Şimdi Ara

Belirsiz bir problem, yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, bugün bilgisayarı yeniden başlatırken windows güvenli olmayan id yi varsayılan id ile değiştiriyor diye bir şeyler yapmaya başladı daha sonra bilgisayar normal olarak açılmaya devam etti, şifremi girdim bilgisayarın açılmasını beklerken yaklaşık 2 dakika masaüstünün gelmesini bekledim(evet, çok uzun bir süre bu:/) masaüstü geldiğinde ise başlat çubuğunun olmadığını ve kullanıcı hesabımın artık admin olmadığını farkettim. Format atmak için bilgisayarı yeniden başlattığımda boot yapmadığını gördüm yani format ta atamıyorum, güvenli kipte açıp command satırı ile de format atamıyorum,restore pointte yok; yani elim kolum bağlı şu anda ve ne yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok. Umarım yardım edebilirsiniz...
    (Yani önceliğim burda bilgisayarın açılırken boot etmesini sağlamak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blazefury -- 10 Ağustos 2007; 22:42:06 >

• bios a giremiyormusun ___?
  • Girebiliyorum, boot etme sıralarını değiştirdim herhangi bir faydası olmadı; hala boot etmeden geçiyor
  • eğer hiçbir şekilde yapamazsan dolaylı yoldan birinci boot disket yap biyerlerde bi win98 boot disket vardır onla aç format at sora tekrar xp cdsi ile boot etmeyi dene yine olmadı en kısa yoldan bi 98 fln kur üstüne xp yükle biliyorum belki 1 saat fazlanı alcak ama hiç olmadı böyle yap..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.