selam arkadaşlar 20" BEN Q LCD monitörler hakkında tecrübesi olan arkadaşlar var mı fiyatları emsallerine göre müthiş uygun böyle olunca da insan ister istemez düşünüyor ben oyun ve hd film izleme amaçlı bilgisayarını kullanan biri olarak alma mı önerir misiniz
HD film için Full HD destekli bir model alman yerinde olur sanırım. Şuan piyasadaki modeller pahalı gerçi, belki biraz daha yaygınlaşınca ucuzlar. 2233sw samsung var mesela full hd. O sana gider.
Benq ya gelince, ben daha yeni Benq x2200w aldım ve inan bana daha önce kullandığım inca 20" den çok büyük farkını göremedim. Bence inca 20" lik 280 lira civarı hepsiburada.com da. Onu düşünebilirsin. Genede bi arkadaşında yada bir satıcıda görmende fayda var.
22" de full hd-hd ready arasındaki farkı anlaman imkansız full hd farkı 32" üzeri tvler için kendini belli ediyor
hd konusunda birşey diyemem ama BenQ kaliteli markadır hd film izleyebilmen için hd destekli monitör alman gerekiyor
şu anda rezalet servisiyle uzak durulması gereken bir markadır aynı zamanda
quote:
Orjinalden alıntı: righteous@
aslında iyi bir marka olarak biliyordum ama sen öyle dedin + benq globale mail attım e2200hd niye gelmedi ve şu dandik hda modeli niye gönderdiniz dedim onlarda koyuncu ve pentaya yönlendirdiler ama koca şirketler ordan oraya yönlendirip duruyor kimse bilmiyor sanki yada söylemekmi istemiyor anlamadın neyse fazla uzatmıyım bunun gibi bir iş için bile oradan oraya yönlendiriyorlarsa bende soğudum açıkçası benq...
quote:
Orjinalden alıntı: arctura
quote:
Orjinalden alıntı: righteous@
aslında iyi bir marka olarak biliyordum ama sen öyle dedin + benq globale mail attım e2200hd niye gelmedi ve şu dandik hda modeli niye gönderdiniz dedim onlarda koyuncu ve pentaya yönlendirdiler ama koca şirketler ordan oraya yönlendirip duruyor kimse bilmiyor sanki yada söylemekmi istemiyor anlamadın neyse fazla uzatmıyım bunun gibi bir iş için bile oradan oraya yönlendiriyorlarsa bende soğudum açıkçası benq...
aynen dediğin gibi,şu anda bitmiş bir durumda resmen Türkiyede,bi arkadaş geçenlerde x2000 lcd aldı benq,adamın göbeği çatladı,daha kullanmadan 7 tane ölü-parlak piksel çıktı lcd hiç kullanılmadan 2 kere İstanbula gitti hiç bir şey çıkmadı benq Türkiyeden..ve bişey daha siz siz olun şu an satılan x serisinden uzak durun derim
ben zamanında ölü pixel garantili aldım 0 pixelle paşalar gibi kullanıyorum x serisini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme