Şimdi Ara

Ben çok şaşırdım !! sizce mümkün mü ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İkinci el bir işlemci aldım; P4 478 pin 2.8/800/1m, işlemcinin 3 bacağı kopuk yani 475pin :) ama işlemci gayet güzel çalışıyor .... oyun oynuyor bencamark ve sisoftsandra testinden geçiyor hiç bir problem görünmüyor.. bu nasıl bir durumdur.. bu gibi bi durumla karşılaşan varmıdır .. yoksa fazladan pin koyuyorlarda biz mi bilmiyoruz.....

• bazı pinler kullanılmıyor, çok şanslı bir işlemciymiş tabi ki sen de oldukça şanslısın
  • Benim socket 478 6 pin kırıktı forumdan melih abi tamir etti.
  • Arkadaşlar işlemcilerin üzerindeki bazı pinler kullanılmıyor, boş, işe yaramıyor diye birşey yok.O pinler şasi diye tabir edilen topraklama pinleri olduğu için onun görevini diğer sağlam pinler yapıyor.Ama çok önemli bir pin kırıksa aynı kalınlık ve takıldıktan sonra aynı boyda mümkünse bakır bir çubuk veya toplu iğnede olabilir.Onu boş yere sokun ve değerlerine göre simetrik olmasında dikkat ediniz ve fazla sokmayınız.Sonra onun tam dibine sıcak silikon veya yapabiliyor ve diğerlerine değdirmemek şartıyla lehim sıkabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkacmaz

Arkadaşlar işlemcilerin üzerindeki bazı pinler kullanılmıyor, boş, işe yaramıyor diye birşey yok.O pinler şasi diye tabir edilen topraklama pinleri olduğu için onun görevini diğer sağlam pinler yapıyor.Ama çok önemli bir pin kırıksa aynı kalınlık ve takıldıktan sonra aynı boyda mümkünse bakır bir çubuk veya toplu iğnede olabilir.Onu boş yere sokun ve değerlerine göre simetrik olmasında dikkat ediniz ve fazla sokmayınız.Sonra onun tam dibine sıcak silikon veya yapabiliyor ve diğerlerine değdirmemek şartıyla lehim sıkabilirsiniz.
  • valla bizde 1 tanesi kopmuştu yerine aynısından yapmak için baya terlemiştik bilseydim kasmazdım bukadar :D
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim cpu nun ayaklarını nasıl bceriyorsunuz onu anlamıyorum biraz dikkatli olursanız o kadr ter dökmessiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce fazla mı istiyorum...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.