Şimdi Ara

bellek read olamadıLÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda önceleride çıkıyordu bu hata fakat format la vb işlemlerle hatayı düzeltebiliryordum.fakat şu sıralar sürekli çıkıyor ve format atmama rağmen düzelmedi.ghostla geri yükledim yetmedi format attım o da bir çözüm olmadı.donanımsal bir sorundan mı kaynaklanıyor sizce lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

• resmide bu

bellek read olamadıLÜTFEN
  • İyi geceler,

HijackThis. Performans + Güvenlik! (Virüslerden kurtulun).

Buraya bir göz atın log gönderin serji dostum ilgilenecektir.
  • Bellek read olamadı bi ram hatasıdır öncelikle ramlarınızı çıkartın slotları temizledikten sorna takın systemi çalıştırın değişen bişi yoksa (tabi iki veya falza raminiz varsa) ramleri tek tek deneyin problemli rami bulun. garantisi varsa yenileyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXx_xXx -- 3 Kasım 2008; 0:06:23 >
  • ram çıkarıp takma işini deniyeceğim ama öncelikle torna vida bulmam gerekiyor.bu öğrenci evlerinde neden aranılan hiç birşey bulunmazki:) teşekkür ederim...
  • arkadaslar bende 3 4 ay once veriyordu bu hatayi ama yalnicazca call of duty 4 den cikinca veriyordu bi sure sonra gecti simdi cod5 i yukledim bu sefer onda wermeye basladi D: bu da ramlerden olamaz galiba :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Bellek Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.