Şimdi Ara

Ben gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende bırakıyorum bu forumu arada bir girerim hala gereksiz topic hala gereksiz topic bunlarla uğraşacağıma gider diğer ayrılan arklar gibi keyif yaparım bunlarlan uğraşılmaz beyler sizede bu forumu bırakmanızı tavsiye ederim daha sonra görüşürüz belki

• Neden yapma ya ne güzel protosto ediyoduk
  • evet ya protesto yapmaya devam edıyoduk gitme bea biraz daha protesto yaparsak eger bu oyun dier oyunlar bolumne tasıncak az kaldı
  • Görüşürüz Mete, özleyeceğiz seni.. Kendine iyi bak...
  • KURALLAR konulmuş SenS arkadaşımıza tşkr Ederiz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

KURALLAR konulmuş SenS arkadaşımıza tşkr Ederiz....

öhö öhö.....
    Pm yi ben attım yoksa
    çok aktivim ama bıktım
  • ah ah asyouwish turklady her kez yavaştan bırakma yolunda şimdi ise phoenix_755 forumu bırakıor bende bırkatımmdenilebilişr aklıma eser se girioruma rtık forum a
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

KURALLAR konulmuş SenS arkadaşımıza tşkr Ederiz....

öhö öhö.....
    Pm yi ben attım yoksa
    çok aktivim ama bıktım

mesajı SenS arkadaşımıza Özelden yazdığın için....teşekür ederim..

• en sonunda geldi ya şu kurallar artık gam yemem sonunda sesimizi duyan oldu asyouwish diyodu yeni bi site açıcam eğer o iş yattıysa kalırım kurallar konmadan önce çok mantıksız geliyodu kalmak herkes gitmişken ve bu protesto işe yaramamış gibi gözükürken ama şimdi kurallar var belki de kurtuluruz saçma topiclerdden kimbilir

herkese tşk ederim bana yardım ettiğiniz için bu konuda dediğim gibi yeni site olayı yattıysa hala burdayım belki geri dönerler küçük bi umutta olsa

bu protestoda emeği geçen bu foruma kuralların konması için sawaşan her kişi minnettarım saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 8 Şubat 2007; 23:45:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

en sonunda geldi ya şu kurallar artık gam yemem sonunda sesimizi duyan oldu asyouwish diyodu yeni bi site açıcam eğer o iş yattıysa kalırım kurallar konmadan önce çok mantıksız geliyodu kalmak herkes gitmişken ve bu protesto işe yaramamış gibi gözükürken herkese tşk ederim bana yardım ettiğiniz için bu konuda dediğim gibi yeni site olayı yattıysa hala burdayım belki geri dönerler küçük bi umutta olsa

bu protestoda emeği geçen bu foruma kuralların konması için sawaşan her kişi minnettarım saolun

öhö öhö.....
    Pm yi ben attım yoksa
    çok aktivim ama bıktım

• quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

en sonunda geldi ya şu kurallar artık gam yemem sonunda sesimizi duyan oldu asyouwish diyodu yeni bi site açıcam eğer o iş yattıysa kalırım kurallar konmadan önce çok mantıksız geliyodu kalmak herkes gitmişken ve bu protesto işe yaramamış gibi gözükürken herkese tşk ederim bana yardım ettiğiniz için bu konuda dediğim gibi yeni site olayı yattıysa hala burdayım belki geri dönerler küçük bi umutta olsa

öhö öhö.....
    Pm yi ben attım yoksa
    çok aktivim ama bıktım

öhö öhö.....
    son tarafı okumayı unutmuşun unutkan arkım benim

• bakıyorum hiç kimse akıllanmamış böyle kişiliklerin ben ............... gidiyorum ben haram zıkkım ettiniz dağdan geldiniz bağdakini kovuyonuz artist i.neler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.