselesi oldu bu saatden sonra anlatacaklarım önemli önce tüm yazıları videoları izledim hatta bazılarını 2 3 kere izledim iyi bir ingilizce ve google çeviri sayesinde ingilizce olan forumları makaleleri yazıları okudum (ispanyolca bile araştırma yaptım ) ve artık bel fıtığını a dan z ye öğrendim ve sizlerle de paylaşmak istiyorum sizde benimle paylaşın artık bel fıtığı diye bir dert kalmayacak dostlarım öncelikle İNANÇ inanacağız 3 ayda bel fıtığı mr da dahil komple geçen de var 14 yıldır çekende var ve tedavisi iyileşmesinin sebebi hala tartışılıyor bilinmiyor ama kesin olarak iyileştiği görülüyor ** öncelikle GOOGLE A SPONTAN REGRESE yazıyoruz çünkü olanları görerek beynimize olabilceğini gösteriyoruz bir nevi beynimize vücudumuzun bunu iyileştirebileceğini öğretiyoruz spontan regrese lomber de yazabilirsiniz !BAKTIYSANIZ DEVAM EDİYORUM SEÇENEKLERİ İYİLEŞMENİN SEÇENEKLERİ ( BOŞVERİN VÜCUT NASIL İYİLEŞTİRİYOR, İYİLEŞTİRİYOR İŞTE BIRAKIN İYİLEŞSİN ) İYİLEŞMESİ İÇİN ( MR DA DAHİL ) BEL FITIĞI OLAN DİSK KOLAJEN YAPIYA SAHİP BUDA DEMEK OLUYOR Kİ KIRIK GİBİ KAYNAYIP İYİLEŞİP YERİNE ÇEKİLEBİLİR 2 SEÇENEK VAR BİRİ SÜREKLİ TERS MEKİK ÇEKEREK VE DÜZGÜN HAREKETLER YAPARAK GEÇMESİNİ BEKLEMEK DİĞERİ İSE KORSE TAKMAK 6 AY BOYUNCA BELİ ALÇILI GİBİ TUTARAK ORANIN İYİLEŞMESİNİ SAĞLAMAK BİR DOKTOR VAR KADIKÖYDE ÖZEL KORSE YAPIYOR VE NEREDEYSE TÜM HASTALARI İYİLEŞMİŞ MR DA DAHİL (İNSANIN TEK KORKUSU KAS ERİMESİ AMA BEL FITIĞI GEÇSİN ERİYEN KASLARI 1-2 AYDA KIRILAN AYAĞIN HEMEN KENDİNİ TOPARLAMASI GİBİ YÜZEREK DİKKAT EDEREK TERS MEKİK HAFİF EGZERSİZLE ESKİSİ GİBİ YAPARIZ ÖNEMLİ OLAN İYİLEŞSİN ŞU LANET BEL FITIĞI ) (BİRDE BESLENME ÇOK ÖNEMLİ C VİTAMİNİ B VİTAMİNİ BALIK YAĞI ) KESİNLİKLE KORSEYİ KENDİNİZ BOŞUNA A Bİ KORSE TAKAYIM DİYE TAKMAYIN TAKACAKSANIZ KORSE İLE İYİLEŞTİREN HOCA İLE TAKMAYA BAŞLAYIN ASIL BU KONUYU GÜZEL FORUMUMUZA YAZMAMIN SEBEBİ HERKESE ULAŞMAK HERKESİN YAPTIKLARI İLE BEL FITIĞININ NASIL SPONTAN REGRESE OLDUĞUNU GÖRMEK VE ARTIK !BEL FITIĞI GEÇMEZ NELER YAPTIM ÇEKİYORUM GİBİ BAHANELER YAPMAYARAK İSTEYEREK İNANARAK BU BEL FITIĞINI BİTİRİYORUZ ÖNCELİKLE 1.AĞRISI OLAN HERKES SPONTAN REGRESEYİ ARAŞTIRSIN BURAYA DÜŞÜNCELERİNİ ONA GÖRE YAZSIN. 2.GEÇENLER LÜTFEN KESİNLİKLE YAZSIN BU FORUMDA DÜNYA TARİHİ YAZACAĞIZ VE YENECEĞİZ BU LANET PİSLİĞİ HEPİNİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BU YÜZDEN DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ 3.TEDAVİYE BAŞLAYAN FARKLI TEDAVİ İLE YAPTIKLARI İLE MR DA DA İYİLEŞENLER YAZSIN BİLGİLENDİRSİN HERKES BİLGİLENSİN 4.AMİLYAT OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN GEÇMEZ AMİLYAT OLUN KURTULUN YAZMAYIN SİZ O YOL İLE KURTULDUNUZ ALLAH KORUSUN BİR DAHA DA OLMAYIN NÜKS ETMESİN AMA AMİLYATI ÖVÜP DURMAYIN (DOKTORLAR VEYA REKLAM YAPMAK İÇİN GİRENLER KONUMUZ SADECE KENDİMİZCE İYİLEŞTİRMEK MASAJ ÇEKME YOK KUSURA BAKMAYIN BOŞUNA YAZMAYIN ) 5.BURAYA KAYIT OLUN YAZIN SADECE OKUMAYIN BENDE 7 AYDIR OKUDUM BİR ÇARE YOK BERABER OLALIM ! BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR LÜTFEN İNANIN GEÇMEDİ DEĞİL GEÇECEK VE LÜTFEN YAZALIM TEDAVİMİZİ KENDİMİZ OLUŞTURALIM YENİ NESİLLERE İLERİDE BU DURUMDAN RAHATSIZ OLUP OKUYANLARA BİR YARDIMIMIZ OLSUN BU KADAR AĞIR BİR SAĞLIK PROBLEMİ BU KADAR BOŞ BIRAKILAMAZ İLERİDE BU SAYFAYI OKUYAN BAŞKA BİRŞEY OKUMAYACAK HATTA BELGESELİNİ ÇEKECEĞİZ İNŞALLAH ! SAĞLIK İÇİN 2 SECENEĞİ DENİYORUZ ŞUANDA 1. TERS MEKİK İLE KASLARDAN KORSE İLE FITIĞI KÜÇÜLTMEK (RÜTİN HAYATA DEVAM DAHA BİLİNÇLİ İYİLEŞENE KADAR VE SPOR DA YAPARAK İNCİTMEDEN İYİLEŞMESİ İÇİN YARANIN ) 2. SEÇENEK ÖZEL YAPILAN KORSE İLE ORANIN İYİLEŞMESİNİ BEKLEMEK 2 SECENEKTE ASLINDA FARKLI YOLDA OLSA BİRBİRİNE YAKIN AMA KÜÇÜCÜK FARKLAR BELKİDE BU KADAR UZUN YILLAR İYİLEŞMESİNİ ENGELLİYOR ! ŞİMDİ BİLGİLENME ZAMANI DOSTLAR YAZALIM YAZDIRALIM SEVGİ VE SAĞLICAKLA KALIN SAĞLIKLI GÜNLER
güncel dostlar google a çıkartalım şu forumu !
Bende de yıllardır bel fıtığı var, nadiren ağrıyordu. Son 1 ayda ağrılar arttı. İbrahim Gökçek'in söğüt seti var. Kullananlar bel fıtığı ve eklem ağrılarının iyileştiğini söylüyorlar. Ben de yakında kullanmayı düşünüyorum.
Merhaba. Öncelikle bu konuda İnsanlara yardımcı olmak için verdiğiniz bilgiler için size teşekkür ediyorum. Profesyonel vücut geliştirme sporu ile ilgilenen bir sporcu olarak maalesef bende sizinki kadar ileri düzeyde olmasada L4-5 de fıtık başlangıcından muzdaribim. Bende sizin kadar olmasa da çok araştırma yaptım. Kimisi iyileşir diyor kimisi iyileşmez ama durdurulur diyor. Bu illet ben de psikoloji bırakmadı. 3 aydır böyleyim ama belkide çok önceden vardı şu an hissettirdi. Bahsettiğiniz Spontan regrese konusunu inceldim. Evet yapılan incelemelerde iyileşmeler görülmüş. Fazla uzatmadan bir sorum olucak. Siz şu an ne durumdasınız ? İyileşme kat ettiniz mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim 😊
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme