Şimdi Ara

Belçika'da yüksek lisans ? Yok mu kimse ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belçıka ya evlenip yerleşme durumum var. Burda Besyo antrenörlük ve dış ticaret mezuniyetim var. Anvers de olacağım için liman kenti bu yüzden dış ticaretle alakalı yapmak istiyorum. Yapan yada bilgisi olan kimse yokmudur ? Konulara tek tek baktım bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklina takilanlari yaz mutlaka cevap gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erasmus tarzı başvuru yapabileceğim bir program varmıdır ? Ne tür belge yada ücret gereklidir yapma şansım nedir ? Burslarla alakalı hangi kuruluşlara irtibata geçebilirim?

• Japonkale J kullanıcısına yanıt
    Erasmus tarzi derken ogrenci degisim programi mi yapmak istiyorsun? Erasmus ogrenci degisim programidir burda uni okurken baska unilere bir yada iki donemlik gider gelirsin 30 kredi ders saydirma mecburiyetin var falan. Bunun staj versiyonu veya personel tarzi versionlari var. Sen yuksek lisans yapmak istiyorsan yuksek lisans programlarina bakcaksin. Yapmak istedigin yuksek lisans programlarini arastir hangi unilerde varmis ogren, unilerin web sayfalarina gir ve programin giris sartlarina bak ucretleri falan her sey yazar. Burs imkanlari da yaz. Yada turkiyede burs veren kurumlar yaz google dan sorf yap arastir. 1 ay surmez anlarsin ne nedir.

• Şu an araştırma dönemindeyim hocam. Erasmus stajda yeni mezun olma şartı mı var bilginiz varmı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonkale J kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok malesef o konuda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu mu Almanya!
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.