Şimdi Ara

Belalım fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşşlar başlıktaki gibi, belalım fizik. ve fendeyim. sevsem de sevmesem de yapmak zorundayım. hedefim yüksek. 11.sınıfım. mesela fizikten momentuma çalıştım, 10 soru yaparsam 11 soru yapamadığım oluyo. konu eksiğim çok. lise de benim gibi olan ama kullandığı kaynakların faydasını gören arkadaşlardan tavsiye, ve ne yapmam gerektiği hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

• Konuların mantığını anlayıp soru çözeceksin, formülleri ezberleyip değil. Ben Palme ve Fem çözüyorum, Palme'yi özellikle klasik sınavlar için kullanıyorum. Ama konuyu oturttuktan sonra çözülmesini tavsiye ederim, sorular güzel oluyor.
  • evet bende de 11.sınıf palme fizik soru kitabı var, klasik soruları çok güzel. bende mantığı kavramaya çalışıyorum tabi ama ne bileyim nerede yanlış yapıyorum
  • ben ekstrem fizik (ygs ve lys si ayri) kullaniyorum konu anlatiminda bikac sayfayi çözümlu orneklere yer vermis onun sayesinde düzeldi biraz daha fiziğim öneririm sanada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu çalışmadan çözme önce konu anlatımı ve örnek soru çöz.

• hocam ekstrem yayınları mı o, hiç duymadım şimdiye kadar?
    fdd lys mustafa başer konu anlatımlı ve güvender lys fizik nasıl sence?
  • öyle yapıyorum zaten, mesela körfezden ve teknofemden çalışıyorum, 11.sınıf güvender konu a. da var elimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: handeeeear

hocam ekstrem yayınları mı o, hiç duymadım şimdiye kadar?
    fdd lys mustafa başer konu anlatımlı ve güvender lys fizik nasıl sence?

açıkcası kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim elimde birde zirve var oda hoşuma gitti ben bu sene 12yim geçen sene fiziğin üstüne baya düşmüştüm 9-10da çok temelim yok geçen sene çözümün 11 fiziğinden çalışmıştım çözümlü testi olunca yapabiliyordum ben bu sene dersane çözüm yerine ekstrem verdi ygs zamanı kıymetini bilmemişim diyorum fizik yaktı beni birde sevmen gerekiyor yoksa en lanet ders olup çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbgencer -- 12 Mayıs 2014; 17:00:53 >

• Esen fizik konu özetli ve konu anlatımlı al kesinlikle en baba kitaplardır fizik için
  • quote:

Orijinalden alıntı: handeeeear

arkadaşşlar başlıktaki gibi, belalım fizik. ve fendeyim. sevsem de sevmesem de yapmak zorundayım. hedefim yüksek. 11.sınıfım. mesela fizikten momentuma çalıştım, 10 soru yaparsam 11 soru yapamadığım oluyo. konu eksiğim çok. lise de benim gibi olan ama kullandığı kaynakların faydasını gören arkadaşlardan tavsiye, ve ne yapmam gerektiği hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

aynı dertten bendede var
  • esen zor aslında, ama bu sene 11.sınıf için esen üç renk matematik ve kimya soru bankası almıştım zor ama çok güzel sorular var, karman çorman oldu kafam
  • Palme'yi sevmiyorum gereksiz zor, okul sınavları için ideal ama okul sınavlarını düşünme vakti geçti, artık YGS-LYS'ye odaklanmalısın.
    Kardeş 11e sıfır fizikle geldim, basınç falan geçti, momentuma geldiğimde ben de kaldım. Sonra Esen fizikte momentumun tamamını çözdüm -çözdürdüm- artık momentumu tekrar etmeden bile soru kaçırmıyorum sınavda. Esen fizikte en iyisidir.
  • esen fizik hangi kitap? konu anlatımlı mı, üç renk falan mı
  • Konu anlatımlı
  • Palme'nin konu anlatımlı kitaplarının çok faydasını görürsün. Formülleri yazıp geçmek yerine mantığını kavramana yardımcı oluyor kitap.

• acaba ygs veya lys konu anlatım kitapları nasıl? ara sınıf mı almalı yoksa direk ygs lys falan mı
  • hocam pdf var dı mı internette
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.