Şimdi Ara

Belim ağrıyor,ateşim var nedir bu hastalık?Askeri hastaneye nasıl gidebilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Herkese günaydın.Askerden izne geldim.Çok güzel geçeceğini umduğum tatilim zehir oldu.Çok hastayım ayakta duracak,parmağımı kıpırdatacak halim yok.Çok ateşim var.Belim ağrıma değilde sağ ve sol taraflar sanki sızlıyor.Kapalı cezaevinde askerlik yapmaktayım.Geceleri -20 yi bile gördüğümüz oluyor ve bazen nöbet kulesine sabah 8 de çıkıp öğlen 2 gibi indiğimiz oluyor.Orada hiç hastalanmadım buraya geldim ne olduysa hasta oldum.İstanbul da askeri hastaneye nasıl gidebilirim?Ne işlemler yapmam gerekiyor?Bir de dün sağlık ocağında tanıdık doktor vardı o baktı sağolsun.Bir kaç ilaç yazdı.Belki bu hastalığı yaşayan arkadaşlar vardır diye ben ilaçların adını da yazayım.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Purinol efervesan
    Nurofen Cold+Flu tablet
    Enfexia
    Mucovit-c Vitamin

• ben askeri hastanede doktorum evinin adresini ver sana ambulans yollayalım hemen
  • Askeri hastahaneye gitmen şart değil. Normal acil e de gitsen aynı şey. Nasıl olsa izindesin. Rapor yazarsa da askeriye de geçiyor. Eğer illa askeri hastaneye gideceksen kasımpaşa veya haydarpaşa Gata ya gidebilirsin. özel birşey yapmana gerek yok. Askeri kimliğin yanında olsun kâfi.
  • Yuruyerek veya arabayla gidebilirsin
  • Merkez komutanlığından GATA'ya sevk alman gerekli dostum.
  • En yakın askerlik şubesine gidip durumunu anlatıyorsun onlar seni sevk ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminKara

Merhaba arkadaşlar:
    Herkese günaydın.Askerden izne geldim.Çok güzel geçeceğini umduğum tatilim zehir oldu.Çok hastayım ayakta duracak,parmağımı kıpırdatacak halim yok.Çok ateşim var.Belim ağrıma değilde sağ ve sol taraflar sanki sızlıyor.Kapalı cezaevinde askerlik yapmaktayım.Geceleri -20 yi bile gördüğümüz oluyor ve bazen nöbet kulesine sabah 8 de çıkıp öğlen 2 gibi indiğimiz oluyor.Orada hiç hastalanmadım buraya geldim ne olduysa hasta oldum.İstanbul da askeri hastaneye nasıl gidebilirim?Ne işlemler yapmam gerekiyor?Bir de dün sağlık ocağında tanıdık doktor vardı o baktı sağolsun.Bir kaç ilaç yazdı.Belki bu hastalığı yaşayan arkadaşlar vardır diye ben ilaçların adını da yazayım.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Purinol efervesan
    Nurofen Cold+Flu tablet
    Enfexia
    Mucovit-c Vitamin

Hocam biz pek anlamayız ama üşütmeye benziyor. Olmasa bile sağlam gribal enfeksiyon geçiriyor olabilirsin. Bekleme acile git askeri kimliğin yanında olsun yeterli gerisini düşünme. Bitkisel çaylarla takviye yap sadece kimyasal ilaçlarla olmaz bu işler :) Aktardan zencefil, zerdeçal, bal, karabiber al zencefil ve zerdeçalı kaynat bardağa koy sonra bal ve karabiberi dök içine onu iç günde 1-2 kere. İyi gelir hastalıklara. Geçmiş olsun şimdiden. Dikkat et kendine sen askersin lazımsın bu Vatana . . .

Not : Bitkisel karışımda bildiğiklerimi yazdım, daha farklı olabilir daha iyi bilen varsa hazırlanışını yazarsa sevinirim. Yanlış yazıldıysa affola . . .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bel soguklugu dostum bidahakine korunmayi unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksıfon

Bel soguklugu dostum bidahakine korunmayi unutma

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.