Şimdi Ara

Ben de babamı kaybettim...(kardiyak arrest) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
32.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ben de bu ayın başında babamı kanserden kaybettim. 25 gibi nispeten erken bir yaşta babamı toprağa vermiş oldum. Maalesef lafın bittiği yer derler ya, tam o duyguları hissediyorum. Siz de sessizlikten bahsetmişsiniz. O nefret edilesi sessizlik. Babam gittikten sonra evdeki o sessizliğe ben de hala alışamadım. O sessizlik hala yüzüme bir tokat gibi iniyor bazen. Babam gerçekten çok iyi aile babası, iyi de bir insandı, bu yaşıma kadar hiçbir şeyimi eksik etmemek için elinden geleni yaptı. Düşündükçe içim parçalanıyor ama bir şekilde alışacağız, ölüme çare olmadığı gibi bir yandan da hayat devam ediyor :(
  • Dostum başınız sağolsun. Yattığı yerde huzur bulsun babanız. Herşey düzelecek inan bana. Ama sakın inancını ve babanla konuşmayı ihmal etme.

Ben 33 yaşında babamı kaybettim yaklaşık 6 al oldu. Yurt dışında çalışıyordu, Gürcistan'da. Bir gece beyne pıhyı atıyor ve çğlene kadar öyle kalıyor, sonrasında şirketten mesai arkadaşları endişeleip eve gidiyor kendisinden haner çıkmayınca. Gidip babaöı oradan alıp İzmirde özel bir hastaneye yatırdık. Ameliyat ve tedavi oldu ama başladıktan 4 ay sonra kaybettik kendisini. Bu sğre zarfında felçli ve yatalak kaldıydı. Biz baktık ona, herşeyiyle ilgilendik hayatımız resmen babamız olduydu. Ölümü bekşiyorduk ama vefat ettiğinde ağır bir depresyon geçirdim. Şükğr iyiyiö şuam hayat normale döndü.

Konuşmak dertleşmek istersen bir mesaj uzağındayım
  • Daha dün babam ile kavga ettim bunuda görünce içime oturdu.... Allah mekanını cennet eylesin taksiratını affetsin, sevdiklerine dayanma gücü versin. Başın sağolsun güzel kardeşim....
  • Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.
  • Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.
  • Başınız sağolsun. ALLAH rahmet eylesin. Benim de şöyle bir sorunum var ve bu duruma en iyi tavsiyeyi sizin vereceğinizi düşünüyorum. Bana bir yol gösterebilir misiniz abi ?

Merhabalar. Çocukluğumdan beri sürekli sorunlu bir aile yapımız vardı bu hiç değişmedi ve bir gün ailecek evde otururken Annemi bir bayan aradı ve Babamla 5 yıldır birliktelik yaşadıklarını söyledi ben de duruma sinirlenip Babama bağırdım biraz da anın etkisiyle zor kullandım sonraki gün Babam evi terk etti. Aradan 1 ay geçtikten sonra bu bayan Annemi tekrar aradı ve artık Babamla birlikte olmadıklarını ve onun yüzünü görmek istemediğini söyledi ardından Babam Anneme yalvarmaya başladı yani yaptığından pişman olduğunu vede eve dönmek istediğini söyledi tabi Annem kabul etmedi haklı olarak. Daha sonra anlaşmalı ayrıldılar. Babam arada bir arıyor ama telefonuna cevap vermiyorum çünkü ailesine ihanet etti ve bir türlü bunu sindiremiyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum ? Karşısına çıkacak cesaretim yok çünkü eğer karşısına çıkarsam yaşattığı onca şeyin hesabını sormak istiyorum ve içimde Baba sevgisine dair hiç bir şey kalmadı. 300 metre mesafede oturuyoruz eğer gerçek anlamda beni merak etseydi ve gerçekten de pişman olup hatalarını telafi etmek isteseydi ne yapar eder bir yolunu bulurdu diye düşünüyorum. İnsan oğlu ne yaşarsa yaşasın illa ki hak edecek bir şey yaptığı bilincindeyim ALLAH kimseye durduk yere sorun sıkıntı vermez diye düşünüyorum ama ALLAH kimseye böyle şeyler yaşatmasın.

Çok basit bir şekilde anlattım ama içerik aslında çok ama çok karmaşık ve çoook iğrenç bir durum. Daha fazla detay verip mide bulandırmak istemiyorum.

• Başın sağolsun hocam.Bende yaklaşık 1 ay önce babamı kaybettim aniden.Zor bir duyguymuş, ağır.. 23 yaşındayım bende.

https://forum.donanimhaber.com/dun-babam-kalp-krizinden-oldu-bugun-topraga-verdik--138917295

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 28 Temmuz 2019; 5:49:14 >
  • T Square kullanıcısına yanıt
    Ne denirki hakkımızda herşeyin hayırlısı. Başınız sağ olsun.
  • Freedıver kullanıcısına yanıt
    Her insan hata yapabilir, hata yapan kişi uzak birisiyse hayatından çıkarabilirsin ama baban sonuçta. Aldatmış yaptığı kötü bir şey bilmediğimiz başka şeylerde var elbet ama her insan hata yapabilir. Git yüz yüze konuş. Seninle konuşmak istiyorum ama hiç yalan deme de konuş anla, anlatsın nasıl olduğunu bil niye yaptığını sor. Annemi neden sevmedin vs. Aklındaki yüm soruları sorki bir gün bunları merak etme. Tabi içinden geliyorsa bunları yapıcaksın. Biri yap dedi diye değil gerçekten yüzleşmek konuşmak herşeyi tartmak istiyorsan anahtar kişi baban sonuçta. Anahtarı açmak sana kalmış.
  • Allah rahmet eylesin. Rahmetli benim gibiymiş bende de 28 yaşında evham var, sürekli ölecekmişim gibi ve en ufak bir şeyde hastaneye falan giderim... psikiyatri tedavilerim çok şükür azalttı bu durumu

eczaneye gitmesi acaba hissettiğini mi gösteriyor. Bir de aspirin tarzı kan sulandırıcı şeyler kalp krizini 1 gün önlüyor derler oda mı yalan acaba.. yazıldıysa hiç bir şekilde önüne geçemiyoruz maalesef. Tek teselli durum kuş gibi birden gitmiş, acısız mekanı cennet olsun, Allah diğer kalanlara uzun ömür versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 28 Temmuz 2019; 7:32:2 >
  • Başınız sağ olsun bende 10 yaşında babamı kaybettim, allah sabır versin...
  • Başın sağolsun hocam,mekanı cennet olsun.
  • Başın sağolsun kardeşim
  • Başınız sağolsun. Allah hem sizin , hem de burada yakınlarını kaybetmişlere sabır versin. Mekanları cennet oldun.
  • Başınız sağolsun, yattığı yer cennet mekan olsun inşallah. Yazdıklarınızı okurken kendi yaşadıklarımı da hatırladım. Babamında raporunnda kardiak arrest yazıyordu. Zor günler ama Allah sabrını da veriyor mutlaka.
  • Başınız sağolsun.
  • Başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin. Şöyle düşünün, babanız en azından damat oluşunuzu ve torununuzu görmüş. Ben babamı 17 yaşımda kaybettim. Ne üniversite hayatımı, ne damatlığımı ne de torununu görebildi. İlginç bir şekilde bizde yazlık almıştık o sıralar ve babam 2 sezon gidebilmişti, rahmetlide keyfini çıkaramamıştı. Allah maalesef sıralı ölüm vermiyor. Allah tüm sevdiklerimizin mekanını cennet eylesin, günahlarını affetsin inşallah.
  • Allah rahmet eylesin her insanın kaderi bu malesef ölüm de hayatımızın bir parçası. Üstelik oldukça şanslıymış son zamanlarını iyi geçirmiş ve Allah süründürmemiş kendisini ölmenin bile bir haysiyeti var arkadaşlar güzel ölüm nasip olsun hepinize.Ekseriyet baban kadar şanslı değil.
  • Başınız sağ olsun..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.