Bildirim
Belki eleştirdik falan ama
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Tudor varken bu bölüme yazmayacaktın ne oldu yazmaya başlamışsın? Neyse bir Tudor fotosu atalım da keyfin kaçsın!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 16 Ağustos 2017; 16:29:12 > -
Divan'ı izliyorum çıldırmamak elde değil futbolcuları bile karalamaya başladı bazı muhalifler gelmiş Öster'den 3 gol yedik 2 tanesi Maicon'dan falan diyor bir tanesi.Galatasaray sevdası bu ne yapalım başlarım Hırvat köylüsüne ,4-1 kazandıktan sonra dayanamadım yazdım -
O artık zalımın oğlu dursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
arkadaşlar nasıl galatasaray forumu üyesi olabilir + - vermek için :D. Forum ayarlarında bulamadım. -
Hocam forum desteğe mesaj atın üye gözüküyorsunuz. -
Galatasarayı karalamak için ypaılan transferlerin 4-5 yıllık "toplam" maliyeti üzerinden hesap kitap yapıp sosyal medyada algı oluşturuyorlar. 2 sene sonra aldığımız oyuncuları aldığımız fiyattan daha yükseğe satmıyacağımız ne malum? belki bu 4 sezonda 2-3 belki daha fazla şampiyon olacağız. Zarardan cok kara geçeceğiz? bu algılara gelmeyelim arkadaşlar. -
Bu adamda seref olsaydi zamaninda bırakırdı
Gitcegini ve kaybesecegini anladi
Buyuk kredilerle hamlesini yapti
Kimse bu baskani savunmasin
Yalan soyluyor kendi ic butcemiz yetiyor diye
Sampiyon olan bjk sampiyonlar ligine giden bjk kombineleri bitiren bjk bile bu transferleri yapamıyor
Mantik biraz yahu biz lokal takimiz bjk fb ne geliri varsa bizim de o kadar gelirimiz var
Bizim sponspor gelirimiz 50 m onlarin 10 degil asagi yukari hersey ayni
Eger gecen sene harcadigi 20 mnyi cope atmasaydi bugun bu kadar takviye gerekmezddi bu kadar para da harcanmazdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 16 Ağustos 2017; 18:41:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan19
Bu adamda seref olsaydi zamaninda bırakırdı
Gitcegini ve kaybesecegini anladi
Buyuk kredilerle hamlesini yapti
Kimse bu baskani savunmasin
Yalan soyluyor kendi ic butcemiz yetiyor diye
Sampiyon olan bjk sampiyonlar ligine giden bjk kombineleri bitiren bjk bile bu transferleri yapamıyor
Mantik biraz yahu biz lokal takimiz bjk fb ne geliri varsa bizim de o kadar gelirimiz var
Bizim sponspor gelirimiz 50 m onlarin 10 degil asagi yukari hersey ayni
Eger gecen sene harcadigi 20 mnyi cope atmasaydi bugun bu kadar takviye gerekmezddi bu kadar para da harcanmazdi
-
ne zaman ıyı transfer yapsak takım kendın toparlasa guzel top oynasa bırılerı hep celme takmaya calısıyo ısın en uzen tarafıda bunlar hep ıcımızden kodumun fosıllerı olmek de bılmıyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X