Şimdi Ara

Ben Bu Milli Takımı Desteklemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cenk Tosun gibi ADAM'ın son hazırlık maçında oyuna bile girmemesini nasıl açıklayacaklar?
    Euro 2016 maçlarında Cenk Tosun ilk 11 başlamazsa... Bu çöp defansın yerine Ersan gibi adamın olmaması... Galatasaraylı oyuncuların değerlerini arttırmak, Töre gibi maç kurtarabilecek adamın cezası var diye alınamaması, Arda'nın bitişi, boş gezen Ozan'ın 90 dakika sahada durması, Burak gibi forvetin boş boş dolanması... ben böyle bir milli takım istemiyorum. Bu bize başarı getirmez. Nerede 90lara döşeyecek Nihat? Nerede benim Tuncay'ım? Yokmu güzelim Hamit? Hani Semih?

İnsan gerçekten üzülüyor, haksızlıkları gördükçe. Bu kadro bu oyunla nereye kadar gidecek diye düşünüyorum? Fatih Terim istifa!

• Cenkin ağrısı varmış, FT'yi dinlesen keşke. Ama bu takımın birinci forveti Buraktır. Turnuvaya gelmemize kimin katkısı olduysa o oynamalı.

GS'li oyuncuların değerini arttırmak derken? 35 yaşındaki Balta mi yoksa 2020'ye kadar fıstık gibi sözleşmesi olan Selçuk mu değerini arttıracak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kadro soyle olmaliydi.

Tolga
    Gokhan Ersan Hakan Balta Ismail Koybasi

Topal Oguzhan

Olcay kerim gokhan tore

Cenk tosun

Zaten FT adaletli olsa kadromuz bu olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milli takım değil zaten bu Fatih Terim'in kendi keyfinin takımı. Daha dur Ozan Tufan'dan Kroos yaratacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6AEF290E0

Milli takım değil zaten bu Fatih Terim'in kendi keyfinin takımı. Daha dur Ozan Tufan'dan Kroos yaratacak...
    ay lütfen destekleee
  • Ersan için sana katılıyorum, yazmayı unutmuşum.

Töre ise kendi kaybetti, o hareketi yapmasa olacaktı burada

• quote:

Milli takım değil zaten bu Fatih Terim'in kendi keyfinin takımı. Daha dur Ozan Tufan'dan Kroos yaratacak...
    dün burak ı tekrar izledikten sonra iyi ki kurtulmuşuz dedim tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RakiBalikKavun

Bence kadro soyle olmaliydi.

Tolga

Topal Oguzhan

Olcay kerim gokhan tore

Cenk tosun

Direk besiktasi oynatalim kanka

• quote:

Beşiktaş'lıyım ama gerçekten Beşiktaş'lı olarak söylemiyorum. Cenk Tosun ilk 11 başlamalı. Şuan performansı Burak'dan iyi. Gökhan Töre gibi şuan kadroda kurtarıcı, tek başına gol atabilcek bi tane adam var oda selçuk. Selçuk atarsa gol atar bide Töre. Fakat töre yok. Kerim Frei yerine Töre alınabilirdi. Bakın bjkli çıkartıp bjkli sokuyoruz. Emre mor dursun diyoruz. Ersan gibi adam gerçekten olmalıydı. Yani bu defansa olmalıydı. Topal yanlış yerde oynuyor.
  • İçimizdeki irlandalılar başarı gelince sevinmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

İçimizdeki irlandalılar başarı gelince sevinmesin
    Mümkünse Oğuzhan falan da oynamasın. Allah korusun yıldızı parlar tutamayız elimizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Mümkünse Oğuzhan falan da oynamasın. Allah korusun yıldızı parlar tutamayız elimizde

Alıntıları Göster
    Cenk oynar da Töre falan demeyin adam ligin 2.yarısı BJK de kadroda bile değildi yani alınsa kimse bir şey demez de alınmadı diye üzülünecek bir durum değil
  • Nolur destekle. Ağlarız bütün türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Cenk oynar da Töre falan demeyin adam ligin 2.yarısı BJK de kadroda bile değildi yani alınsa kimse bir şey demez de alınmadı diye üzülünecek bir durum değil

Alıntıları Göster
    Benim için fark etmez, Milli takım olunca benim için akan sular durur. Ben de Cenk'in oynamasının doğru olduğunu düşünsem de, Burak da oynasa fark etmez. Yeter ki Milli forma altında mücadele etsinler ve başarılı olsunlar. Yoksa golü ha Cenk atmış, ha Volkan Babacan atmış, yeter ki başarılı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Benim için fark etmez, Milli takım olunca benim için akan sular durur. Ben de Cenk'in oynamasının doğru olduğunu düşünsem de, Burak da oynasa fark etmez. Yeter ki Milli forma altında mücadele etsinler ve başarılı olsunlar. Yoksa golü ha Cenk atmış, ha Volkan Babacan atmış, yeter ki başarılı olalım.

Alıntıları Göster
    Bizde ülke başarılı olsun istiyoruz. Euro 2008'de Beşiktaş'lı futbolcumu vardı. Sonuna kadar destekledik maçları maç başlamadan 1 saat önceden açardık. Ama görünenler var, performanslar var. Biz böyle böyle olsa, bu adam oynasa daha iyi olur diyoruz. Ortada haksızlık var torpil var! Bizde ülke başarılı olsun istiyoruz fakat böyle haksızlık yapılacaksa olmasınlar başarılı filan. Başarılı olunacak adamlar takımda yok. Euro 2008'de Nihat olmasaydı, Semih olmasaydı, Rüştü olmasaydı, Volkan olmasaydı o zaman göreydik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Kardeşim Burak Yılmaz niye oynuyor. Git bir Burak Yılmaz ve Arda Turan bu sezon kaç maça çıkmış git bide Gökhan Töre kaç maça çıkmış bak sonra konuşacağız. Töre 2. yarı oynamadıysa burakda oynamadı ardada. Ama o ikisi varken töre yok.

Burak yılmaz 146 dakikada bir gol atıyor. Cenk tosun 86 dakikada. İstatik olarak ikiye katlıyor fakat göreceğiz. İlk maçta ilk 11'de cenk oynamayı hak ediyor.
  • Cenk kim ya gomezi bile kesemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Cenk kim ya gomezi bile kesemiyor.
    Babacan-GG-A.Çalık-Balta-Caner-Topal-Ozi-Çalhanoğlu-VolkanŞen-Arda-Cenk olmalı benim görüşüm.kanata volkan şen gibi süratli oyunu hızlandırabilecek biri lazım.Topalı stopere hapsetmek yerine ortasaya alıp daha önde direnç göstermeliyiz.

Ayrıca Olcay Yerine Töre kadroda olmalıydı.FT'nin kendi sistemine göre zaten Olcay'ın süre alması çok zor.sadece grup maçlarını düşünüyorsa birşey diyemem ama diğer turları düşünseydi Töre kadroda olurdu.2.yarı az forma giyse bile her an herşeyi yapabilecek biri en azından ilerki turlar için klubede böyle bir kozumuz olabilirdi.Ben ne olursa olsun milli takımı destekliyorum fakat görüntü iç açıcı değil.Kadroda BJKlisi olsun olmasın hiç birşey değişmez takımı oynatabilecek biri lazım.Hazırlık maçlarında kötüydük ama sonuçta hazırlık maçı falan filan demesin kimse.Turnuva öncesi en azından bir ışık verebilirdi takım ama pek ümidim yok.Umarım haksız çıkarım ve yine bizi heyecanlıdıracak maçlar oynarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: RakiBalikKavun

Bence kadro soyle olmaliydi.

Tolga

Topal Oguzhan

Olcay kerim gokhan tore

Cenk tosun

Ismail>Caner
    Olcay>Hakan Calhanoglu diyorsun yani..
    Birde kaleye Tolga yi koymuşsun

Kafan baya güzelmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 6 Haziran 2016; 21:27:05 >
  • AZRaeLeM A kullanıcısına yanıt
    Bencede Cenk oynamalı 11 de ama milli takımda Burakla Ardanın yeri Gökhana göre ayrı o yanlış bir kıyaslama olmuş. Yani BJKlileri sevmediği için almasa Olcay ı da almaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.