Şimdi Ara

Belli heroların çok fazla güçlü olması gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı heroların öylesine üstünlüğü var ki, her iki taraf da diyelim çok pro oynuyor, yine de önüne geçemiyorsun. Mesela Malph. Ultisi çok fazla güçlü ve etkili. İnanılmaz fazla avantaj sağlıyor. İstediğin kadar stun at, stun bitince atacak. Hem de stun bitince millet ona toplanmış vururken bu çok çok daha fazla avantajlı. Ve bunu hiçbir şekilde dengeleyemiyorsun. 1,5 saniye havadasın. Adc temizledi 1,5 saniyede, yenildiniz.

Bu oyunun artık dengesi bozulmuş açıkçası. Bu kadar kötü hiç olmamıştı. Bazen öyle ki, elimle 800 kiloluk bir arabayı kaldırmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum oynarken. Saçmalık. Ben bırakıyorum artık bu oyunu oynamaya değmez. Sadece karşısı kötü olduğu için, veya bizim takım iyi olduğu için yeniyoruz aslında. Ama gerçekte, yüksek reytingde oyun çok dengesiz. Elmas olan biri söylüyor bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 30 Mart 2020; 5:56:15 >

• Mobilite sorunu olan şampiyonarın ortak özelliği bu.
    Yeni / yenilenen şampiyonlar o kadar mobil ve çevik ki, bunların seviyesine yetişmek için, sona/malphite/annie gibi şampiyonların hayvan gibi vurması lazım.
    Böyle olunca da, bu sefer karşı rakibe oynama fırsatı vermiyorlar. Yeterince güçlü olmayınca da, bu sefer aşırı kullanışsız bir hale alıyorlar. Sadece Buff/nerf ile bu durumu düzeltemezler.

Oyunda, çevikliği arttıran eşya çeşitliliği olmadığı müddetçe bu böyle devam edecek.
    Fiora da çok vurmuyor aslında, 2 eşyadan sonra güçleniyor. Mobil şampiyonlar, hasar açığını bu şekilde kapatabiliyorlar.
    Ama "kaya gibi" şampiyonlar, mobilite sorununu eşyalarlar çözemiyorlar.
  • sen belli ki eski sezonları fazla oynamamışsın sezon 2-3-4 larında daha fazla dengesizlik vardı
  • Her heronun birbirinden farklı yetenekleri varken bunu hasar sayılarıyla dengelemek imkansız mecbur dengesizlik elbette olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.