Şimdi Ara

Ben nerde yanlış yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yaklaşık 4ay önce bilgisayarım bozuldu. kasadan fan sesi gelio fakat pc açılmıodu. kasanın ve klavyenin ışıkları yanıp yanıp sönüodu. forumda kim ne dedi ise denedim ama sorunu çözemedim. neyse sonra tamire götürdüm. 2bilgisayarcıda 40ar gün kaldı yine yapamadılar yada yapmadılar. en son sinirlendim bi arkadaşın arkadaşının dükkanına götürdüm. işlemcin bozuk elimde var hemen değiştiririz dedi, olmadı. ana kartta gitmiş elimde var değiştirelim dedi. Bende sazanım ya hemen olucaksa tamam dedim. fakat yeni takacağım anakartla senin ekran kartın çalışmaz dedi. istersen ekran kartı buluruz ama uzun sürer dedi. ayların verdiği rehavetle neyse sonrada alsak olur ekran kartı dedim ve kabul ettim. meğer agp slotlu bi anakart takmış:( bende pci ex saphire ati radeon 9550 vardı. onu adama bıraktım. ramin ddr1 buda olmaz sana ddr2takacam dedi olur dedim. şimdi benim bilgisayarım (ki bence taş gibi bilgisayardı) gitti yerine hantal dandik bi pc geldi. ekran kartı yok onboarddan en dandik oyunu bile oynayamıom. adam anakartı+işlemciyi+rami değiştirdi karşılığında 100ytl+9550ekr. kartımı+ddr1 ramimi aldı. bana taktığı ana kart şu:
    anakartım[

yani makinada p4 3.06işlemci 512ddr2ram var.

ben azından orta halli oyunlarıda oynamak istiom şöle 70-80liralık hangi ekrankartı alabilirim?

9ay sonra askere gidecem. yeni pc al demeyin:) zaten 100lira bayıldım bu saatten sonrada yeni alamam:) yardım ederseniz sevinirim.

bide şu ekran kartı bu pcde çalışırmı?

Sparkle 7600 GS - 512 MB - DDR2 - AGP X8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramedic -- 12 Ocak 2009; 23:07:14 >

• ilk defa öyle bir marka anakart gördüm ne gelirse arkadaşdan gelir diye boşa dememişler( genellme yapamayalım) valla hocam yapacak birşey yok ya yeni sistem kuracan yada kurmayacan olay bu :)
  • walla hocam mesajı deiştirmişsin sanırım anakartını işlemcini göremedim ama çok kötü deillerse forumdan 2. el atinin 1900 serisi ekran kartlarına bak derim, bulabilirsen seni rahatça idare edecektir, tabi işlemcin vs önemli çok kötülerse hiç girişme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.