arkadaşlar belli bazı klasörlerim kendi kendine ortadan kayboluyor. hiç başına gelen var mı? medya diye player'ları kurduğum bir klasör vardı 2-3 kere gitti. yine oluşturdum bakalım kaç gün kalacak. sistem (start menu) vardı 2 kere gitti. bilen varsa bir zahmet mesajını bekliyorum. programları yeniden kurmaktan yoruldum. sık sık pc' yi cleandisk, regcleaner, utilities2003, ad aware, avg, avp vb. ile gözden geçiriyorum. registry cleaner'lardan şüpheleniyorum ama bilmiyorum artık.
[Deleted by Admins]
deepfreeze tarzı bir sey yuklu olmadıgından emin misiniz bilgisayarınıza?
ilginize teşekkürler arkadaşlar. bunun nedeni korsan bir program olabilir mi bilmiyorum.. sürekli antivirüs, ad aware,spybot vb. taraması yapıyorum en güncel şekilde ama... deepfreeze ne işe yarıyor bu arada?
deep freeze tarzı programlar genelde internet kafelerde kullanılıyor.islevi ise makineye ne yuklerseniz yukleyin sistem yeniden basladıgında eski halini alıyor herhangi bir sey yuklenmemis gibi
öyle bir program yok hatırladığım kadarıyla. ama başka yeni kurduğum programlara bir şey olmuyor. koca klasör uçup gidiyor. start menu klasörü gitti bir keresinde.