Şimdi Ara

Ben şimdi sigortalı bir işte çalışıyorum.sistemde ne kadara çalıştığımı nasıl öğrenicem? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
14.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: halaycibasi

hocam bisey daha var mesela e devlette 4a hizmet dokumunde giris tarihi 3 agustos cikis tarihi 31 agustos yaziyor ama bide surum aktif gorunuyor bu ne anlama geliyor

Alıntıları Göster
    Çıkışını yapmışlar bile, konuşmana gerek kalmadı artık patronunla. Yeni aya sarkmasın diye direkt ay sonuna yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicosia

Çıkışını yapmışlar bile, konuşmana gerek kalmadı artık patronunla. Yeni aya sarkmasın diye direkt ay sonuna yapmışlar.

Alıntıları Göster
    tamamda hoc 4a hizmet dokumunde durum kisminda AKTIF yaziyor o ne demek peki?

bugun zaten patrone dedim sigorta cikisimi yapabilirmiyiz diye oda kafasini salladi tamam dedi diyalog 10 sn sürmedi.

aktif meselesi kafami karistiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Senin gibiler yüzünden zaten sigortalar bu halde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

tamamda hoc 4a hizmet dokumunde durum kisminda AKTIF yaziyor o ne demek peki?

bugun zaten patrone dedim sigorta cikisimi yapabilirmiyiz diye oda kafasini salladi tamam dedi diyalog 10 sn sürmedi.

aktif meselesi kafami karistiriyor

Alıntıları Göster
    31 Ağustos tarihinden itibaren 90 gün daha aktif görünecek o, işyeriyle ve çıkış tarihinle alakalı bir şey değil. Çıkış tarihin yazıyorsa e-devlette, çıkışın yapılmış demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicosia

31 Ağustos tarihinden itibaren 90 gün daha aktif görünecek o, işyeriyle ve çıkış tarihinle alakalı bir şey değil. Çıkış tarihin yazıyorsa e-devlette, çıkışın yapılmış demektir.

Alıntıları Göster
    hocam bida aoritimde icim rahat etsin e devlette 4a hizmet dokumunde giris tarihi; 03.08.2018 eksik gun;0 cikis tarihi;31.08.2018 boyle yaziyor alt alttaml.simdi benim cikisim kesin olarak verilmis dimi?

bide bunlarin ustunse bir yerde toplam gun sayisi yaziyor oda 30 olarak yaziyor.

cikisim kesin olarak verilmis dimi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: IOserI

Senin gibiler yüzünden zaten sigortalar bu halde.
    biraz halden anla kardeşim üniye baslıyacam para yok pul yok ne yapcaktım baska
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.