Sevgili arkadaşlar ben İstanbul Bilgi Üniversitesinde Bilgisayarlı Muhasebe Bölümünde 2 Sene olan Meslek Yüksek Okulunu başarı ile bitirdim veeeeeee arkadaşlarımın gazına gelerekten salak gibi gittim muayenemi oldum tecilimi kaldırttım ve de askerlik için sanırım ağustosu bekliyorum daha belli değil net olarak ama neyse ben şimdi ne yapmış oldum alın size matematik sorusunun kralı iyimi yapmışım kötümü yapmışım üstelik benim bölümümde 3. ve 4. sınıfı direk açık öğretimden okuyarak astsubay yada kısa dönem askerlik yapma şansım warken ne yapmışım ben ve de son sorum bu olaylardan sonra
A- Allah benim belamı wersin mi? B- Vermesinmi? C- Lan git işine mi? D- Şimdiden hayırlı teskereler mi ?
Yaşın küçük se bence hata yapmışsın ama yaşın büyükse şimdiden git gel.
460 gün bitermi be ben 155 günü bitirene kadar neler çektim doğubeyazıtta:D
quote:
Orijinalden alıntı: TimeBoy
Yaşın küçük se bence hata yapmışsın ama yaşın büyükse şimdiden git gel.
460 gün bitermi be ben 155 günü bitirene kadar neler çektim doğubeyazıtta:D
sen direk A dedin abi bana walla inanırmısın aslında daha 20 yaşındayım ama ne bileyim yinede sağol baba
quote:
Orijinalden alıntı: blackbox46
sen direk A dedin abi bana walla inanırmısın aslında daha 20 yaşındayım ama ne bileyim yinede sağol baba
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
D
quote:
Orijinalden alıntı: Hayalbaz93
D
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: xmen
D
Allah razı olsun o top direkten dönmez diosun yani
Bence git askerlik hiçbirşeye benzemez ne okul ne mahalle arkadası hiçbirşeye benzemez...
quote:
Orijinalden alıntı: gavur_0606
Bence git askerlik hiçbirşeye benzemez ne okul ne mahalle arkadası hiçbirşeye benzemez...
Alıntıları Göster
valla yanlış yapmışsın hacı. 2 sene emek verip dirsek çürütmüşsün yabana atmamak lazım. neyse kesin yazıcı yaparlar seni yada çavuş.. geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.
valla yanlış yapmışsın hacı. 2 sene emek verip dirsek çürütmüşsün yabana atmamak lazım. neyse kesin yazıcı yaparlar seni yada çavuş.. geçmiş olsun
Alıntıları Göster
D
quote:
Orijinalden alıntı: MaviGece
D
Alıntıları Göster
ben de mi gitsem
quote:
Orijinalden alıntı: DreaMale
ben de mi gitsem
Alıntıları Göster
Askerden kaçmak amacıyla okumuşsun anladığım kadarıyla.Ama kader sizi buluşturmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: casperrrrrr
Askerden kaçmak amacıyla okumuşsun anladığım kadarıyla.Ama kader sizi buluşturmuş.
Alıntıları Göster
Nasıl olsa yapacaksın bu askerliği er ya da geç uzun ya da kısa o yüzden bundan sonrasına bak
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Nasıl olsa yapacaksın bu askerliği er ya da geç uzun ya da kısa o yüzden bundan sonrasına bak
Alıntıları Göster
Hocam ne yap et kısa yapmaya çalış. kısası bile uzun geliyo bu meretin. Valla tam emin değilim ama bi yolunu bulup yırtarsın dilekçe ver rapor al gitme yani. Rapor alındığını duymuştum bi şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: IVANHOE
Hocam ne yap et kısa yapmaya çalış. kısası bile uzun geliyo bu meretin. Valla tam emin değilim ama bi yolunu bulup yırtarsın dilekçe ver rapor al gitme yani. Rapor alındığını duymuştum bi şekilde.
Alıntıları Göster
daha önce tecil kullanmadıysan devam için kaydını yaptır okula muayene olmuş olman bir şey değiştirmez muayeneden sonra da 1 yıl tecil ettire bilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: casperrrrrr
Alıntıları Göster
buyur burdan yak okuduğu okulla ne alakası var kardeşim ?
quote:
Orjinalden alıntı: casperrrrrr
quote:
Orijinalden alıntı: thedevilslieutenant
daha önce tecil kullanmadıysan devam için kaydını yaptır okula muayene olmuş olman bir şey değiştirmez muayeneden sonra da 1 yıl tecil ettire bilirsin
Alıntıları Göster
hımm cevaplar için çok teşekkür ederim benim askerden kaçtığım filan yok sadece ben okudumn askerden gelincede açık öğretimden zaten 4 e tamamlayacam diorum ama madem 4 sene bitecek bi şekilde neden böle uzun uzadıya askerlik yapayım ki dimi ama arkadaşlar sizce 1 ay kaldı sanırım dilekçe filan bi şekilde tecil yapabilirmiyim bu askerlik işini
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___
quote:
ben onu dikkate almadım bırak kendi haline kardeşim sen boşver o konuşsun gereksiz biri dikkate almaya gerenk yok
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___
quote:
ben onu dikkate almadım bırak kendi haline kardeşim sen boşver o konuşsun gereksiz biri dikkate almaya gerenk yok