Şimdi Ara

Ben Böyle Reset Görmedim !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • makinenin board unu - tüm powerlarını ve ramlerini değiştirmeme rağmen bilgisayar kendi kendine hiç bir hata vermeden kendi kendine reset atıyor bu sorun neden olabilir değiştirmediğim bir tek hdd kaldı acaba bunu bir programın yapıyoo olabilme olasılığı var mı acaba

• Neden Olmasın ki? HDD de sonuç olarak donanımdan bir parça. Denemekten bir zarar gelmez.
  • ramleri bi kontrol et yeni bile olsa bozuk olma ihtimali var
  • ya arkadaşlar ben bu forumların acemisiyim kendi sorunumu nasıl gönereceğimi bilmiyorum bende buradan soraccam arkadaşım özür dilerim....benim asus a7n8x ana kartım var bağladım ama power ve reset bağlantılarını bulanadım kasadaki power kablosunu anakart üzerindeki bütün bağlantılaırı denedim olmadı şimdi kısa devre yaparak bilgisayarı çalıştırıyorum bilgisi olan varsa cevapları bekliyorum.. teşekkürler
  • anakart üzerindeki bağlantılara bak reset bağlantısında kısa devre olabilir... şuan ben kasa mı böyle çalıştırıyorum fişi açık tutuğumda bilgisayar bazen kendiliğin çalışıyor
  • anakart kitapçığına bak
    veya sitesinden indir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: contsata

ya arkadaşlar ben bu forumların acemisiyim kendi sorunumu nasıl gönereceğimi bilmiyorum bende buradan soraccam arkadaşım özür dilerim....benim asus a7n8x ana kartım var bağladım ama power ve reset bağlantılarını bulanadım kasadaki power kablosunu anakart üzerindeki bütün bağlantılaırı denedim olmadı şimdi kısa devre yaparak bilgisayarı çalıştırıyorum bilgisi olan varsa cevapları bekliyorum.. teşekkürler

senin sorun kardeş boardun kitapçığında yazar kısa devre yaparak çalıştırdığına göre bulmusun demektir oraya kabloyu tak.
    diğer arkadaşın sorusuna gelince formatı denedinmi hiç ben bikeresinde neronun bir ek programı vardı onu kurdum pcime zırt pırt reset atıyordu ilk başlarda anlamamıştım ama sonradan onu kaldırınca problemim düzelmişti sen de böle bir yazılım problemi olabilir arkadaşların dedği gibi hdd de bir problem olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • exodus_exodus
    bilgisayar resetlemeden mavi ekranda hata iletisi alıyo olmalısın. eğer mavi ekran görmüyosan bu windows ayarlarındandır (hata durumda resetle diye ayarlıdır) .söyleyeceğim şu ki sende mavi ekran sorunu var ve mavi ekran sorunlarıyla ilgili alttaki linke bak. ilk sayfasınındaki bilgileri oku verilen e-mail adresine dump dosyalarını gönder.ayrıca sorununu oraya da yaz.

http://forum.donanimhaber.com/m_4410613/tm.htm

kolay gelsin.........
  • anakartın kitapçığı bende yok anakartı internet üzerinden aldım bana kitapçığını göndermediler kabloları kısa devere yaptığım yere takıyorum yine çalışmıyor ben bu işden bişe anlmadım... kabloda bi kasanın kablosunda sorun olabilirmi acaba...
  • ANAKARTININ MANUAL KİTAPÇIĞINI İNTERNETTEN İNDİRMEYİ DENE VEYA BU İŞLERDEN ANLAYAN BİRİ GELSİN BAKSIN BENCE....

KOLAY GELSİN....
  • Dostum bi de bu linki dene istersen

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=4875972

quote:

Orjinalden alıntı: contsata

anakartın kitapçığı bende yok anakartı internet üzerinden aldım bana kitapçığını göndermediler kabloları kısa devere yaptığım yere takıyorum yine çalışmıyor ben bu işden bişe anlmadım... kabloda bi kasanın kablosunda sorun olabilirmi acaba...
  • bence bios update denemelısın kaldıkı ıslemcı ve nakartta sorun cıkartıyor olabılır bunun dısında extra usb kabloları bagladıysan sısteme sorun cıkarıyor olabılır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.