Şimdi Ara

Ben Yandım Sizler Yanmayın..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Vatandaş aradı, arabayı satamadığını ve yazıyı kaldırmamızı rica etti.. Bende Allah'a havale ediyor ve yazıyı editliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyriptex -- 25 Temmuz 2012; 8:15:58 >

• OHAAAAA

Aynı aracın 2004 ve 57500km de olanı var. Biz de sizin gibi galeriden almıştık... Aracın iyi oldugunu söyledi ustalar boya var filan demedi. şimdi daha iyi anlıyorum. boyasız kısımları: tavan, bagaj kapağı, sağ ön çamurluk, san ön kapı. diğer kalan yerlerde boya var kaza yok değişen yok...

Ben aracımı 16bin TL'ye zor satarım diyordum adam resmen hurdaya 16750 yazmış

Önden kazalı olduğu belli, ön tampon yamuk takılmış, kaput birleşiminde boşluklar farklı...
    Ayrıca bu aracın orijinalinde 13inç jant var buna 14takılmış, sis farı da yok bunlar da, göz boyamak için takılmış sanırım...
    Ayrıca arka koltukların oradan kemer tokaları gözükmesi gerekiyor. koltuk filan yerine oturmamış... araç hurdadan beter...
    Araçta yol bilgisayarı yok, ama var olarak ilan detayına yazmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 20 Temmuz 2012; 15:13:20 >

• Öncelikle başınız sağolsun.
    Şanslıymışsınız ki aracı size satan kişi aradan onca zaman geçmesine rağmen 1.000tl altına sizden geri almış aracı ki buda düzgün insanlara denk geldiğinizi gösterir. Kullandığınız süre boyunca araba kiralamış olsaydınız daha masraflı olacaktı sizin için o nedenle ucuz atlatmışsınız hatta faydalı dahi çıkmışsınız diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi download -- 20 Temmuz 2012; 17:45:56 >
  • çok geçmiş olsun
  • Cuma günleride cuma ya giderler koşa koşa bunun gibi müslümanlar!
  • Başınız sağolsun ve geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Cuma günleride cuma ya giderler koşa koşa bunun gibi müslümanlar!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ş.sizler
  • quote:

Orijinalden alıntı: download

Öncelikle başınız sağolsun.
    Şanslıymışsınız ki aracı size satan kişi aradan onca zaman geçmesine rağmen 1.000tl altına sizden geri almış aracı ki buda düzgün insanlara denk geldiğinizi gösterir. Kullandığınız süre boyunca araba kiralamış olsaydınız daha masraflı olacaktı sizin için o nedenle ucuz atlatmışsınız hatta faydalı dahi çıkmışsınız diyebiliriz.

Öncelikle sağolun dostlarım Allah razı olsun..
    Biz o aracı 10.000 liraya satmaya razıydık ah almamak adına ve gerçeği söyleyerek, eğer o vatandaş aracı geri almasaydı.Bence düzgün insanlar bizim gibi olmalı.. mübarek gün daha da ağzımı açmayacağım..

Senin o fayda dediğine bak adam ne hale gelmiş :http://forum.donanimhaber.com/m_62885260/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyriptex -- 21 Temmuz 2012; 19:07:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.