Şimdi Ara

Ben de babamı kaybettim...(kardiyak arrest) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rtuzz , rtuzz Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
5
Favori
32.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin! Mekanı cennet olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anne,baba,kardeş velhasıl her şeyin kıymeti bilinmeli. Ailemin istemediği bir evlilik yaptım. Sebebi esimin uzak bir ilden olmasıydı.Babam beni bu evlilikten vazgeçirmek için çok uğraştı ama alnımıza yazılmıştı ve ben eşime verdiğim sözlerin arkasında durarak evlendim. Bu yüzden babam evlilik sürecince ve sonrasında maddi olatak hic yardim yapmadı. Ablam ve kardesime ev alirken ve evlilik sürecinde çok yardimci olmuştu. Ben bunlara inanin hiç takilmadim. Ailem baştan istemediği için hep soğuk durdu. Tabi eşim de bu duygularından haberdar olduğu için o da mesafeli kaldı hep. Sekiz yıl bitti evlilikte. Her yaz gider bir ay kadar kalirdik. Artık o da hayal oldu. Artık tek gidiyorum. Her seye ragmen ben haftada iki kez ararim. Ben aramasam ne annem ne babam beni hiç aramaz. Bir ara merak ettim bir ay aramadım bakalim arayacaklar mi diye. Maalesef aramadılar. Sonunda yine ben aradım. Iki evladım var. Eşim hep yakınır. Sen onlara düşkünsün ama onlar seni takmıyor diye. Ben de ben uzerime düşeni yapayım da Allah bilsin diyorum. Ileride cocuklarim bana, benim aileme olan sevgimi gösterseler yeter. Herkes hayattayken birbirinin kiymetii bilse keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başın sağolsun hocam, Allah kalanlara sabır, torununa uzun bir ömür versin.
  • Ben 13 yaşında kaybettim bundan öncede hep hastalıkla savaştık kanser şeker böbrek kara çiğer epilepsi kolunda hizsizlik tansiyon bunların hepsi babamda vardı ama bir gün bile hayata küsmedi 35 yaşındaki babamı tek başıma mezara koydum . İnanın senelerdir bayram namazlarına bile gitmiyorum herkes babasıyla gelirken benim kimsem yok ,mezun oluyorsun herkesin babası var senin ki yok o an öyle bir vuruyor ki acısı eksikliği

• adem-123 kullanıcısına yanıt
    Ama o çok kez hata yaptı. Ben onu defalarca kez uyardım. Yalnız kalacaksın! Yanında kimse kalmayacak dedim. Eğer başka bir kadını seviyorsan usulünce yap Annemle boşan git kadınla evlen ben de seni desteklerim, saygı duyarım dedim ama beni hiç dinlemedi. Mesele Annemi aldatması değil, aklımdaki son şey bu. İhanet etmesi, rıskımızı gidip beş para etmez bir kadınla harcaması. O gece öğrendiğimde kadını aradım ve sinirden bir sürü küfür ettim ertesi gün kadına hoş görünmek için oğlumun ağzını burnunu kırıp evi terk ettim artık evlenmemiz için hiç bir engel yok diye mesaj atmış oysa ki böyle bir şey olmadı. Kadın ona attığı bütün mesajları bize yolladı.
  • Rabbim sabırlar versin, Mekanı cennet olsun inşallah.

• Allah rahmet eylesin, basiniz sagolsun.
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin. Olum kacinilmaz . Ama kesinlikle son degil.

• Başınız sağolsun.Arkadaşlar hepiniz Cpr(Yaşam desteği) öğrenin arkadaşlar.Öyle yalandan değil tam öğrenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcbuilder -- 28 Temmuz 2019; 14:27:16 >
  • Hocam başınız sağolsun.

Her ölüm erken ve kıyas kabul etmez, ama bu vesileyle ben de içimdekini söylemek isterim, babamı ben 6 yaşındayken kaybettik. Annemle ayrıydılar ve çok fazla görmemiştim. Öğretmendi, sadece okulda öğretmenler odasında dolabından çıkartıp bana verdiği armudu hatırlıyorum. Annem, anneannem ve onun da annesi ile birlikte büyüdüm, ergenlikte hep yatılıydım. O açıdan, herkes ailesinden uzak olduğu için bir farklılığı o zaman pek hissetmedim. Bir gün 5.sınıfta öğretmen (nedense) herkese annesinin babasının ne iş yaptığını sormuştu, şimdi düşünüyorum da, dersini anlat, git, kaynaştırmak istiyorsan çocuğun sevdiği bi şeyler sor. annemin mesleğini söyleyip, "babam öldü" demiştim direkt. Öğrenciler ve öğretmen bana üzülen gözlerle baktılar, ama benim için normal oydu.

Şimdi iki oğlum var, şimdi ara ara "bana bir şey olursa ne yaparlar" diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bir de en zorlandığım, hep anne/büyükanne arasında büyüyünce, bir aile düzeninde baba ne yapar sorusunun cevabıydı.. Çünkü hiç görmemiştim evde babamın olduğunu. Elimden geldikçe destekleyici davranmaya çalışıyorum şimdi çocuklarıma, ama zaman ne getirecek, göreceğiz.

Demem o ki, elbette acınız çok büyük, ama bari babanızı tanımışsınız, onunla vakit geçirmişsiniz. Başınız sağolsun.

• Allah rahmet eylesin kardeşim
  • Ben de babamı 26 yaşımdayken, yani 2014'te kaybettk. O yüzden insanları kırmayı sevmeyen kişilik-karaktere sahibim. Başınız sağolsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başın sağolsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam 1 yıl önce babam da ciddi bir kriz geçirdi hamdolsun yaşıyor ancak durum kötü. Nakil bekliyoruz. Yapay kalbi ekonomik sıkıntılar nedeniyle sgk ödemiyor artık. Bizimse gücümüzün ötesinde.

Ve bu sabah saat 2 de. Doktora eğitimini yeni tamamlamış mühendis bir arkadaşım 2 yaşında Bi meleğin annesi 4 ay önce yakalandığı bir kan yastaligina bağlı olarak hayata gözlerini yumdu.

Hayat acılarla dolu ve kısa.

• Elinizde fırsat oldukça beraber vakit geçirin bırakın şu ...... telefonlarını, bilgisayarlarını, gereksiz uğraşları.
  • Başınız sağ olsun ama son cümleyi pek kabullenemedim bebek ölümleri melek felan yani bu bahşedilmiş birşey değil.Onların ölümü açıkçası bir yaşlı hayatı yaşamış bir kişiden daha kötü yada genç ölümleri mesela.Hayatı görüp geçmek yaşamak çocuklarını onları evlendiğini torununu görmek sonra kaza veya diğer türlü yatalak kalma derdi gibi durumlarla uğraşmadan çevrenide senin için uğraştırmadan gözünü kapatmak en temiz hayat oluyor babanız temiz şekilde yaşamış ve ömrünü tamamlamış bu herkesin elbette sonunda yaşayacağı şey sonuçta.Babanızın yaşını bilmiyorum ama kalp damar tıkanıklığı nefes darlığı çeken kişilerin hayatını sürme noktasında tepe yamaç yerlerde bedenini bünyesini zorlamaması lazım birde bodrum demişsiniz sıcak nem felan belli yaşa ulaşmış kişileri daha çok etkiler bir olay öncesinde nüksetti ve siz bunu görmenize rağmen es geçerseniz daha kötü sonuç çıkabilir.

Ama sonuçta vefat etmiş.Başınız sağolsun değiştirilecek bir durum yok.Kişiler bazen bellide etmek çevresini uğraştırmamak iyiyim iyiyim diyerek öteleme ihtiyacı duruyor olacağı buymuş değiştiremezsiniz.

• Allah rahmet eylesin. Acısı bir anlık degil yillarca ve hatirladıkça olan bir olay bana göre.

• Çok üzüldüm ya özellikle giysiler aldı giyemedi kısmına ,insan olarak hepimiz kendimizce plan yapıyoruz ama ....... başınız sağolsun ne desemde zaman ancak ilacı olur. Allah cümlemizin annesine babasına uzun ömürler versin.
  • Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabir versin.

37 senenizi guzel gecirmis iseniz ve hayirli bir evlat olarak baba-ogul guzel sohbetleriniz olduysa, yapilacak tek sey sanirim anilari yadedip annenize destek olmak.

Tekrardan sabirlar diliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.