irc.zurnam.net'e gir mirc'den. #sms kanal#305;na gir. 4 gsm şebekesinede s#305;n#305;rs#305;z ve beleş msj.
anlamadım. ama inanmayalım böle şelere..! yapmadan inanmam. biraz açar mısın?*
odabilmiyorki nasıl yapıldığını yazıyor işte
emoryden ses seda yok.............. :-)
herkes bahsediyor bu zurna olayından ...!!! nedir bu zurna mırch da bir kanal olduğu herkes tarafından bilinir ama sms ile ne alakası var serveri kim sms servisini kim sağlıyor...
Bende duydum ama zurnayla alakası yok.....mircten sms kanalına mı ne giriyor muşsun gerisini bende bilmiyorum ama öğrenirsem sizinle paylaşırım.........
Açıklama Bir ÇoK Server da Böyle Bir Şey vardı. Kanala Girip !sms GidecekNo Mesaj Şeklinde Yaziyorun Gönderiyorsun. Mesajlar Nedense Her Serverda Aynıydı yani Hep telsim numaralarındandı yani 0544 0543 0546 Vs Vs Bana Bu iş Pek Legal Gelmedi. Yani İllegal.. Bu Telsimin Bir Açığından Faydalanılarak Yapılıyordu .. Mesajlar Kesin Gidiyordu... Ama Bu Günden İtibaren Hiç Bir Sever da Çalışmıyor Ya Telsim farkına Vardı yada Başka Nedenler Olay Bu Arkadaşlar... irc.turkpower.net irc.cepci.com vs vs Buralarda #sms kanallarından gönderiliyoru... Sınırsız dı Ama Bizim türk milletine Dayanırmı gene Bokunu Çıkardılar... Saygılar....
kusura bakmayın ses veremedim bilgisayarı formatladım çünkü virüsler kafayı yedirtti bilgisayara
ben duydum biri mırctan telsime kontor yukluyomus ama bu işi umuma açtığını bilmiyodum denedim ama kanala kabul etmedi emory anlatsana sen bu işi becerdinmi yoksa sadece duydunmu?
Evet emory kardeş anlatta bizde yararlanalım eğer böyle bişi varsa......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme