acı-tatlı günlerimiz oldu. ama artık bitti. biraz önce 4. kez kovuldum. bu kez ceza süresini sormayacağım... önemli de değil çünkü ben artık tümüyle gidiyorum.
buranın modlarından biri açıkça taraf tutup ağzımı kapatıyor. en önemli konularda beni susturuyor. DH artık eskisi gibi güzel değil. çünkü artık tarafsız değil.
eskiden yazdığım ve hala duran şeylerden daha fazlasını yazmıyorum ama o zamandan beri burada başka kafada modlar türedi anlaşılan. işlerine gelmeyen konularda beni susturuyorlar.
daha önede benim ceza yememe sebep olan mesajlarım bile silinmeyip bırakılırken şimdi belli bir siyasi ideoloji aleyhine yazdıklarımı habire silen biri var. işlerine gelmeyenleri sansür eden biri...
madem ben artık konuşamayacağım o zaman daha hala ne neden burada kalayım. tek taraflı popaganda dinlemek için mi... bu forumun içine ettiler artık. DH taraf tutan bir site haline geldi.
daha önce ben hep tarafsız oldum. haklı olduğuna inandığım şeyler ne ise onları savundum haksız olduğum zaman özür dilemeyi bildim. ama bugün rakip taraf benim gibi bir türk milliyetçisindeki mertliği asla göstermiyor.
bu kez ben artık çok açık ve çok ağır şekilde haksızlığa uğruyorum. beni susturuyor ve hatta ceza bahanesi ile hesabımı kapatıyorlar. çünkü işlerine gelmeyenleri yazıyorum. birileri benim yazdıklarımda kendi suçlarını buluyor.
bundan önce kovulduğum sitelerdeki haksız muamelelerin ve işlerine gelmeyenleri söylediğim için bana karşı hırsından ağlamaklı hale gelen forum yöneticilerinin halini görüyorum şimdi karşımda. önceki tecrübelerimden bu davranışları tanıyorum. bunları devam ettireceği belli olan bir seviyeye gelmiş işlerine gelmeyeni susturan yani tarafsız davranmayan bir yönetimle karşı-karşıya olduğumu görüyorum.
bana yapılan bu davranışlar bu kasten beni susturmalar artık birilerini incitici konuşma cezası yada benzeri uyduruk sebeplerle açıklanamayacak boyuta varan açık bir taraf tutma davranışı... üstelik bu kezki rakiplerimde namert... mythief yada speed-step in geçen yılki kavgalarımıza rağmen göstermediği bir namertlik gösteriyorlar...
işlerine gelmeyen şeyler söylediğim için bana karşı savaş açanlar var karşımda. nasıl olsa beni buradan zorla kaçırtana dek uğraşacaklar ve ben girmek için uğraştıkça uyduruk sebeplerle ceza sürelerimi artıracaklar. ve yaptıkları yanlarına kar kaldıkça işi ilerletip benim adımı kavgacıya ve kötüye çıkaracak beni susturup aleyhime tek taraflı propaganda yapacaklar. ve eninde-sonunda bir daha foruma almayacaklar. son sözü onlar söyleyecek şöyle - şöyle yaptı kovuldu diyecekler ve benim son savunmam alınmayacak...
burası artık tarafsız davranmıyor. birileri yönelttiğim eleştirilerde kendi suçlarını bulduğu için elindeki modluk imkanlarını kullanarak eşit olmayan koşullarda bana karşı savaşıyor.
evet bu eşit olmayan koşullarda bir savaş. onlar konuşuyor ben ise susturuluyorum. tartışma bitti güç başladı söz bitti savaş başladı. hukuksuz ve adaletsiz tek taraflı kalleşçe ve alçakça bir savaş. suçlu zaten hakimin kendisiyse ben kimi kime şikayet edeyim.
onun için gidiyorum.
şimdiye kadarki dostluğunuz için hepinize teşekkür ederim. hoşçakalın.
hoşçakal
Barsgan sen bir hamama git rahatla, gez dolaş sakinleş, iyi gelir
Aynısını kültür-bilimdeki diğer arkadaşlara da söyledim
quote:
Bu topikteki insanlar, size söylüyorum, aloo. Siz bir şöyle gezin dolaşın, rahatlayın gevşeyin biraz ya, Gerilmeyin kasmayın o kadar. Artık meditasyon mu yaparsınız, hamama termal resorta mı gidersiniz orasını bilemem. Kasıldınız gerildiniz yahu, nedir bu allahaşkına
bargsan burada yazdıkların TAMAMEN polemik, öne çıkma isteği ve DEMOGOJİ den ibarettir.
Seni ben şikayet ettim hemde yazdığın andan 2 dakika sonra. şikayet sebebim ise sen ARİ TÜRK olmayan herkese P.ç Şerefs..z kanı bozuk gibi sözler sarfettin hemde benim yaptığım gibi gizlemeye dahi gerek duymadan, hoş gizlesenmde farketmezdi ya. 2. mesajınıda ben şikayet ettim çünkü sen cami yaptıran herkese çok ağır hakaretler ettin ve şimdi utanmadan gelmiş yok şuydu yok buydu gibisinden ağlaşıyorsun. Eğer safkan Türk olmak demek senin gibi olmak demekse ben bugün vazgeçerim o Türklükten, bana sadece "insan" sıfatı yeter. Kendi adıma sana son olarak ANCA GİDERSİN diyorum.
Haa bu arada bi kere daha sorayım sana, kendinin Ari türk olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsun, senin türündeki bazı insanlar şunu diyorlar, neymiş efendim 3 nesil türk gibi yaşayan falan turk sayılıyormuşsende onlardanmısın yoksa buyuk bir hayalin peşindemisin yada amacın sırf toplum içinde infial çıkarmaya çalışan bir oluşumun parçasımısın çok merak ediyorum.?
üfff kine bak öfkeye bak...
dünden beri benimde öfkem geçmişti zaten ama birileri arkamdan zafer tamtamları çalıyorlar.
öyle olsun madem çok istiyosunuz sırf sizin hatırınız için bende gitmeyiveririm... madem bu kadar ısrar ediyorsunuz bende sizinle dalaşmaya devam etmek için geri döneceğim.
oysa artık ekşi sözlüğe takılmaya başlamıştım bu sabah. ama madem bu kadar ısrar ediyorsunuz iyi o zaman bende DH de kalmaya karar verdim. gidipte size kolay yoldan zafer kazandırmayacağım.
yalnız ben şu ari türk lafını pek anlamadım... arı yani saf anlamına gelen türkçe bir laf olsa daha iyi anlardım. hem türkler ari ırktan değilki ari ırk hint-avrupalılar oluyor. gerçi ari tük lafıyla kasttetiğin anlamı az-çok anladım sanırım. ama ben senin kasttettiğin anlamda ari türk olmayanlara çatmıyorum ki.
her milletin evladı milliyetine sahip çıktıkça "ari" ve soyludur. bu neden türklere özgü olsun. ama her miletten insanlar arasında kendi milletine döneklik edenler piç - şerefsiz ve kanı bozuktur... istediğin her milletin milliyetçilerine sor bakalım kendi milletine döneklik edenlere onlar ne diyormuş.
ve ayrıca ben ailemi 200 yıl öncesi ve 6-7 kuşak evveline dek çok iyi biliyorum. daha öncesinide daha az ölçekte olmasına rağmen iyi-kötü biliyorum. 660 yıllık bir türk köyünde devam eden bir nesildenim. yani kanımdan eminim. ama türk değil de başka bir millettende olsam yine de milliyetçi olurdum ve soysuzluk etmezdim. yani türk kanı yüzünden milliyetçi değilim ne olursam olayım zaten aynı şeyleri söylerdim.
sana gelince damarlarındaki kan ne olursa olsun bu kafayla ne türk ne de başka bir milletten olmazsın. çünkü daha öncede yazdım. belli bir milletten olabilmek için 2 kriterin ikiside olmalıdır. hem o milletin soyundan geleceksin hemde onun kültürünü milliyetini benimsemiş olacaksın. sende ikincisi hiiiç yok.
ayrıca polemik çıkarmakla suçlanıyorsam: ben 1 yılda şimdiye dek yalnızca birkaç tane topic açtım.. gerisi hep başkalarının açtığı topiclerde yazılmış. böyle binlerce mesajım var. polemikli konuyu başlatan ben değilsem polemik çıkaran neden ben oluyorum.
öne çıkma isteğiyse mesajlarımın yalnızca 3 te 1 i yada daha azı mesaj sayıma geçti. gerisi konudışı kısmında. aslında 892 değil 3.000 kadar mesajım var.
demek cami yaptıran herkesi suçlamışım ha. oysa ben rüşvet parasıyla cami yaptıran devşirme vezirleri suçladığımı sanıyordum.
birde utanmadan "benim gibi kendimi gizlemeye gerek duymadın" diyorsun. şuna bak be... senin özürün kabahatinden büyük. benim alnım her zaman açıktır. neden kendimi gizleyecekmişim. haklı olduğuma inandığım şey neyse onu söylüyorum. o zaman neden kim olduğumu gizleyeyim ki.
neyse ANCA GİTMİYORUM işte.... size inat kalacağım.
istemem yan cebime koy
Ben burada yazan fake in yazdıklarından bargsan ın haklı olduğu kanaatine vardım...
bargsan senin dün silinen mesajlarındaki küfürler burada tarif ettiğin kişilere değildi, o küfürler Türkiyede yaşayan ve SAF Türk olmayan kişilere idi, bunu sende biliyorsun.
Cami yaptıran herkesi aynı kefeye koymuştun ve genelleme yapıp hakaret etmiştin, peki o vezirlerin bu camileri yaptırmak için rüşvet parası kullandığını nereden biliyorsun, o insanlara rahmet okuyan milyonlarca insan varken, çamur at izi kalsın mantığıyla yaptığın bu mesnetsiz saldırının asıl amacı nedir.
Yine önyargılı ve anlamadan yorum yapmışsın, Ben gizlemek derken kendini gizlemekten bahsetmiyorum, yazdığın edepsiz sözleri kamufle etmemekten bahsediyorum. antichos fake ne demektir bunu bana tarif edebilirsen sanada bir cevabım olabilir.
Ha bargsan bu arada, aferin karburatorün temizmiş iyi gaz yiyosun
ya gidin msn de kapışın allah aşkına....
eğer bi cami yapımına karşıysa yol alsın gitsin
sen niye milletin camisine karışıyon
benden bu kadar ,adam öle bi yazmıs ki az daha diyecektimki len bu adam harbici haklı falan sie kaybol
oy oy oy burda ısı yüksek...Sakin olun arkadaşlar bu tutumla kimse bir yere varamaz.
quote:
Orjinalden alıntı: meraklıyımdır
bargsan senin dün silinen mesajlarındaki küfürler burada tarif ettiğin kişilere değildi, o küfürler Türkiyede yaşayan ve SAF Türk olmayan kişilere idi, bunu sende biliyorsun.
bu yalan.... daha öncede senin gibiler çıktı. kendi işlerine gelmeyen şeyler söylediğimde beni olduğum gibi değil kendi hayallerinde yarattıkları uyduruk adamların kılığına sokarak kendi hayallerinde yarattıkları suçlar yamadılar. sende aynı şeyi yapıyorsun çünkü yönelttiğim suçlamalar verecek cevabın yok. o zaman tek kullanabileceğin taktiği kullanıp benim dediklerimle falanca şeyi kastediyor yada falanca şeyi diyor diye yaygarayı basıp laflarımı çarpıtıyorsun. böylece kendi yarattığın suçları üzerime yıkıp hem hakim hem savcı ve hemde avukat olup beni suçlu çıkarabilmen kolay oluyor.
ben her zaman kendi soyuna döneklik edenlere küfür ediyorum. bunda anormal olan ne var. kadın satan adama pez..... demek küfür sayılırmı.. kendi halkına döneklik edene soysuz demek küfür sayılırmı. hem her milletin milliyetçisi kendi halkının döneklerine aynı şeyleri hatta çok daha fazlasını da söylüyor. yabancılara böyle konuşmak serbest kimse onlara bir şey demiyor.
daha önce başka bir üye de mesajlarımda yazdıklarımı kendi yorumuna göre çarpıtmıştı. o mesajları kopyala-yapıştır ile yayınladım öyle demediğimi gösterdim. ama senin yönteminde mesajlarımı sildirttiğin için geride kanıt bırakmamışsın. sen sildirttiğin için o mesajlarımda kimi kastettiğimi kopyala-yapıştır ile gösteremem. ama evet burada da söylüyorum kendi halkına döneklik edenler soysuzdur.
daha öncede yazdım ama barsgan nickimden eski mesjlarıma ulaşamadığım için şimdi o mesajımı gösteremeyeceğim. onun için tekrar yazayım. bir insanın belli bir milletten olması için safkan olması gerekmez. iki farklı kan taşıyorsa birini seçebilir. ve seçtiyse bundan dönme hakkı olmaz. ama kanını taşımadığı 3. bir millete girdiğini de iddia edemez. tanrı onu ne olarak yarattıysa öyle olmak ve öyle kalmak zorundadır. insanlar bunları kendileride bilir ve başka bir milliyete geçtiğini iddia eden kişi kendi de buna inanmaz ve o kendi gözünde de soysuzdur zaten.
ben bunları aylar öncede burada yayınladım. şimdi kalkmış bana safkan olmayanlar hakkında şöyle dedin böyle dedin iddiasında bulunuyorsun. göster bakalım kime ne demişimde o senin kasttettiğin gibi ne yazmışım.
quote:
Cami yaptıran herkesi aynı kefeye koymuştun ve genelleme yapıp hakaret etmiştin, peki o vezirlerin bu camileri yaptırmak için rüşvet parası kullandığını nereden biliyorsun, o insanlara rahmet okuyan milyonlarca insan varken, çamur at izi kalsın mantığıyla yaptığın bu mesnetsiz saldırının asıl amacı nedir.
yine mesajımı sildirtmişsin. orada dedim ki: ""istanbulu şöyle bir gezin eski camileri bakın bunları yaptırtan adamların isimlerini yazın. sonrada bir araştırın bakalım bunları kimler yaptırtmış diye.. göreceksinizki bunları asırlarca milleti soygunla rüşvetle talan etmiş devşirme vazirle yapmış. zaten kendisi kötü olan adam neden cami yapar hemde haram yoldan kazanılan para ile... eğer çok dindar idiyseler gidipte kendi geldikleri yerlerdeki hristiyan kardeşlerine cami yapsalardı da onları müslüman edipte cehennemde yanmaktan kurtarsalardı madem. ama öyle yapmadılar zaten müslüman olmuş türklere cami yaptırttılar. türkleri camiye yollamak daha koyu müslümanlar yaptırtmak için bu ısrar nedendir acaba.""
ben böyle yazdım sen ne diye yalan söylüyorsun. cami yaptırtan herkes kötüdür falanmı yazılı orada.
benim kasttettiklerim sokollu-rüstempaşa-mahmutpaşa-pargalı ibrahimpaşa-cağaloğlu sinan paşa gibiler... istanbulun her tarafını gezdimçocukken o zaman bilmiyordum bu işleri. (yinede bu kadar sık aralıklarla cami israf diye düşünmüştüm islamda ibadet camisizde oluyordu zaten)
her yerde osmanlı camileri... yaşım büyüdükçe bu işleri öğrenince bu camileri yaptıranların isimlerini rüşvetçi devşirme vezirler listesinde yeniden gördükçe tekrar hatırladım. dönen dolap fazla belliydi zaten.
quote:
Yine önyargılı ve anlamadan yorum yapmışsın, Ben gizlemek derken kendini gizlemekten bahsetmiyorum, yazdığın edepsiz sözleri kamufle etmemekten bahsediyorum. antichos fake ne demektir bunu bana tarif edebilirsen sanada bir cevabım olabilir.
benim sözlerim açıktı sen sildirttin. keşke silinmeseydi de alıpda ne yazmışım gösterseydim.
fake ingilizce bir terim sahte demektir.
quote:
Ha bargsan bu arada, aferin karburatorün temizmiş iyi gaz yiyosun
benim karbüratörüm yok. ama sen bana karşı kazandığın pis zaferinin etkisi ile başka türlü pis bir koku saçıyorsun yalnızca.
Öncelikle ceza süremi sormayacağım demişsiniz. Ben söyleyeyim 1 hafta almışsınız. Malum Mewluth şu sıralar tatilde, dolayısı ile bu seferlik benimle idare etmek durumundasınız. Cezalı olduğunuz halde başka bir nick alıp forumda yazmaya devam ettiğiniz için cezanız 1 hafta daha uzadı. Bir defa daha tekrar ederse asıl nickiniz ile vedalaşabilirsiniz.
Bilginize.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme