Şimdi Ara

ben Godlessturtle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xase aradaşımız bi alıntı yapmış başa bi forumda yapmıştım bu açıklamaları.. hepsi dogrudur .. kim olsa yapmazdı yapmam diyenler çıkmışta geçin o işleri bu oyunu oynayan en dürüst insan bile apardı benim yaptıkları çünkü bu oyun kişileri her türlü hileye zorluyor..
    fazla yazamadım dışarı çıkmam lazım birazdan geldigimde daha ayrıntılı konuşuruz

• Fake diyesim var...
  • Fake you

imzaya bak
  • adam 80 lwlden sıkılmıs 68+ arıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Fake diyesim var...

Ben dedim bile...FAKE.
  • 80 lvl charı bırakıp 68 lvl+ bi charamı merak sardın gülerim
  • bende lebron james
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arayamazmı yani charı sattı dupe çıktı koxp var belki 68 alıp kasacagım nerden biliyosun:)
    o FAKE leri fazlasıyla FAKE lerim anladınız siz onu.. (derinden yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrusQue -- 17 Aralık 2007; 20:08:26 >
  • charı satmak için 10 defada benim msn me geldi zaten bişi vardı ortada char varmı yokmu oda mechul.. ama dolandırı oldugunu bende sezmiştim.. Ban pls ve forumda heres tanısın bu adamı...
    az delikanlıgıgın varsa arkadaştan aldıgın itemleri verirsin.. bi oun için degmez kimseden ahd almaya küfür yemeye şeytana uymuş olabilirsin ama onu yenmekte senin elinde...

İlgili TOpic..

http://forum.donanimhaber.com/m_19642861/mpage_2/key_//tm.htm#19707334

Benim Bildiğim Goddles Böle Kaptırdığı İtemleri Geri Dilenmez..

Bencede FAKE You..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 17 Aralık 2007; 20:10:19 >
  • FAKE YOU dıe baırasım geldı .. baardım da.
  • bi kere godlessturtle gibi adını duyurmuş biri böle ufak tefek şeyler için küfredip adını lekemek istemez anladın sen onu
  • Hayır Godlessturtle benim
  • ben biliyorum böyle sıradan laf alabalıgı bi konu açılarsa milletin yorum yazacagı ayda boş konuya ilgi gösterecegini..
    2 haftadır char alıcam dedim tık yok bilgi verecek konular açtım tık yok sıradan bi laf söledim tepkileri görmek için tabii nöbetci sazan orumcular hemen atladılar..

BUYİNG 68+ CHAR FOR ANKARA SERVER FARKETMEZ dedim ilgilenen olmadı
    benden sonra 50 kişi konu açtı ankaradan char satıorum diye.. ciddi alıcıya neden pm atmıyolar çünkü hepsi dolandırıcılık post kasma hile hurda olunda konu açıyo ....
  • karamurat benım hesabı
  • Orjinalden alıntı: yellowboyy

charı satmak için 10 defada benim msn me geldi zaten bişi vardı ortada char varmı yokmu oda mechul.. ama dolandırı oldugunu bende sezmiştim.. Ban pls ve forumda heres tanısın bu adamı...
    az delikanlıgıgın varsa arkadaştan aldıgın itemleri verirsin.. bi oun için degmez kimseden ahd almaya küfür yemeye şeytana uymuş olabilirsin ama onu yenmekte senin elinde...

İlgili TOpic..

Benim Bildiğim Goddles Böle Kaptırdığı İtemleri Geri Dilenmez..

ta okuma özürlüsün yada anlama özürlüsün :) başka özürlerinde vardır elbet konuştukça çıkar ortaya o İLGİLİ TOPİC İ BAŞTAN SONA Bİ OKU İSTERSEN:))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.