leydiz end centılmıns bu sene sayısalda 27k ya girdim ve şu anda ne tercih etsem bilemiyorum. maatyalayım ve şu ek kontenjan olayından yararlanabiliyorum. malatyada iki tane tıp fakültesi var bir tanesi kesin gelir diğeri de gelirse şaşırmam. bir diğer seçenek olarak da eskişehir ankara vs. diş hekimliği yazmayı düşünüyorum. nedense bu sıralmaya mühendislik okunmaz diye beynime işledi herkes o yüzden çok soğudum mühendislikten. şimdi asıl sıkıntılara geleyim. tıp yazarsam malatyada kalmış olacağım (aile evi) ve tıpı okuması gerçekten çok zor babam doktor oradan az çok bilgim var. diş yazarsam tıp kadar garanti bir meslek değil ama yine de diş hekimliğini başarabileceğimi düşünüyorum. diyelim ülke iyiyce naneyi yedi ve artık yurtdışı düşünmek farz oldu tıpta dışarı çıkmak daha kolaymış. şöyle söyleyeyim diş fakültesi de kolay bir yer değil ama bir tıp kadar zor olamaz. ve ben çalışkan bir öğrenci değilim gezmem tozmam lazım bir yandan. çalışır mıyım çalışırım ama sanırım tıp benim ruh sağlığımı bozar. kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum. |
Bildirim