Şimdi Ara

Ben tekrar sevebilmek istiyorum!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

18 yaşındayım, lise son sınıfım.
    Size açık ve net bir sekilde söyleyebilirim ki benim liseye (10. Sınıf) kadar hiç kız arkadasim olmadı. Bizim okulda biri vardi. Rus. İnanılmaz seviyordum onu, bı ara yurt dısına gidip gelmeme durumum var dediğimde ağladığını bile hatırlıyorum. Gün geldi ve bana artık ayrilalalim sen hiç bir hata yapmadın ama bil bunu dedi ve 3-4 yıl onceden tanıdığım bir cocuğa gitti.

Üzüntüden 8 civarı kilo kaybettim not ortalamam 82 lerden 70'e düştü. Hersey kötüye gitti. Okulda bilirdi bizi. Bir iki hocamın söylediği kadarıyla 6 ay filan sonra kendime geldim.

Sıkıntım su benim;
    O olaydan sonra hiç kimseyi sevemedim.
    Kızlarla konuşmaktan çekiniyorum. (Biraz)
    Hani zar zor gücümü toplayıp konuştuklarım ise dunyanın en iyi arkadaşı oldugumu ve öyle olmamı istediler.

Ben tekrar sevebilmek istiyorum!
    Tekrar mutlu olmak. Ne yapmalıyım? :(

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35F3EFB66 -- 10 Eylül 2012; 1:13:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bırak sınava odaklan oluruna bırak. O rus kızı şimdi yalnız mı? Bu arada adaşız
  • Değil sanırsam ama emin değilim.
    Sınava nası hazırlandığımı görmeniz lazım öyle böyle değil hedefim 5500 zaten ve evet adasmisiz. Oluruna bırakamıyorum, niye? Bırakınca cok yanlız kalıyorum. :(

• Hocam bence şu anda aşkı felan boşver sınava odaklan sınavdan sonraki yaz tatilinde o kızı bir yere davet et bir süre o kızla takıl sonra hayır diyemeyeceği bir hazırlık ile ona tekrar dön derim olmadı üniversitede açılırsın ve birini bulursun . Bu arada alakasız ama ne zamandan başladın sınava hazırlanmaya?
  • Hayır diyemeyeceği mi? :)

Ona öyle süprizler yaptım ki sanırım kalmadı öyle bir şey. Ben artık insanlarla konuşmada sıkıntı çektiğimi söylüyorum. (11 bitti karneleri aldık, 1 hafta sonra başladım sanırsam 8000+ rahat soru çözdüm, limit filan öğrendim onceden)

• quote:

Orijinalden alıntı: NikiDef

Hayır diyemeyeceği mi? :)

Ona öyle süprizler yaptım ki sanırım kalmadı öyle bir şey. Ben artık insanlarla konuşmada sıkıntı çektiğimi söylüyorum. (11 bitti karneleri aldık, 1 hafta sonra başladım sanırsam 8000+ rahat soru çözdüm, limit filan öğrendim onceden)

Hocam evde boş geçireceğin zamanı dışarıda geçir eğer pek dışarıya çıkmıyorsan. Eğer yoksa kız arkadaşlar edin ama sevgilin olmasınlar yakın kız arkadaşların olsun. Çevreni genişlet o zaman konuşmakta sıkıntı çekmezsin. (Bütün sınav konularını ilk defa mı çalışmaya başlamıştın 11 bitince yoksa yalnız 11 konularını mı?)
  • Ama deneyemem gisimcil o gittiği çocukla 1 yılı coktan gecti :(

Bende bari yeni insanlarla konuşabileyim, anlaşabileyim istiyorum.
    Ne yapacağımı bilmiyorum ama inanılmaz derecede acemiyim, zaten bu konuyu öyle bir konu yapacagım ki, sizlerin tavsiyelerini uygulayıp, durumları belirtip, sonucları yazacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanfield

quote:

Hocam evde boş geçireceğin zamanı dışarıda geçir eğer pek dışarıya çıkmıyorsan. Eğer yoksa kız arkadaşlar edin ama sevgilin olmasınlar yakın kız arkadaşların olsun. Çevreni genişlet o zaman konuşmakta sıkıntı çekmezsin. (Bütün sınav konularını ilk defa mı çalışmaya başlamıştın 11 bitince yoksa yalnız 11 konularını mı?)

Şey, açıkcası nereden başlayacağımı dahi bilmiyorum :(
    Dışarıda cok vakit geçirmiyorum ama bunu söyleyebilirim.
    (her yilim düzenli çalışmayla gecti ama 10. Sınıfım eksik iste, YGS neredeyse tamamı ve LYSnin bir kac konusuna baktım)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaanfield

quote:

Şey, açıkcası nereden başlayacağımı dahi bilmiyorum :(
    Dışarıda cok vakit geçirmiyorum ama bunu söyleyebilirim.
    (her yilim düzenli çalışmayla gecti ama 10. Sınıfım eksik iste, YGS neredeyse tamamı ve LYSnin bir kac konusuna baktım)

Hocam bence sana gereken tek şey yeni bir çevre

• hocam adaşız (kusura bakma yazmassam içimde kalır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

hocam adaşız (kusura bakma yazmassam içimde kalır)

Ne çok Kaan varmış
  • Sorun değil buyrun yazın, en azından yeni insanlar görmek mutlu ediyor beni.

Bakın inanılmaz bir şeyim ben. Evet şey diye nitelendiriyorum. 18 yaşındayım ve bir kez olsun küfür etmedim. Kibarlık tanımı hat safhada. İnsanları kırmaktan cok korkuyorum.

Yeni bir cevre..
    Dershanem oldukça büyük (41 tane 12. Sınıf var), burada bu insanlar arasında sadece ilk gün yanına oturduğum Yusuf isimli bir arkadasim var. Görüldüğü üzere yine bayanlara konuşamıyorum, sizin tavsiyelerinize birebir uyacağım soz.

Sonuclarında yazacağım.

• quote:

Sorun değil buyrun yazın, en azından yeni insanlar görmek mutlu ediyor beni.

Bakın inanılmaz bir şeyim ben. Evet şey diye nitelendiriyorum. 18 yaşındayım ve bir kez olsun küfür etmedim. Kibarlık tanımı hat safhada. İnsanları kırmaktan cok korkuyorum.

Yeni bir cevre..
    Dershanem oldukça büyük (41 tane 12. Sınıf var), burada bu insanlar arasında sadece ilk gün yanına oturduğum Yusuf isimli bir arkadasim var. Görüldüğü üzere yine bayanlara konuşamıyorum, sizin tavsiyelerinize birebir uyacağım soz.

Sonuclarında yazacağım.

Hocam kibarlık bir işe yaramıyor kusura bakma ama. Behzat Ç.'den fırlamış gibi her kelimesinde küfür ve la olan adamlar ne kızlar götürüyor.
  • Ben bugünlük uyumaya gitsem iyi olacak gibi. :(
    Ben uyurken öneriler yazan arkadaslarım olursa sonsuz minnettar olurum, salı gunü dershaneden sonra yazarım olanı biteni. Hergün bu konuyla ilgileneceğim artık.

Şimdi gidiyorum.
    Benimle fikir alışverişinde bulunan tüm Kaanlara ve gisimcile teşekkür ediyorum.

İyi uykular, DonanimHaber insanları.

• liselilerin bu garip duygusallığı kimsede yoktur herhalde, sözlerde hep aynı bir daha birini sevebileceğimi düşünmüyorum, unutmayacağım vs .
    korkma bi kısa süre sonra kendiliğinden geçer
  • quote:

Ben bugünlük uyumaya gitsem iyi olacak gibi. :(
    Ben uyurken öneriler yazan arkadaslarım olursa sonsuz minnettar olurum, salı gunü dershaneden sonra yazarım olanı biteni. Hergün bu konuyla ilgileneceğim artık.

Şimdi gidiyorum.
    Benimle fikir alışverişinde bulunan tüm Kaanlara ve gisimcile teşekkür ediyorum.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki iyi birisin dostum

17 yaşındayım ama bir çok insandan yani benden yaşça büyük olan insanlardan daha olgun olduğumu düşünüyorum. Biliyorsun ki yaşanılan şeyler insanları olgunlaştırırmış. Kız konusuna gelirsek gerçekten birini sevmek zor şey, sevip kaybetmek çok daha zor ! Konuyu ilk gördüğümde girip insan bir kez sever diyip çıkasım vardı ama yapmadım. Çünkü bilmiyorum gerçekten insan bir kez mi sever... Yada sevdiğimizi sandığımız kişiler bize bilinç altımızın bir oyunudur. Başka birileri geldiğinde ve biz o başka birilerinin içinden birini sevip diğerini unuttuğumuzda aslında sevmediğimizi fark edebiliyoruz. Garip varlıklar insanlar! Şimdi şey oluyordur belkide tanıdığın çok insan olmasa da, tanıdıkların arasında o kızı arıyor olabilir gözlerin. Biri konuşurken dinlediğinde keşke o anlatsa diye iç geçirebilirsin, ellerin belki onun sıcaklığını arıyabilir. Ama en önemlisi başka birisiyle olduğunu bilmek canını çok yakar kimsenin tahmin edemiyeceği kadar çok... Tekrar hayata tamamen dönmekte çok zordur. Şimdi, o kızı hala seviyorsan git ona son kez ulaş ve sevdiğini söyle süslü cümlelerle değil içinden geçenleri direk olarak söyle zaten emin ol o söylediklerin onun kalbine hitap ettiğinde ona süslü gelicektir. Gene olmadı diyelim. Sana verebilceğim tek tavsiye şudur dostum;

'Hayata tekrar dön ve yaşamanın bir ödül olarak bize verildiğini düşün ona göre yaşa. '

Emin ol karşına başkaları çıkıcaktır. Yorumumu bir şiirin bir kaç mısrası ile bitirmek istedim.

Bir sabah belki gün doğarken baktığında dışarı yaşamayı yeniden sevebilirsin
    Ve bir gün elbet birileri o yara izlerine dokunur
    Acın da biraz olsun hafiflemeye başlar...

• bu çocuk resmen benim 3 yıl önceki halim :)
    birşeyler yapmazsan durum daha çok sarpa sarıcak birşeyler yapmalısın !!1!1111!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekoc16

quote:

Ben bugünlük uyumaya gitsem iyi olacak gibi. :(

Şimdi gidiyorum.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki iyi birisin dostum

17 yaşındayım ama bir çok insandan yani benden yaşça büyük olan insanlardan daha olgun olduğumu düşünüyorum. Biliyorsun ki yaşanılan şeyler insanları olgunlaştırırmış. Kız konusuna gelirsek gerçekten birini sevmek zor şey, sevip kaybetmek çok daha zor ! Konuyu ilk gördüğümde girip insan bir kez sever diyip çıkasım vardı ama yapmadım. Çünkü bilmiyorum gerçekten insan bir kez mi sever... Yada sevdiğimizi sandığımız kişiler bize bilinç altımızın bir oyunudur. Başka birileri geldiğinde ve biz o başka birilerinin içinden birini sevip diğerini unuttuğumuzda aslında sevmediğimizi fark edebiliyoruz. Garip varlıklar insanlar! Şimdi şey oluyordur belkide tanıdığın çok insan olmasa da, tanıdıkların arasında o kızı arıyor olabilir gözlerin. Biri konuşurken dinlediğinde keşke o anlatsa diye iç geçirebilirsin, ellerin belki onun sıcaklığını arıyabilir. Ama en önemlisi başka birisiyle olduğunu bilmek canını çok yakar kimsenin tahmin edemiyeceği kadar çok... Tekrar hayata tamamen dönmekte çok zordur. Şimdi, o kızı hala seviyorsan git ona son kez ulaş ve sevdiğini söyle süslü cümlelerle değil içinden geçenleri direk olarak söyle zaten emin ol o söylediklerin onun kalbine hitap ettiğinde ona süslü gelicektir. Gene olmadı diyelim. Sana verebilceğim tek tavsiye şudur dostum;

'Hayata tekrar dön ve yaşamanın bir ödül olarak bize verildiğini düşün ona göre yaşa. '

Emin ol karşına başkaları çıkıcaktır. Yorumumu bir şiirin bir kaç mısrası ile bitirmek istedim.

Bir sabah belki gün doğarken baktığında dışarı yaşamayı yeniden sevebilirsin
    Ve bir gün elbet birileri o yara izlerine dokunur
    Acın da biraz olsun hafiflemeye başlar...

Emre Koç,

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bir kez daha umutsuzca deneyeceğim çünkü sanki bi iç ses vardır ya hani bir şeyleri söyleyen, o işte, diyor ki bana cevabı hayır ama deneyince ölmüyoruz ya. Doğru söylüyorsunuz. Gidip konuşurum.

Sonra sizin dediğiniz gibi 'Hayata tekrar dönüp ve yaşamanın bir ödül olarak bize verildiğini düşünüp ona göre yaşarım.'

Küçük bir not daha insanlar benim sorunumu sadece bu kızı geri kazanmam gibi görmeye başladı sanırsam. Orada benim yazım hatamda olabilir. Affedin. Ben artık insanlarla yeniden tam manasıyla iletişim kurmak istiyorum.

Hani bir yerlerden başlamak lazım derler ya, bir kaç küçük tavsiye ile durumun iyiye gittiğini sizde görecek belki mutlu olacaksınız birine yardım ettiğiniz için.

Bir kaç mesaj öncesinde dediğim gibi tavsiyelerinize uyup, aşama ve sonucu yazacağım buraya.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

liselilerin bu garip duygusallığı kimsede yoktur herhalde, sözlerde hep aynı bir daha birini sevebileceğimi düşünmüyorum, unutmayacağım vs .
    korkma bi kısa süre sonra kendiliğinden geçer

Saygı duyarım fikrinize.

1 veya 1,5 yıl boyunca 2-3 kişi dışında kimseyle iletişim kuramazsanız olan biten bu oluyor sadece.

Teşekkürler.
  • ilk kız arkadaşın olduğu için böyle hissediyosun, böyle sanki başka hiçkimse olmicakmış gibi falan düşünüyosun ama günün birinde öyle biri çıkıyo ki çok daha fazla değer veriyosun ve öncekinden her konuda daha iyi oluyo. sonra kendine kızıyosun ilerde ben bunun için mi üzmüşüm kendini falan diye. nolursa olsun kendini bırakma eğer öyle depresyonda takılırsan muhtemel kısmetlerini de kapamış olursun çünkü insanlar sana yaklaşmaktan korkar. diyeceğim şu ki önüne çıkan ilk kişiye en büyük aşkın ve bidaha gelmicek biri gözüyle bakma sonradan kendini bu kadar yıprattığına pişman olursun. bu sene sadece sınava odaklan hem üni de yeni çevre yeni insanlarla takılırsın elbet daha değer vericeğin birini bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.