Şimdi Ara

ben kız nereden bulacağım bulmak zorundamıyım vs vs bi sürü soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 8 Şubat 2021; 4:28:39 >

• ilk olarak kızlara potansiyel eş olarak bakmaktan vazgeç. insan olarak gör. potansiyel sapık olarak algılanmanın temelinde bu yatıyor çünkü. kızlarla bir şekilde konuşursun, arkadaş olursun, eğer eş olmak için uygunsanız "kendiliğinden" gelişir zaten. sen sadece potansiyel karı değil insan olarak gör kendilerini yeter. ama evlenmek senin için mutlak amaçsa görücü usulü artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizlarla arkadaş olman gerekiyor bir şekilde. En kolay yolu kızlarla arası iyi olan birini arkadaş edinmen sanırım. Kızların sana sapık gibi bakması olayını sen uyduruyor da olabilirsin çünkü durup dururken niye sana sapikmissin gibi baksın? Kendini degistirebilecek tek kişi sensin bu konuyu bir şekilde halletmen lazım o zaman hallet. Zor oldugunu bende biliyorum ama herkeste bunu yapabilecek güç var yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

hocam valla bilemiyorum tip olmayınca öyle arkadaş da edindim denedim merak etme yani kızlar falan yanaşmıyor çok bana pozitif davranmıyor. arkadaş olarak öyle takılayım dedim yine de pek öyle dostçul değiller.

dedigim gibi çok uzak duruyorlar yani ben de bilmiyorum nıye..

sapık olayı genel olarak benim düşündüğüm bişey çünkü doğruya doğru.. kız oldukları için üstlerinde baskı var bende bişey demek istemiyorum yani mesela beğendiğim bi kız diğerlerine göre güzel olmasa bile güzel desem sapık gibi düşünür. zaten millet rahatsız ediyor sürekli gözleriyle o yüzden ben de tanımadıgım kızlara çok bakmamaya calısıyorum göz göze gelince zaten tiksinip başka yere bakıyorlar malesef çok rezalet bir tipim var

arkadaş olmaya kalksam bile benden hoşlanmadıktan sonra bi kızım boğazına mı sarılayım yani yok hoşlanmadıktan sonra benden nasıl zorla ? benim kaderimse kabul de ederim de sorun etraftakilere bunu anlatamamak. hoşlanılabilecek bir insa değilim ben bile bunu kabullendim . ama ne diyeyim etraftakilere

Bir kıza güzel diyince niye sapık diye dusunsun? Bende senin yaşadıklarını yaşadım ve öyle kızlarla aşırı rahat konusabilen biri değilim sen biraz daha cekingensin gibi geliyor bana ve bunları birazda kafanda uyduruyormussun gibi aynı şeyleri bende yapıyorum zaman zaman o yüzden böyle bir tahmin yapıyorum. 1-2 kızla düzgün muhabbet kursan çok ciddi ilerleme olacaktır yani. Icindeki kızlar beni sapık olarak görür düşüncesini bir şekilde atman gerek. Uzun sürüyor bunu yenmek ama yapabilirsin. Aile baskisindan kurtulmak ıstiyorsan çözüm basit aslında bana kız mi yok ben yüz vermiyorum gibi özgüvenli cevaplar vermen onları tatmin edecektir bence.

• sonuna kadar haklısın dostum. ben de benzer durumda sayılırım. dünyada çok adaletsiz bi yer.
    kızlar tip önemli değil, iç güzelliği felan derler ama; eğer tipsizsen, özgüveninin konuşma yetenegin vs. yoksa kızlar bakmaz.
    kızlar tipsizsen sapıkmışın gibi bakar ama yakışıklara her daim gülümserler...

internetten aramay denedin mi? ya da akıllı telefonlardaki arkadaslık ugulamalarından?
  • Sen de konuşmuyorsun ki.
  • valla bu ülkede neden kız arkadaşım yook surusunu sormak yerine daha yararlı nedenler sorabilseydik kendimize çok farklı bir konumda olurduk eminim...sadece konu sahibi için değil,böyle konular günde enaz 10 defa açılıyor çünkü...kız arkadaş bir eksiklik değildir,aksine olgun yaşlarda olmaması durumunda fazlalıktır...insanı hayattan,çevreden,hatta aileden uzaklaştırmaktan başk bir işe yaramaz...bir kıza bir gül vermekten daha yararlı bir şey yapmak lazım,ona içinde güvenebileceği,saglıklı yaşayabilecegi bir hayat vermek 3 liralık gülden daha önemlidir..bu ddedigimi de ancak zamanı geldiginde yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tip, para ve cene bir artidir. Ama buyuk bir arti. Bunu kabul etmek lazim. Bunlarin yaninda da karizmatik olmak, alfa olmak, p.c olmak, rahat olmak, populer olmak gibi artilar gelir.

Zaten bunlar tek bir bunyede bulundugu zaman Brad Pitt, Robert Downey falan oluyorsun.

Kizlarin ''tip onemli degil karakter onemli'' demesinin sebebi ; Her insan ilk olarak tipe bakar sonra karaktere.

Sorununu kendin de biliyorsun. Safim demissin. Saf olman, kasinti olman, soguk davranman, tecrubesiz olman, utangac olman, cekingen olman kiz bulmani zorlastiriyor. Bahanelerinde aile, muhendislik. Cunku ne arkadaslarim var babasi kucukken vefat etmis, ama surekli gulen eglenen kizlarla cok rahat konusabilen. Ne muhendis arkadaslarim var her ay sevgili degistiren.

Bir kizla her yerde tanisilabilir. Okudugun okulda bir suru fakulte var. Ve her fakultenin onunde oturanlar, kantinde takilanlar. Kurslar. Kitapcilar. Avm'ler. Sokaklar. Kafe'ler. Bu kizlar uzayda gezmiyor. Aramizdalar.

Hic konusamamak tıpla ilgili bir sorundur.

Insanlarla konusamamak psikologluk bir sorundur.

Ama erkeklerle, akrabalarinla cok rahat konusuyorsan, sadece kizlara karsi cekiniyorsan bunu sadece sen halledebilirsin.

Hayat sosyal fobikler, asosyaller icin gercekten zor.

Her sey 1-2 gunde olmaz. Bazen aylarini alir bu durumu asman. Oldugunun tam tersi bir adam olacaksin. Ancak oyle bu sorunu asarsin.

Senin gibi dusunen cookk kiz var. Sevgilisi olmayan, evlilik dusunen, utangac olan o kadar cok kiz var ki. Ama onlar da cekiniyor, sen de. Kimse birbirinle tanisamiyor.

• Öncelikle üstte okuduğum bir arkadaş psikolokluk sorundan bahsetmiş.Sana söyleyeyim, psikolokluk sorun yok bu dünyada.Başına ne kadar şey gelirse gelsin sen -kendin-
    bunu çözebilirsin bu konuda şüphen olmasın.

Senin yakındığın duruma gelirsek yine bahsedilmiş üstte, demiş arkadaşlar aile ve makine mühendisliğe sığınıyorsun bu konuda diye.Bu yargıya biraz katılıyorum ben de.
    Benim de babam vefat etti ki ilişkilerim(direkt sevgiliye bağlamayalım) iyidir, ben böyle düşünüyorum.Ama şöyledir ki ben de bu sene üniversitedeyim ve pek arkadaşım yok.
    Sorunlarını okurken benzerlikler var.Makine mühendisliğinde değilim söyleyeyim direkt :).Velhasıl, burada kendi dengime birilerini ne yazık ki bulamadım.Ne yazık ki diyorum ama şu an inan 'ne yazık ki' lafını attım.Arkadaş sözcüğü -hem erkek hem karşıcins- açısından önemlidir.Öyle herkes arkadaş değildir ki ben bunu bu sene gördüm.Konuştuğum birçok arkadaşın, gerçek arkadaş olmadığına farkına vardım.Böylece bu 'birileriyle tanışıp kaynaşma' isteği, doğru zamanı bekleme veyahut akışına bırakma olarak değişti.Bana kalırsa dert etmene gerek yok.Pek dert etmiyorum diyorsun, iyi yapıyorsun.Sen de az zaman önceki ben gibi sosyal baskıyı hissettiğin için zorunluluk düşüncesiyle bakıyorsun olaya ama inan, bu böyle değil.Zorunda hissetme kendini, bırak abi elbet olacak, taktiksel bir şekilde gidersen olmaz.

Tabii bu benim düşüncem, pek dostumun olmamasına karşın, mevcut arkadaşlarım adam gibi adamlar.Daha ne olsun :).Bir kız ile muahbbetim vardı 1.5 senedir, g*tünü kaldıra kaldıra saçmaladım, şimdi beni dinlememeye başlamıştı.Korktum başka karşıcinslerle muhabbetim yok o da gitmesin lütfeen diye, hiçbir şey kazandırmıyor bak :).Sonunda beni dinlemeyeni dinlemem dedim ve muhabbet etmiyoruz :D konuyla alakasız ama umarım sana faydam dokunur.Bolca kitap oku, klasikleri oku emin ol, bak emin ol faydasını hissedersin.Ben de yeni başladım bu hafta bir gazla okuyorum ve o gaz bitmeyeceğine inanıyorum böyle olursa.

edit : bazı cümleler bozuk müzik kafama işlemiş, düzeltmeye üşendim sen anlarsın :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eallgrene -- 25 Şubat 2015; 23:39:02 >

• Hayatında hiç Bi yerde çalışmadın tabi ondan.

• Ya arkadaşım Bi şekilde denk gelir boşver. Ben de 22 yaşındayım daha kızlara selam vermişliğim yoktur. Gerekli değil, bu hayatta önemli olan kendine yetmen

• belki ileride düzelip açılırım bilmiyorum ama gençliğimin tümü çekinmekle,utanmakla geçiyor ya en çok ona yanarım bee
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

Hocam son durum nedir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen üzülüyorum

Hocam son durum nedir acaba ?

Hahahha lisede bir kıza platonik aşıktım o günlerden kalma bir mesajım bu anlaşılan  

Artık eskisi gibi çekinmiyorum belli edebiliyorum kendimi ama kız konusunda hala yüzümüz gülmedi be hocam  

• Umarım her şey yoluna girer istediğiniz gibi ilişkiye sahip olursunuz arama yaparken ta 2015 deki yorumunuza denk geldim hala buralarda olmanız sevindirici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazen üzülüyorum -- 25 Temmuz 2021; 15:54:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.