Şimdi Ara

Ben de babamı kaybettim...(kardiyak arrest) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
32.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşte buna hayat deniyor. 5 dakika sonramızın garantisi yok. Ne olursa olsun hayatımızı keyifle yaşamamız gerekiyor keşke dememek için.

7 yaşındaydım babam gittiğinde. Okulda, özel günlerde, ergenliğimde, evliliğimde, sıkıntılarımda, her zaman aradım durdum. Her zaman. Yoktu. Eksikliğini çok hisettim. Ama şu var. Hayat böyle işte. Herkesin ayrı bir hikayesi var.

37 yıl bir sürü anı biriktirdiniz. Çocuklarınızla bu anıları çoğaltın derim.

Allah zamanlı ölüm versin.
  • Ağladım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah sabır versin, başınız sağ olsun. Babanıza Allah'tan rahmet diliyorum.
  • Başınız sağolsun.
    Babamı kaybedeli 3 yıl olacak. Onun adını anmadığım, ondan bahsetmediğim ve onu özlemle aramadığım aklıma düşmediği tek bir günüm yok gittiğinden beri. Benim acım hiç dinmedi,hala yüreğim soğumadı,her aklıma geldiği an içimden kopanlar gözümden damla olarak süzülüyor. Ölümünden beri değişen tek şey var, o da onun yokluğuna dayanma gücümün gün geçtikçe artması. Acı hiç dinmeyecek o boşluk hiç dolmayacak ama zaman denilen şey alışma ve yola devam etme konusunda seni büyütecek. Babam gitti ve ben 30 umdsa sonra büyüdüğümü farkettim. Tekrar başın sağolsun Allah acına dayanma kuvveti versin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 28 Temmuz 2019; 22:48:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet etsin , mekanı cennet olsun başınız sağolsun
  • Allah rahmet eylesin başınız sağolsun

• Soldu gül gitti bülbül ister agla ister gül
    Allah rahmet eylesin kardeşim mekanı cennet olsun inşallah

• Allah rahmet eylesin ; mekanı cennet olsun kardeşim. Aynı durum benim başımdada var babamın bu sene kalp rahatsızlığı ortaya çıktı şimdi bu yazdıklarını okuduğumda kendimi senin yerine koydum ; gerçekten allah sabır versin kardeşim umarım bu acıyı ( kolay , kolay geçeceğini sanmıyorum) en kısa zamanda atlatıp hayatına devam edersin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin ve burdaki babasını kaybeden bütün kardeşlerimin ve abilerimin başı sağolsun. Yakınlarda olabilsem yanınıza gelirdim ama nafile. Allah sabır versin, yüzünüz hep gülsün.
  • Basin sağolsun. Allah mekanını cennet etsin insaalah

• Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin hocam.Doğanın kanunu böyle maalesef,Allah sıralı ölüm versin..
  • Başınız sağolsun hocam Allah rahmet eylesin.

Bu forumda da ergenler gelip gidip babamdan, annemden nefret ediyorum vs. diye ağlıyorlar. Yahu siz kafayı mı yediniz şu hayatta sizin sahip olduğunuz en değerli şey ailedir. Aile herşeydir. Anne, baba, kardeş bunlar yeri doldurulamaz değerler.

• Başınız sağolsun Mekanı Cennet olsun Allah rahmet eylesin.

• Ben babamı 2011 de kaybettim , sen benden daha uzun babalı yaşamışsın daha şanslısın. Merak etme ilk günler zor geçiyor sonra yavaş yavaş unutuyorsun daha sonra aklına bile gelmiyor bir daha... Çok üzme kendini çok insanlara bağlanma herkes birgün ölecek annen de ablanda abinde kardeşinde... Çok insanlara bağlanırsan çok üzülürsün. Ölümün yaşamın doğal bir parçası olduğunu kabullen. Ben babamı kaybettiğimde 1 damla gözyaşı dökmedim. Gerek yok çünkü, babam beni güçlü olmam için yetiştirdi kimseye üzülmemi kimse için canımı sıkmamamı söylerdi. Kendi dahil... Üstünden 8 yıl geçti , bazen kötü vurduğu oluyor , hala büyüdüğüm apartmanda oturuyorum geçen gün otoparkdan biri geliyordu apartman girişine doğru , havada hafif karanlık idi aynı babam gibi giyinmişti boyu posu falan, o anda 80 li yıllara gittim okuldan gelmişim babam otoparkdan arabayı parketmiş dönüyor ... bir anda ağlamaya başladım sonra hemen sildim gözyaşlarımı attım aklımdan ... Gereksiz yere üzülmek bunlar ... Sende çok düşünme hayatını yaşamaya bak. İyi yaşa sende gideceksin çünkü...

• Başınız sağolsun.
    Benim babamda da şeker hastalığı var kendisi 65 yaşında.
    Geçen gün o da yürüyüş yapayım diye dik bir yokuşu çıkarken nefesi kesilmiş oturup kalmış kenarda.
    Belli bir yaştan sonra dikkat etmek gerekiyor.
    Ölüm acı bir gerçek ama onların sağlığını yakından takip etmekte fayda var. Allah hepsine hayırlı uzun ömürler versin.

• Başınız sağolsun, allah rahmet eğlesin...

En sinsi hastalık. Ölene kadar hiç bir uyarı vermiyor, birden göğüs ağrısı geliyor dakikalar içinde kalp atmayı durduruyor. Müdahale edilmezse ölüyorsunuz, müdahale edilse bile kalp yeniden atmayabiliyor, geç atmaya başlarsa yatalak kalınabiliyor vs. Yüksek trilgiserid ön önemli belirteçlerden biri.

Sigarayı bırakmak
    Sağlıklı beslenmek
    Egzersiz

Yapabileceğiniz tek önlem bunlar. Bunları da yapmak kimsenin işine gelmiyor. Umarım yazıdan bir ibret çıkarır ve sevdiklerinizi erkenden yalnız bırakmazsınız.
    Sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 29 Temmuz 2019; 7:56:15 >
  • valla sabah sabah okudum.
    Okurken bile fena oldum.

Empatisini yapamıyorum bile beynim izin vermiyor.

bir gün gerçek oldugunda çekeceğim üzüntü acıyı tahmın edemıyorum :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T Square kullanıcısına yanıt
    Okurken ben kötü oldum. Umarım bir mucize olur da iyileşir. O yüzden başınız sağolsun demek yerine geçmiş olsun diyorum. Ama şuna kesinlikle katılıyorum acı-işkence çekerek hayatta kalmaya çalışmasındansa hızlı ve acısız bir ölüm daha hayırlıdır, kurtuluştur. Konu sahibinin de başı sağolsun.

• Freedıver kullanıcısına yanıt
    Ne diyimki bilemiyorum en iyi sen bilirsin, istersen özelden yazabilirsin. Umarım her şey düzelir. Yada daha iyi olur

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.