Şimdi Ara

Ben de babamı kaybettim...(kardiyak arrest) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
32.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben babamı kaybettiğimde 26 yaşında ve 1 yıllık evliydim. Dünyada evlat acısı ile kıyaslamadan konuşuyorum hiç bir acı beni bu kadar ıssızlaştırmamıştı. Malesef şeker hastalığı süresince kullanılan ilaçlar ve insülin kalp damarlarında daralmaya sebep oluyor. Ve şeker hastalarının %70 i hayatını kalp problemi sebebi ile kaybediyor. Annemde bu şekilde şeker hastası idi. Babanız gibi önce ameliyat ile 4 damarı değişti. Sonra o damarlarda daraldı. Stentler takıldı. Ama bir yere kadar. 50 yaşında kalp sorunu ile 28 yaşımda kaybetmiştim. Allah sabır versin. Aile büyüklerinin kıymetini sen burada ne kadar anlatırsan anlat. Yeni nesiller malesef bu bağlılığı eksikliklerini kesinlikle hiç bir zaman anlamayacaklar. Kaybettikten sonra anladıklarında da her şey için çok geç olacak.
  • Site yönetiminden güvenlik kameraları görüntüsünü istedim sağolsun yolladılar. Babam gezmeye çıkarmış gibi sağına soluna bakarak siteden çıkmış ve son kez arkasına dönüp bakıp yürümüş gitmiş. O son bakış yok mu o son bakış içimi aşırı derece sızlattı. Gittiğin yerde çok mutlu ol baba..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, kalanlara da sabır versin.

• Başınız sağolsun.

• Başın sağolsun yoldaş.

Ayrılık acısı zordur, bilirim.
  • Basiniz sagolsun hocam allah rahmet eylesin mekani cennet olsun size de sabirlar diliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağolsun,ben 18dim kaybettiğimde.En azından büyüdüğünüzü görebilmiş,teselli olacaksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacxtr

Ben babamı kaybettiğimde 26 yaşında ve 1 yıllık evliydim. Dünyada evlat acısı ile kıyaslamadan konuşuyorum hiç bir acı beni bu kadar ıssızlaştırmamıştı. Malesef şeker hastalığı süresince kullanılan ilaçlar ve insülin kalp damarlarında daralmaya sebep oluyor. Ve şeker hastalarının %70 i hayatını kalp problemi sebebi ile kaybediyor. Annemde bu şekilde şeker hastası idi. Babanız gibi önce ameliyat ile 4 damarı değişti. Sonra o damarlarda daraldı. Stentler takıldı. Ama bir yere kadar. 50 yaşında kalp sorunu ile 28 yaşımda kaybetmiştim. Allah sabır versin. Aile büyüklerinin kıymetini sen burada ne kadar anlatırsan anlat. Yeni nesiller malesef bu bağlılığı eksikliklerini kesinlikle hiç bir zaman anlamayacaklar. Kaybettikten sonra anladıklarında da her şey için çok geç olacak.
    Bir yanlışı düzelteyim kardiyovasküler sıkıntılar diyabetin makrovasküler ve mikrovasküler komplikasyonları arasında yer alır. İlaçların yan etkisi değildir. Kontrol altında tutulmamış şekerin sonucudur

• Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun.
    Ben de 4.5 yıl önce babamı , iki ay önce de annemi kaybettim.Şu an eşim ve çocuklar yanımda ama nedense kendimi yapayalnız hissediyorum.Nasıl toparlarım bilemiyorum ama çok zor olacak benim için.
    Alışmanız zor olacak ama annenizi de yalnız bırakmayın.En büyük tramvayı o yaşadı.Sizin desteğinize ihtiyacı var.

• Başınız sağolsun.

• Başınız sağolsun mekanı cennet olsun.
  • Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.
  • kardeşim acını en iyi ben anlayabilirim 15 nisanda bende babamı kaybettim kalp krizinden aslında hikayemiz benziyor bende 37 yaşındayım babam bana göre çok gençti 63 yaşında hayata gözlerini yumdu hayat çok garip oluyor onsuz geceleri rüyamda hıçkıra hıçkıra ağlayıp uyanıyorum uyanınca da ağlıyorum ama zaman geçtikçe biraz daha alışıyor insan çevremde bir çok kişi babasını erken yaşta kaybetmiş bana hikayeleri ile teselli oldular ama şu bir gerçek babalarımızı çok ama çok özleyeceğiz özellikle ben çünkü o benim dert ortağım arkadaşım sırtımı dayadığım dağ moral kaynağımdı Allah cümle geçmilerimize rahmet eylesin
  • Bu gibi zamanlarda sanki bir yazsam önemsenecek gibi bir algı oluşuyor insanın kafasında. Kendimden örnek vereyim. Şimdi bir yazmaya kalksam hayatımı kitap yaparlar. Ama gerenk yok. Çünkü her insanın bir yarası var ve kendi sarmalı. Küçükken ergenken biz de yaptık hayatımızdan kesitler paylaştık, ama olmuşla ölmüşe çare yok. Bir insan tanımadığın birinin hayatını neden önemsesin? Herkes bakıyor kendi davasına. Yine de üzdün, Kök Tengrinin rahmeti üzerine olsun. Fazla kafanı yorma.
  • Kardes basiniz sagolsun. Iyi bir babaymis anlasilan.

• Başınız sağ olsun, yaşamayan bilemez bu acıyı, rabbim kimselere yaşatmasın demekten başka bir söz gelmiyor, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah. :(
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sizlere de sabrı cemil versin. Baba bir çadırın orta dikmesi gibidir herdaim dik ve ayakta durur ailedeki bütün sıkıntı ları yükleri varlığı ile çeker ama kimseye de çektiği yükü hissettirmez. Tüm sorumluluk sahibi babalardan Allah razı olsun inşallah. İnsan dünü yaşadı bitti geri getiremiyor yarını varmı bilmiyor sadece anı o saniyeyi yaşıyabiliyor tüm sermayesi aslında sadece o an fakat bunu bilemiyoruz anlayamıyoruz ve anlamakta istemiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paylaşımcı -- 27 Temmuz 2019; 7:2:40 >
  • Başınız sağolsun

• Başınız sağolsun.Mekanı cennet olur inşallah.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.