Şimdi Ara

Ben de babamı kaybettim...(kardiyak arrest) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
32.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başin sağolsun, Annem ve babam öldüğünde bende bu duygulari yaşamiştim, sinradan geçiyor elbet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başınız sağolsun .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun. Acaba kalp hastası olduğu için mangal ağır gelmiş olabilir mi? Benim annemide kalp ameliyatına götüren süreç et yedikten sonra olmuştu belli bir yaştan sonra özellikle şeker ve kalbi olanların yememesi gerekiyor sanırım özellikle fazla yememesi gerekiyor. Allah yardımcınız olsun bundan sonra anneniz tek kalacak en çok ona üzüldüm bende hep bu durumu düşünüyorum çünkü Allah yardımcısı olsun.
  • Yarın olunca tam 6 hafta olacak babamı kaybedeli.Yaşım 22.Şu yaşıma kadar her şeyimde yanımdaydı babam.Çok zor.Çok özlüyorum.Eksikliği hep var.Yokluğunu hissetmediğim an yok.Çok iyi anlıyorum sizi.Sizlerin de başı sağolsun.Mekanı cennet olsun.Anne ve babamızı,bizi seven kim varsa kırmayalım,kıymetlerini bilelim

• Daha 2 saat önce annemle saçma bir şey için kavga etmiştik, mesajınızı okurken boğazım düğümlendi. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun babanızın. Olacakla öleceğe çare yok derler ya, çok doğru. Bir şey olacaksa oluyor, keşkelerin bir anlamı kalmıyor. Anne babamız sağken kıymetlerini bilmemiz lazım ama ne yazık ki onlar ölmeyecekmiş gibi üzebiliyor ya da kavga edebiliyoruz.
  • Çok kötü oldum yav dünya boş,

• İçimi sızlattın, başın sağolsun kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogund -- 27 Temmuz 2019; 21:21:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun

Selam ve dua ile

• Başınız sağolsun.

Ben de babamı üniversite sınavına gireceğim yıl kaybettim. Babamdan 4 yıl sonra da annem rahmetli oldu. Çok sıkıntılar çektim. Velhasıl bugün hem annemin hem babamın gurur duyacağı bir yerdeyim. Nerede anne babasıyla gezen birilerini görsem halen daha içim cız eder. Keşke der dururum içimden.

Geçmişe dönmeyi onlarla biraz daha zaman geçirmeyi o kadar çok isterdim ki...

• Sabırlar diliyorum..
  • Allah rahmet etsin. Mekanını cennet eylesin.
  • Okumaya cesaret edemedim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

• Başınız sağolsun. Acınızı hayal bile edemiyorum.
  • Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.

• Başın sağolsun hocam. Allah mekanını cennet etsin. Kalanlara sabır ve sağlıklı ömür nasip etsin.

• ben de 29 yasinda nikahima 1 hafta kala babami kaybettim.

hem de tum cocuklari torunlari yaninda annemin doğum gününü kutlayacaktik. kutlayamadık...

cenesi uyustu 6 dakika icinde hastanedeydik. kalp kriziymis. kalbi durdu. 5 senedir doguda gurbet eldeydim. bir kac gun once gelmisim halbuki.

ben hayatimda boyle bir tokat yemedim. boyle bir aci gercek. cok zor.

allah rahmet eylesin. topragi bol olsun. allah yardimciniz olsun.
  • ALLAH rahmet eylesin.
    Rahmetli yazlığın tadını çıkaramamış :(

• Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Rabbim sizlere sabır versin.
    Benim babamın da kronik rahatsızlığı var. Ortalama ayda bir kez acillik oluyoruz maalesef. Her seferinde korkuyla gidiyoruz. Çok zor, çok.

• Hocam başınız sağ olsun. Geride kalanlara Allah sabır versin. Dünyanın ne kadar boş olduğunu bir kez daha anladım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.